![]() |
Cevap: 2009-2010 Yeni Transferler
Yaklaşık olarak 1 aydır bekliyorum. Takip edenler bilir, erken yorum yapanlarada tepki verdim acele etmeyin diye. Fakat geçen sürede ne bir dogru dürüst transfer yapıldı ne de oyunda düzelme var ! Anderlecht maçı başlamadan buraya yazıyorumki, sonuç kötü olunca yazdı demesinler diye ! 6 yabancı gonderildi. Agbetu ve Mbemba denen 2 adet 2.sınıf oyuncu alındı ? Bu kadro mu ŞL'ne girecek ? Bu kadro mu geçen seneki başarıyı yakalayacak ? Acilen 1-2 hafta içinde ne yapıp edip, en 4 adet kaliteli yabancı almalıyız. Defans özellikle takviye edilmeli. Bu akşam Anderlecht'i yensek bile düşüncelerim değişmez. Takviye acilen gerekli. Saygılar sunarım.
|
gidenlerden ençok bilica ve tum aranır balili zaten 2 sezondur işi rolantiye aldı varmı yokmu belli değil diğerleride yeri doldurulmaz oyuncular değiller sonuçta bütçesi belli olan bir takım fazla da ahım şahım transferler yapamıyor önemli olan gelenlerin sisteme uyum sağlaması dünaynın en iyi oyuncusunuda alsan uyum olmayınca oda işe yaramaz
|
Sivasspor daha 2. ligdeyken belliydi süper lige çıkacağı ama biraz geç kaldı 1-2 sene önce çıksaydı şampiyonluk geçen sene kesin gelirdi diye düşünüyorum...
;) DüZZceLİ YiğiDo ;) |
Bouazza Çok İyi Oyuncu İlerki Haftalarda Kendini Daha İyi Gösterecektir...
|
BOUAZZA KAÇTI DİYORLAR EMMİOĞLU BİLMİYORUM BU SENE İŞİMİZ YAŞ..
|
hiç birindende bi cacık olmaz
|
Arkadaşlar biliyorsunuz transferin bitmesine 5 gün kaldı..Bizim takım bu 5 günde 1-2 oyuncu alacağını söylüyor..Bu son zamanlarda yapılan transferlerde bazı hatalar ,şanssızlıklar olduğu için yönrtim ve hoca anlaşılan 2 oyuncuyu açıklamak istemiyor..Benim kulağıma bu konuda bir haber geldi;haberin doğruluk değerini tam bilimiyorum:UÇAN KUŞA GÖRE SİVASPORUN ANLAŞTIĞI oyunculardan Biri FİLDİŞİ CUMHURİYETİ uyrukluymuş;Diğerinin de BREZİLYALI olduğu söyleniyor...Umarım bu haberler doğrudur;son 5 günde adam gibi takımda direkt oynayacak formasını ıslatacak ,ÖRNEĞİN Kamanan,BİLİCA benzeri oyuncular alırız...Takım tek transfer yapsında ben verdiğim haberin yalan çıkmasına razıyım..Bu konuda daha fazla bilgisi olan;yönetime yakın olan ve yurt dışındaki haberleri takip eden arkadaşlardan ACELE HABER BEKLİYORUZ...
|
sözü gecen oyuncuların trasferleri kesinlikle gercekleşmeli aksi taktirde takım kan kaybetmeye devam edecektir ama bu oyuncuların yarına kadar trasfer edileceyine pek ihtimal vermiyorum cok geç kaldık busene işşallah alabilirler özellikle dayro moreno ve Morgaro Gomis i alsalar yeter
|
ewt erman kılıç süper adam Mutlaka başarılı olacaktır
|
Yasin Çakmak (24) - Stoper - (Fenerbahçe)
2- Erman Kılıç (25) - Orta Saha - (İstanbul BŞB) 3- Uğur Kavuk (29) - Sağbek - (Antalyaspor) 4- Ferhat Bıkmaz (20) - Solbek - (Hannover'96 - Almanya) 5- Akeem Oriyomi Agbetu (21) (Nijerya) - Orta saha - (Kocaelispor) 6- Alişan Şeker (21) - Kaleci - (Türk Telekom) 7- İbrahim Ülüm (25) - Forvet - (Belediye Vanspor) 8- İslam Altunkan (20) - Stoper - (Üsküdar Anadolu 1908 Spor) 9- Aykut Demirdelen (21) - Kaleci - (Üsküdar Anadolu 1908 Spor) 10- Kerim Baş (19) - Stoper - (Lorient - Fransa) 11- İsa İzgi (23) - Kaleci - (FC Brüksel - Belçika) 12- Ersen Martin (27) - Forvet - (Recreativo Huelva - İspanya) 13- Pieter Mbemba (21) - Stoper - (EVV Eindhovean - Hollanda 2.Ligi) 14- Cihan Yılmaz (24) - Ön Libero - (Karşıyaka) 15.bruno zita (29) orta saha (gabon milli) evet baktığımızda stoper sıkıntısı çektiğimiz şu günlerde islam altunkan ve kerim baş isminde iki genç stoperimiz varmış!! ... neden hala yasinde ısrar ediyor bülent hoca?????? sonra ferhat bıkmaz 1 maçını izledim bizde gayet iyi oynuyor bence ilk 11 flaş oynamalı. ayrıca yeni kalecilere şans tanınmalı. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:33. |