SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Uğur Kavuk (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26034)

adres58 18.11.2012 11:52

Cevap: Uğur Kavuk

Futbolunu hem zekası hemde tecrübesi ile oynayan ve bir takım kaptanı hüviyeti ile sahaya çıkan bir insanın yapmaması gereken bir penaltı pozisyonu idi. Hakem zaten devre arasında gördüki gol öncesi penaltı pozisyonu var ve attığımız golde de şüpheli ofsayt kararı var. Bunu eğer hakem biliyorsa takımın kaptanının da bilmesi gerekiyor. üflesen düşecek bir oyuncuya hakemin tereddütsüz penaltı vereceği aşikar bir durumda bu hatayı KAPTANımızın yapmaması gerekiyordu.

izmirliyigido 18.11.2012 17:12

[QUOTE=yigido yakup;816402]benim futboldan anlayip anlamadigimi futbol cahillerine ispatlama gibi problemim yok yasla futbol yorumu yapmanin ne alakasi var?bugün ugurun yaptigi hatanin cok daha beterini ziya yapti ama kimse onu konusmuyor.birde ugurun futbolcugunu degerlendirmek bizi asar milli takimin en basarili oldugu senelerde milli takim kadrosuna secenlerde zaten futboldan anlamiyor hele birde adam antalya gibi bir takimda oynarken.

ugurun 6 tane stoper veya bekin oynadigi takimda sag bek görevini yaparken oynadigi yerde siritmazken hem ters kademeye girip aldigi toplarida dan dun degilde akilli sekilde kullaniyorsa gerektigi zamanda bindirmesini yapiyorsa macta alves gibi defalarca bindirme yapmasini beklemek futbol bilgisinin dahiyanesini gösterir zaten öyle sag bek bulsak bizde oynamaz kesin Barcelona chelsede oynar[/QUOTE]

Sen Uğur Kavuk olmayasın sakın. Takma isimle kendini mi temize çıkartıyorsun nedir? Sen mi maçları izlemiyorsun yoksa %90 mı? Uğur ne zaman milli seçildi bunu bir ispat et.

Uğur ne zaman bindirme yaptı bunu da ispat et. Uğur ne zaman bir tane orta yaptı da gol oldu bunu da ispat et. Uğur ne zaman ters kademeye girdi bunu da ispat et. Uğur ters kademeye girdiyse kesin kendi kademesini kaybettiği için ters tarafa koştuğu için girmiştir.

.

kkemal58 18.11.2012 20:11

uğur kavuk bir alt ligde bile zor oynayabilecek bir futbulcu. Ama maalesef sivasspor da oynuyor yetmezmiş gibi bir de kaptan :) Daha önce de söyledim ZİYA UĞUR ENERAMO. Bunlardan futbolcu olmaz. Olsa da alt liglerde oynar.

yigido yakup 18.11.2012 21:58

[QUOTE=izmirliyigido;816482]Sen Uğur Kavuk olmayasın sakın. Takma isimle kendini mi temize çıkartıyorsun nedir? Sen mi maçları izlemiyorsun yoksa %90 mı? Uğur ne zaman milli seçildi bunu bir ispat et.

Uğur ne zaman bindirme yaptı bunu da ispat et. Uğur ne zaman bir tane orta yaptı da gol oldu bunu da ispat et. Uğur ne zaman ters kademeye girdi bunu da ispat et. Uğur ters kademeye girdiyse kesin kendi kademesini kaybettiği için ters tarafa koştuğu için girmiştir.

.[/QUOTE]

Insan bu kadar komik olabilirdi aslinda size cevap vermek yersizdi ama Ben Ugur un hakkindaki yazilarimi oyuncunun sadece adina yönelik degil performansina göre yaptigimi bilmeniz lazim asagida ugur hakkindaki linkler ugur sempatizani oldugum veya baska birine karsi oldugum anlamina gelmesin Ben kendi capimda gördüklerimi yaziyorum.
Benim söylediklerim ugur hakkindaki son 1.5 yildir gösterdigi performanstir yoksa kötü oldugu kötü mücadele ettigi maclardaki benim elestirilerim site kayitlarinda mevcuttur vede gidecek gelecek oyuncu zamaninda ben hep görüslerimi paylastim.

Altdaki bilgiler benim icin onun performansini degerlendirmemde hic bir etkisi yoktur.sadece her kötü sonuc sonrasinda bazi oyuncularin iyii oynadiklari halde günah kecisi ilan edilmesine olan tepkimden kaynaklaniyor Akhisar macinda Navratil asist yapti macin 80 dk seyretti onun sayesinde mac kaybediyoruz hicbir Allah kulu cikip Navratil cok kötü demiyor suclu ugur oluyor ugur antalya macinda oynamadi takim cok müthisti herkes gördükü ugur ne kadar kötü oyuncuymus o olmadigi zaman sanki sivasspor ucuyor o oynamadiigi zaman sivassporun uzay takimi oluoyr :))))))
Sunuda artik kabullenin Bazi insanlar formasinin hakkini vermek icin üstün gayret gösteriyorsa onlara destek olalim

benim ispat etme gibi derdim yok sadece bazi insanlarin ögrenmesine yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana.

[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/U%C4%9Fur_Kavuk[/url]

[url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=275&ftxtID=1470[/url]

sadece birde gol attigi birde attirdigi macin videosunu göndereyim
[url]http://www.dailymotion.com/video/xnm3un_mersin-ydman-yurdu-1-3-sivasspor-2-gol-uyur-kavuk_sport[/url]

[url]http://www.dailymotion.com/video/xpz3hp_samsunspor-sivasspor-gol-eneramo_sport[/url]

şarkışla 58 18.11.2012 22:07

Daha iyisini almalıyız.Alamıyorsak Uğur ile idare etmeliyiz.Mücadeleci bir topçu.Ancak kanat bindirmeleri yetersiz.

KaanK 18.11.2012 22:20

Uğur kavuk ne Sivassporda oynayacak ne de kaptanlık yapacak kalitede bir futbolcu değildir nokta.

Kendisi bülent uygunun yasin çakmak, ersen martin, ibrahim şahin, mbemba gibi kalite (!) oyuncularla birlikte sivaspor camiasına hediyesidir.

uğur kavuk 5 maç iyi maç çıkardıysa 20 maç takımın en kötüsü olmuştur

Bir takımda bek gibi kritik bir bölgede oynuyorsan vasatın altına düşmen takımı doğrudan etkiled ve artı kaptansan sorumluluğun bir kat daha artar ama yaklaşık 4 senedir takıma adamakıllı katkı veremedin, abdurrahman ın harikalar yarattığı o bölgenin hakkını hiç veremedin

asabibaba 18.11.2012 22:31

[B]Futbolcusuna duyarlı bir admin olsa; oda bu konuyu kapatsa ,ama iyi ama kötü faal futbolcumuzu yıpratmasa, bu iş burada kapansa ne olur?[/B] :)

Abdullah DuMaN 19.11.2012 07:51

Uğur Kavuk tecrübeli bir topçu rakip oyuncu bana dokunsa da atsam kendimi diye düşünürken Uğur bu hareketi yaptı daha mantıklı düşünmeliydi penaltı doğru olabilir ama çok ucuz bir penaltı fazladan 2 puandan etti bizi tecrübesine yakışmadı.

SenSetik 19.11.2012 11:38

[QUOTE=Abdullah DuMaN;816525]Uğur Kavuk tecrübeli bir topçu rakip oyuncu bana dokunsa da atsam kendimi diye düşünürken Uğur bu hareketi yaptı daha mantıklı düşünmeliydi penaltı doğru olabilir ama çok ucuz bir penaltı fazladan 2 puandan etti bizi tecrübesine yakışmadı.[/QUOTE]

Uğur konusunda sana katılıyorum Abdullah ama zaten gol yiyecektik..penaltı olmasaydıda ben bu maçı galip bitirebileceğimizi düşünmüyorum...mutlaka yerdik o futbolla

cemahmety 19.11.2012 15:49

Uğur Kavuk takımımızı ve taraftarlarımızı seviyor ve bu takım için gerçekten tüm gücüyle mücadele ediyor ama gerek yaşı gerekse kalitesini göz önüne aldığımızda çok büyük şeyler bekleyemeyeceğimiz zaten çok üst düzey bir performans sergileyemeyecek olan bir oyuncu. Bir maçta penaltı yaptırdı diye kızacak hakaret edecek değilim. Burada takımımız için yapılması gereken şey iyi bir sağ bek transfer ederek aynen Hayrettinde olması gerektiği gibi Uğur Kavuk ile de yolları ayırmak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:12.