![]() |
Balili Antalyasporda
[B]Balili imzaladı
[IMG]http://www.fotomac.com.tr/2009/06/23/im/F2E78565F30F1C4FAD870B5Dx.jpg[/IMG] Antalyaspor, anlaşmaya vardığı Sivasspor'un golcüsü Balili için dün Hasan Subaşı Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Kırmızı- beyazlılar, deneyimli golcüyle 2 yıllık sözleşme imzalarken, İsrailli futbolcunun alacağı paranın açıklanmayacağı belirtildi. Antalya, Şenol Can, Ertuğrul ve Yalçın'la yeniden anlaştı. Cengiz ALTAY Fotomaç [/B] |
Cevap: Balili Antalyaspor`da
[B][I]baliliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni özleyeceğiz.bülent uygun seni nasıl gönderri analmıyorum.çok yanlış yaptı yönetim.pişman olacaklar.[/I][/B]
|
balili keske gitmeseydi yaa kötü oldu balili antalyasporda cosacak göreceksiniz
|
Balili nin gitmesi SİVASSPOr için iyi oldu balili sakatlıkdan cıkdıkdan sonra performans kaybettı ve gerı kazanamadı antalyada başarılar
|
en önemli futbolculaırmız bir bir elden çıkmaya başladı.
beni endişelendiriyor bu durum. Takımın yıldızları arasında gösterdiğimiz birisini [B]300 bin euro [/B]ya satıyorsak tuhaf olan birşeyler var demektir. Yeni sezondan oldukça endişeliyim. |
arkadaşlar balili seneye kalsaydı kimse almazdı ve fiyatı cok daha düşerdi...belkide kendisi gitmek istedi yinede en ii sini bülent hoca bilir;)
|
gerçekten yazık oldu balili gibi bir oyuncu yedek olsa takım da kalmalıydı zaten türk vatandaşı da oldu.
|
Cevap: BALILI ANTALYA SPORDA
[B]Gitmesine üzüldüm gerçekten Sivassporumuzun maskotuydu Balili[/B]
|
sivasspora verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ancak sakatlıktan sonra verim alınamadı geçen sezon da bu sezonda 2. yarılarda ortalıkta yoktu gitmesi daha hayırlı olur inş antalyada başarılı olur
|
NE KADAR KALİTELİ OLSA DA BU ADAMLA ÖMÜR SÜRECEK DEĞİLİZ DEĞİŞİKLİK LAZIM BUNLARLA ŞAMPİYON OLUNMUYORSA DAHA İYİLERİ LAZIM DEMEK GARDAŞ..ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BALİLİYLE NE YAPABİLECEKSİN..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:31. |