![]() |
Cevap: KİMLER GELMELİ ?
Mehmet NAS Takıma Ne Kadar Faydali Olur Bilinmez. Trabzonspor'da Tutunamadı. Herşeyi Göze Almak Gerekir. Şampiyonlar Liginde Tur Atlamak Sivas'a Yakışır. Kendi Mevkilerinde Savaşan Oyuncular Transfer Edilmesi Daha Mantıklı Bence 1 Yıl Daha Bilica Devam Edebilir. Uzun Bi Maraton Sivasi Bekliyor. Appiah'ın Yıllık Masrafına 2 Oyuncunun Yıllığını Verirsiniz Appiah Şart Değil. Sırbistan, Bosnia Hersek, Hırvatistan Liglerinde Üst Düzey Futbolcular Var İtalya Seri B'de Çok İyi Futbolcular Var. Bi İhtimal Carrusca'yida Unutmamak Gerek Galatasarayla Masaya Oturulabilir Elden Çıkarmanın Peşinde Gelecek Vaadeden Bi Oyuncu. Ayrica Ülke Futbolu Gelişen Gana, Fildişi Sahilleri, Kamerun, Colombia, Bolivya Gibi Ülkelerdende Oyuncularla Temas Haline Geçilebilir. Metalist Kharkiv : Papa Gueye,Venance Zézé Bunlarida Önerebilirim
|
jaba,özer,hürriyet,taner gülleri,i.akın,n.ateş ve birde bilica*nın yerine iyi bir defans alınırsa bu kadroyla şampiyonlaeligine de girilir ligde şampiyon da olunur...
|
manisadan nizo lakaplı hemsehrimiz nizamettin cok faydalı olur. bi de gürol arkadas fm oyunundan buldugu genc yetenekleri tavsiye etmiş, gercekle oyunu ayırmakta fayda var. izlediğim oyuncular diyo cogu italya seri b den nerde syretti acaba merak eddiyorum.
|
bülen hoca güzel futbolcular tespit ederek gerekli görülen yerlere en iyisini yapacağına inanıyorum
|
[COLOR="DarkRed"][B]Genç koşan hırslı başarıya aç olanlar gelmeli [/B][/COLOR]
|
İbrahim toraman. sivassporda bi sivaslı daha olsun
|
Arkadasim Manager Oynamayali 5 Yıl Oldu En Son 03-04 Oynadim Bunu Aklına Sok Şimdiden Bahsediyorum Ama Ne Olup Bitmediğinden Yorumu Boş'a Yapıyorsun
|
Seri -B-'de Olan Adamlar İtalya Kupası Oynamadı Dimi Maçlari Veren Tv Yayinlari Var Bi Bak İstersen En Son Parma Maçındada Oldugu Gibi
|
Kılıçarslan (Kocaelispor)
İbrahim Akın (İBB) Özer Hurmacı (Ankaraspor) Batuhan (Eskişehirspor) Cristiano Ronaldo :)) |
[QUOTE=FatihCan;520826][B]sabri sarıoğlu veya emre belözoğlu sivasa gelsin trübünü bırakırım be..[/B][/QUOTE]
Sen futbolcu için tribüne geliyorsan hiç durma bırak tribünü. Bize Sivasspor sevdalısı gerek. :mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:23. |