![]() |
Cevap: Erman Kılıç Sivasspor`da
ayrıca takıma alısmıs bı tum dururkende ermanı alıp onu vermek bıraz sakat bı transfer
|
[B]Sivassporumuza hayırlı olsun ..[/B]
|
hosgeldin erman kilic sivassporumuza
|
off ya erman gelsin ama herve tum gitmesin sylla ile diallo gitsin.
tum bizim en önemli oyuncularımızdan biri ye ermen tutmazsa iyi oynamazsa o zaman tumu çok ararız ama bülent hoca inşallah doğru bir karar vermiştir. önce ALLAh a sonra bülent uygunun kararına güveniyoz . hadi hayırlısı. |
gerçi erman kanatlardan iyi çıkış yapan bir oyuncu ilerde kamanan gibi bir füzeciyi ceza alanı dışında bir noktada topla buluşturursa gelsin goller...
ama tum takıma iyi uyum sağlamış bir oyuncuydu ama sezonun sonuna doğru düşüş yaşamış sonra tekrar toparlamıştı. anlaşılan takımı gençleştirip shaktar gibi bir takım kurmayı hedefliyo bülent uygun. inşallah sivas için hayırlı olur. |
olacak şey değil
tum ve sylla çok faydalı futbolcularımızdı,kulübümüz böyle bir hataya nasıl düştü anlaşılır gibi değil erman kılıçın şampiyonlar liginde hiç faydası olmaz |
tamam tum bu sene cok ıyıdı ama artık sampıyonlar lıgındeyız. cok daha kalıteli yabancılar lazım bnce ıyı olmus en azından kontenjan acıldı 2 oyuncumuzada tskler ıns basarılı olurlar
|
Erman iyi güzel transfer de Tum'u neden göndermişler anlayamadım.
Geçen sezon düzgün oynayan oyunculardandı. |
SELAM ARKADAŞLAR BEN ELAZIĞLIYIM! BAHSİ GEÇEN FUTBOLCU ERMAN BİZDEN İST. B.ŞEHİR E GİTTİ. ARKADAŞLAR SİVASSPOR MESSİ Yİ TRANSFER ETSE ANCAK BU KADAR İİ BİR İŞ YAPMIŞ OLURDU. BEN VE YÜZLERCE ARKADAŞIM ELAZIĞLI OLARAK ERMANIN FANATİĞİYİZ DÜNYANIN HER TAKIMINDA BANKO OYNAYABİLECEK BİR FUTBOLCU TAKASTA BAHSİ GEÇEN FUTBOLCULARINIZ ERMANIN BİR AYAĞI ETMEZLER GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN BAŞARILAR
|
Cevap: Erman Kılıç Sivassporda
herve tum gibi bir futbolcu verilirmi kardeşim şampiyonlar liginde ermen kılıçmı kurtaracak bizi...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:59. |