![]() |
Cevap: ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyon
Burak abi erdiye ulaşamadım ya tlf kapalı ben kaçıom akşama görüşürüz
|
Arkadaşlar ben de çıkıyorum maçta görüşürüz... Problem yaşayan arasın, numaram olmayanlar yalçın abiden alabilir...
|
[QUOTE=Kibrisli;529125]Arkadaşlar son liste:
Kıbrıslı 2 kişi 58Güven58 Anıl GökhanTurna Sivasligardaş58 Basayev 4 kişi Erdi İzmirliyiğido35 Aykut Bir de benim arkadaşım var Mehmet Yıldız hastası bir Altay'lı, Sivasspor forması ile gelecek:) Herkes Forması ile gelsin arkadaşlar unutmayalım... Şu anda 13 kişi Osman'da gelirse 14 oluyor... Fatih'im 10-11 demedim ki ben hiç 8-9 ya da 9-10 dedim gibi hatırlıyorum çünkü Urla'ya Karşıyakaya, Buca'ya gidecekler o yüzden elden geldiği kadar erken yapalım dedik otobüs sorunu olmasın diye... Bu maçlık böyle olsun okullar tatil oldu millet Sivas'a gitmeden böyle yapalım dedik, zaten daha sonra hem gün hem saat bakımından bir düzenleme ve rutine oturturuz... Yalçın abiiiii... Ya sensiz nasıl olacak ki bu iş anlamadım... Neyse sonrakilere artık bekliyoruz...[/QUOTE] Burak'cım vallahi içim gidiyor buralarda.. Gerçi buralar dediğimde uzak değil ama ayağımı denizden çıkartamıyorum. Bodrum'dan gelmek kolay ama bırakın tatilimi yarım kesmeyeyim. Bundan sonra ki organizasyonlarda sizi yalnız bırakmayacağım. En azından çok iyi bir seyirci olurum. İnşallah diğer organizasyonlarda beraber olacağız. Hepinize başarılar, dikkatli oynayın, sakatlık olmasın. Sizler bize lazımsınız. Fotograf isteriz. AYK |
izmire burdan kucak dolusu slmlar.. kendinize iyi bak hemserilerim
|
Dün biraz organizasyon hataları olsada ilk maçımızı yaptık.11 kişiydik.
Maçın trafiğin sıkışık saatine denk gelmesi,çalışan arkadaşların işten çıkış saatleri,sahanın konumu itibarı ile gecikmeler oldu.Ayrıca uzun süredir Futbol oynamayanlar sahada döküldü.Ben 3 yıldır oynamıyordum mesela:) İlerde daha güzel ve çekişmeli maçlar olacağından eminim.Bu noktada şöyle bir önerim olacak.Yiğidolar İzmir olarak güzel bi halısaha takımı kuralım.Daha sonrada,İzmir'deki taraftar gruplarıyla irtibata geçip,dostluk maçları yapalım.Karşıyakalılarla,Altaylılarla,Bucalılarla,Göztepelilerle,hatta İzmirdeki Sakaryasporlularla,Konyasporlularla ...vs.hem Spor yapmış oluruz,hemde İzmir'deki başka renklere gönül vermiş olan arkadaşlarla dostluklar kurmuş oluruz. |
Dün maça gelen bütün yigidolara teşekürler:rolleyes:
|
maç kaç kaç bitti foto yokmu ???
;) |
[QUOTE=nuri_58;529321]maç kaç kaç bitti foto yokmu ???
;)[/QUOTE] Usta foto yok kamerası ile gelcek olan arkadaş gelmedi. cepten telefonundan da çekmeye erindik inşallah 2. maçta fotoları çekip koycaz siteye. Bu arada maç bol gollü bitti izmirli yiğidolar takımı olarak farklı kazandık. Karşı takım karışık bi takımdı aralarında 2 sivaslı vardı. |
[COLOR="DarkRed"][B]23.06.2009 VE 04.07.2009 tarihleri arasında İzmirdeyim Halı saha olursa gelirim arakadaşlar saygılarımla[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;529378][COLOR="DarkRed"][B]23.06.2009 VE 04.07.2009 tarihleri arasında İzmirdeyim Halı saha olursa gelirim arakadaşlar saygılarımla[/B][/COLOR][/QUOTE]
inşallah devamı gelcek recep abi sanada haber veririz |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:54. |