![]() |
yağmurlu bir gunde görmüştüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı bir anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı beyaz kırmızı ölümle yaşamı ayıran çizgi kırmızı beyazı ayırmazki bu aşkın sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramaz ki... biraz çalıntı oldu ama neyse.... :D :D :D _____________________________________________ [color=indigo][b]BUILT FOR THE DESTROY....[/b][/color] |
[quote=VICTORY]yağmurlu bir gunde görmüştüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı bir anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı beyaz kırmızı ölümle yaşamı ayıran çizgi kırmızı beyazı ayırmazki bu aşkın sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramaz ki... biraz çalıntı oldu ama neyse.... :D :D :D _____________________________________________ [color=indigo][b]BUILT FOR THE DESTROY....[/b][/color][/quote] galiba çalıntı oldu birde ben çalım bu sene şampiyon görelim sizi.... ölmeden mezara koyamayın bizi.... jokutmaz bizleri musalla taşı.... ölümüne seviyoruz biz sivasııı... |
[size=4][b][i]Yenilsende Yensende taraftarın seninle,
Üzüntünde sevincinde seninle birlikte...(Kocaeli maçı için)[/i][/b][/size] |
heykelde başladı gece
alkolik mi sandın sadece SİVASLIYIZ harbi delikanlıyız bu alemde kral biziz :P :P _____________________________________ [color=indigo][b]BUILT FOR THE DESTROY...[/b][/color] |
[quote=VICTORY]heykelde başladı gece
alkolik mi sandın sadece SİVASLIYIZ harbi delikanlıyız bu alemde kral biziz :P :P _____________________________________ [color=indigo][b]BUILT FOR THE DESTROY...[/b][/color][/quote] yani bu kadar taklitçi olunur bea :lol: :lol: |
Bu sene Şampiyon Görelim Sizi ölmeden Mezara Koymayın Bizi NE BABA serveti Ne ANNE sevgisi Herşeyin üstünde Sivas Sevigisi YERİMİZ oLsada Musalla Taşı ÖLÜMÜNE seviyoruz Biz SivaSIMIZI (Melodi AYnı )
|
[quote=fLaSh]bekleyin yakinda rap grubumuz olan RotundeR iLe SivasSpor Icin Bir RapYapacagiz.Sivasspor Marsi Olarak.;) az kaldi yakinda sunacagim.Ayrica Mars la beraber bir kac bilgide sunacagim sizlere rap grubumuzla ilgili.[/quote]
bencede hiç fena olmazzzzzzzzzz |
BİZİM KİSİ BİR AŞK HİKAYESİ FİLM GİBİ ROMAN GİBİ BİRAZ ...
|
silah çekildi
taşlar atıldı gökyüzünden kafamıza saksılar yağdı piç basın çıktı bizi suçladı sivasspor taraftarı hep yanlız kaldı dunya bir yana sen bir yana şampiyonsun sivasspor koy karşıyakaya ___________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[quote=VICTORY]silah çekildi
taşlar atıldı gökyüzünden kafamıza saksılar yağdı piç basın çıktı bizi suçladı sivasspor taraftarı hep yanlız kaldı dunya bir yana sen bir yana şampiyonsun sivasspor koy karşıyakaya ___________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/quote]ALLAH SÖYLETTİ DİLİNE SAĞLIK |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:41. |