SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bouazza'da Şok Gelişme (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26925)

burakbaba9 23.08.2009 23:40

Cevap: Bouazza'da Şok Gelişme

[B]Herkesi göndere göndere ilk 11 yapacak futbolcu kalmayacak anasını satayım...[/B]

KAOS 23.08.2009 23:46

[QUOTE=izmirliyiğido35;552171]SEN SADECE LAFTA SİVASLISIN O ZAMAN DAHA YOLUN BAŞINDA PES EDİYOSUNUZ BIRAKIN BU AYAKLARI GÖRECEKSİNİZ BİRKAÇ MAÇ SONRA
ÖNCE İNAN Bİ TAKIMINA... SAYGILAR...[/QUOTE]

Orda dur bakalım koçum, kimseye Sivaslılığım konusunda laf söyletmem,
Kimm yolun başında bırakıyor, sen kısa donla gezerken ben deplasman dolaşıyordum,
İyi oku mesajımı az bir kafanı çalıştır, senin gibi hezeyanla davrananlar nedeni ile şu an bu durumdayız..
Taraftar ve basın takımdan geçen sene sonrası çok büyük şeyler bekler oldu. ama transfer hataları nedeni ile bu hale geldik, aklı salimlik lazım diyorum, yoksa ligde kalmayı bile unuturuz..

yigidocengiz 23.08.2009 23:51

Cevap: Gidiceklerden Yeni Haber Var

adamı eleştirip durmayın kardeşim ne alaksı var şehri beğenmemesiyle belkide perde arkasında başka olaylar oldu kim bilebilirki.bence tek ama tek suçlu bülent efendidir.bu sene yaptığı her şey yanlış çıktı,transferlerde çok acemice davrandı.zaten bu saatten sonra yapılan transferinde bi hayrı olmaz

ihsan5858 23.08.2009 23:53

[FONT="Arial Black"]Walla ben çok sevmistim neyse hayirlisi gelene gel gidene git demakten baska bisey gelmez elimizden !? [/FONT]:):D:confused:

KAOS 23.08.2009 23:55

[QUOTE=ShaLaLa;552158]abi adamlar ingiltere gibi bi yerden sivas'a geliyo. bence asıl sorun gelmeden önce şehir araştırması yapmamasından kaynaklanıyor.

bizim için çok güzel olan şehir başkaları için birşey ifade etmeyebilir. bouzza açısından düşünürsek bence yerinde bi karar.. ama zamanlama yanlış.[/QUOTE]

Dostum ağzına sağlık, millet herkesi kendisi gibi sanıyor.......

Torontonian 23.08.2009 23:58

bilincsiz yapilan transferlerin neticesi iste budur. ne yazik ki gelenler gidenlerden daha iyi cikmadi, sivassporumuz takim goruntusunden uzaklasti, sahada kim ne yapiyor, kimin gorevi ne daha o bile belli degil.

eyuphulagu 24.08.2009 00:17

Arkadaşlar dış kaynaklı bazı siteler bu olayın bozulmasının gerçek nedeninin Türkiye ve Fransa'daki menejerler arasındaki komisyon anlaşmazlığından kaynaklandığını söylüyorlar..Dur bakalım bu işin altından bakalım ne çıkacak..Kulüp bu konuda resmi açıklama da henüz yapmış değil...Bekleyip göreceğiz...

enesarslan 24.08.2009 00:26

[QUOTE=yigidogurbettee;552137]şehir bahane adam avrupada kendını gostermek ıcın gelmişti. zaten o yuzden transfer etmıştık. kendi sahamızda 3-0 yenılıp avrupa macerasına son verınce adamda dogal olarak ayrıldı takımdan[/QUOTE]

aynen katılıyorm.................

ilteriş58 24.08.2009 00:28

yapacak bişey yok hayırlısı olsun ne diyelim

müdüroglu58 24.08.2009 00:39

Arkadaslar.....sorun nerde....arkadasa cok tsk ediorum gittigi icin....böylelikle oynamak istemeyen bir futbolcu azaldi, ve maddi yük olmadi...düsüünsene oynamaz, sakatlik rolü yapar parayi alir...tedavi icin fransaya gider...katkilarindan dolayi tsk ederim bu oyuncuya....gitmek isteyenler buyursun...bülent uygun yenisini bulun....trabzona bakin...nerde?daha 4 yillik birinci lig tecrübemiz var...ve ne takimlar geldi ayagimiza...helal be sivas...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:41.