SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sylla: Sivas'ı Bülent Uygun yıktı !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27306)

stain 23.09.2009 17:09

Cevap: Sylla: Sivas'ı Bülent Uygun yıktı !!!

[QUOTE=yorgun(58);565214]aynen katılıyorum sana kardeş ve çok net anlatmışlar sivas sporu ve birkaç duyum da ben aldım nekadar dogru emin degilim ama yönetim ve teknik heyet biraz daha oyalıyacaklar sonra hepsi de istifa bukadar para sadece stadı ısıtmalı yapmaya harcanmadıya yiyenler yedi buyuk ihtimal[/QUOTE]

bak bilader birilerinin birşeyler yediğini biliyorsan, gördüysen, veya elinde belge varsa konuş yoksa orta yere bok atarak milletin aklını bulandırma...

yani kısaca iftira atma...

bu takım kayyuma düştüğünde anahtar valiye teslim edildiğinde kimse yüzüne bakmazken mecnun bbaşkan geldi sahip çıktı ve bu takımı buralara getirdi...

mecnun başkanı ekranlar dışında görmedim, tanımıyorum, bilmiyorum ancak sezarın hakkı sezara...

terbiyesizlik yapmanın gereği yok...

biraz efendi olun...

kocakss58 23.09.2009 17:25

sylla efendinin kazandırdıkları ve kaybettirdiklerini ayrı ayrı değerlendirirseniz.kazandırdığı birşeyin olmadığını rahatlıkla anlarız.ayrıca kimse bilip bilmeden başkalarına iftira atması,çamur atmak çok kolay ama o pisliği temizlemek o kadar basit deyil arkadaşlar...

Turan 59 23.09.2009 18:04

Karahisarlı,siz benim ne demek istediğimi maalesef anlayamamış sınız ?

sivaslitaner58 23.09.2009 18:32

katiliyorum sana sylla hepsi dogru

ready 23.09.2009 18:38

[QUOTE=stain;565307]bak bilader birilerinin birşeyler yediğini biliyorsan, gördüysen, veya elinde belge varsa konuş yoksa orta yere bok atarak milletin aklını bulandırma...

yani kısaca iftira atma...

bu takım kayyuma düştüğünde anahtar valiye teslim edildiğinde kimse yüzüne bakmazken mecnun bbaşkan geldi sahip çıktı ve bu takımı buralara getirdi...

mecnun başkanı ekranlar dışında görmedim, tanımıyorum, bilmiyorum ancak sezarın hakkı sezara...

terbiyesizlik yapmanın gereği yok...

biraz efendi olun...[/QUOTE]

[B]belki yalan belki iftira belkide dogru bu yazılanları yönetimden kimse görmüyormu bir babayigit de çıksın desinki bunların hepsi yalan iftira [/B]

subasi29 23.09.2009 22:45

Slylla Kendi Dusuncesini Belirtmis Nekadar Dogru Nekadar Yanlis..Gercek o ki Bizler Elestiriken Bile Kalp Kirmakta Ustayiz Valla Bravo

sivastatlıbelam 23.09.2009 23:01

sorun şurda bülent hoca tüm yabancıları niye elden çıkarmak istedi???

ikinci tespitimde şu ki:bülent hoca kerameti kendinde sandı,yani sahaya afedersiniz eşeği koysam ibrahimoviç olur diye düşündü.
ama şans bir yere kadar tutmadı bu kez.
hoca yılmadı döküntüleri ,kelepir fiyata toplamaya devam etti ya tutarsa dedi.
ama yine tutmadı.

yani kimse buna cesaret edemiyor ama kral çıplak,yani bu gidiş bizi daha ilk yarı bitmeden bank asyayı arantileyen ilk takım yapacak.

yigidomurat 23.09.2009 23:04

hem bülentin istifa etmesini istiyorum hemde bu ibb maçını kazanmak istiyorum,ne yazacağımıda bilmiyorum.İNŞALLAH bu maçı kazanırız ve İNŞALLAH en kısa sürede bülo efendi gider

H_Turan 23.09.2009 23:06

[QUOTE=sivastatlıbelam;565481]sorun şurda bülent hoca tüm yabancıları niye elden çıkarmak istedi???

ikinci tespitimde şu ki:bülent hoca kerameti kendinde sandı,yani sahaya afedersiniz eşeği koysam ibrahimoviç olur diye düşündü.
ama şans bir yere kadar tutmadı bu kez.
hoca yılmadı döküntüleri ,kelepir fiyata toplamaya devam etti ya tutarsa dedi.
ama yine tutmadı.

yani kimse buna cesaret edemiyor ama kral çıplak,yani bu gidiş bizi daha ilk yarı bitmeden bank asyayı arantileyen ilk takım yapacak.[/QUOTE]

Ne yani bülent uygun istifa etse düzelecekmi

sivastatlıbelam 23.09.2009 23:20

[QUOTE=Piri_reis;565484]Ne yani bülent uygun istifa etse düzelecekmi[/QUOTE]

tabi ki hayır ama en azından farklı oyuncular denenmeli.
bülent hoca menajer ve teknik direktör olduğu için oyuncu seçimlerinde takımı değil de kendi cebini düşündü bütün menajerler gibi.
o yüzden adam akıllı oyuncu alamadık.
alınanlar tutmadı.işimiz zor her şey ikinci yarı başında belli olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:01.