![]() |
[quote=Yagmur58][quote=gunay][quote=mesocan]hatice bacımız kötü bişey dememiş ki gardaşlar...
"vay anam" demeyle ne olcak sanki kıza :) aksine bence bu tarz şirin laf atmalar bayanlarımızın hoşuna bile gitmeli.. onların endamının ve güzelliklerinin bir tescilidir.. Ve Sivaslı Erkek de bayana inceden iltifat edileceğini böylelikle göstermiş olur... Ha romantik romantik Romeovari konuşulur... Ha da "vay anaaaam gıza bah la ne eyceeee" denir... Bi farkı yok ki :lol:[/quote] [size=2][color=blue][b]walla gardas sence güzel olabilir ama bencede deil!!![/b][/color][/size][/quote] kesinlikle bu tarz laf atmalar cogu bayanlarimizin hosuna gitmez..Bence insan once bir dusunmeli benimde bir ablam kizkardesim var diye!![/quote] Vay anam.... benim makaralarım olay olmuş..... tarzımı bilenler zaten anlamıştır zaten... :D anlamayanlar için belirtiyim.. aslında ben o ben değilim... ama bi nevi o ben bu benim :lol: |
[quote=puar]cep telinden bakın arkadaslar denemesi bedava sonu 57 ile ilgili bir tel arayın rast gele 10 kişiden en az 8 sivaslı çıkar. :D[/quote]
[b][color=red]MESELA BEN 00 58 NASIL NUMARA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b][/color] |
[quote=cevik][quote=puar]cep telinden bakın arkadaslar denemesi bedava sonu 57 ile ilgili bir tel arayın rast gele 10 kişiden en az 8 sivaslı çıkar. :D[/quote]
[b][color=red]MESELA BEN 00 58 NASIL NUMARA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/quote] [size=2][b][i]Benimkide 51-58[/i][/b][/size] |
[quote=Yagmur58][quote=gunay][quote=mesocan]hatice bacımız kötü bişey dememiş ki gardaşlar...
"vay anam" demeyle ne olcak sanki kıza :) aksine bence bu tarz şirin laf atmalar bayanlarımızın hoşuna bile gitmeli.. onların endamının ve güzelliklerinin bir tescilidir.. Ve Sivaslı Erkek de bayana inceden iltifat edileceğini böylelikle göstermiş olur... Ha romantik romantik Romeovari konuşulur... Ha da "vay anaaaam gıza bah la ne eyceeee" denir... Bi farkı yok ki :lol:[/quote] [size=2][color=blue][b]walla gardas sence güzel olabilir ama bencede deil!!![/b][/color][/size][/quote] bencede hic guzel degil!!![/quote]ASILIRIZ.LAF TA ATARIZ. :lol: |
[quote=serhankaburcuk][quote=cevik][quote=puar]cep telinden bakın arkadaslar denemesi bedava sonu 57 ile ilgili bir tel arayın rast gele 10 kişiden en az 8 sivaslı çıkar. :D[/quote]
[b][color=red]MESELA BEN 00 58 NASIL NUMARA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/quote] [size=2][b][i]Benimkide 51-58[/i][/b][/size][/quote] SENDE KARİZ MASIN SERHAN BEY |
AYAĞINDA YUMURTA TOPUK VARSA .KOLLLARI YAROYA KADAR KATLANMIŞSA BİLKİ SİVASLI YÜRÜYÜŞÜ YETER İNLETEREK...
|
[quote=ergin]2 NCİ BÖLÜM
==================: -- Babayiğittir;tek bir SİVASLI'nın,3 Rizeli ye,5 Antalyalı ya,7 Bursalı ya ve 11 Manisalı ya bedel olduğu söylenceler arasındadır! 8) -- Lüks bir lokantada,güzelim ''MADIMAK'' Yemeği bulunursa,''mantarlı ördek kızartmasını'' gözü bile görmez..! :? -- Beceriklidir;evde bozulan musluk contasını bile tek başına değiştirebilir..! 8O -- Kurusoğanı tek bir yumrukta adeta dilimlenmiş gibi açar..! :) -- Yakışıklıdır;çapkın olduğu söylenir,ammavelakin bugüne kadar gören olmamıştır..! 8O -- Eliaçıktır;lokantada yemeğin ücretini verdikten sonra kalan yol parasını garsona bahşiş olarak verir,sonra eve yayan gider..! :wink: -- Tek bir SİVASLI'nın göğüs kıllarından,gelinlik 3 kıza çeyizlik yorgan çıkacak kadar yapağı elde edilir..! 8O -- Bir SİVASLI;stadda bağırdığı zaman,180 desibel gücünde ses çıkartır ki; bu JET uçağının gürültüsüne eşittir..! :D -- Müzik kulağı vardır; Berlin Flarmoni Orkestrasını da dinler,AŞIK VEYSEL'ide aynı coşkuyla dinler..! :D --'' Bacım,gardaş,lan,muhanet,neydiyon'' gibi yöresel telaffuzları sık sık kullanması,O'nun kibar olmadığı anlamına asla gelmez..! 8) -- Saçları gür ve bakımlıdır,ama kesinlikle ahenkle dans etmez..! :wink: -- Kültürlü ve birikimlidir;Texas,tommiks,zagor,Tarkan ve Leman dergilerinin tüm serilerini okuduğu gibi,''Dünya ve Yurt Klasiklerinin'' tamamını da ezbere bilir..! 8) -- Almanya ve Fransa'da bile ve nerede olursa olsun bir HALAY çekiliyorsa,hiç tereddütsüz bodoslama anında halaya dalar..! :P -- Cüzdan taşır,ama kullanmaz..! 8O -- Utangaçtır;ama bu durum O'nun girişken bir ruha sahip olmadığı anlamına gelmez..! :? -- Gözüpektir;sanal alemde bile karşı tarafa haddini bildirmek için SİVAS'dan trene atlar,tek başına başka bir şehire intikal edebilir..! nOT:bknz.sitede,''Koray SANCAR'ın MANİSA macerası..!!! 8) 8) ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...[/quote][b] + 1967[/b] |
yolun ortasından yürümesi ve tam yolun ortasına tükürmesi iLe 8) yumurta topuk ve elde tesbih iLe..
|
[quote=carlsberg]yolun ortasından yürümesi ve tam yolun ortasına tükürmesi iLe 8) yumurta topuk ve elde tesbih iLe..[/quote]
bıyık, hertarafı kıllı olur ,cebinde çakı,cebinde hiç parayok ama 2 paket sigara var , parası yoktur ama öyle bir gururu vardırki paradan çok daha önemli, delikanlıdır deger verdiği şeylere sahip çıkar vatanı ve milletini sever işte bu yüzden bize yigido derler |
bu arada bu topici kim açtıysa helal olsun çok iyi düşünmüş
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:53. |