![]() |
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
[QUOTE=NAPSTER_58;566363]
O kücük bölüm (cogu coluk cocuk) Maratondaki Bay-Bayan-Cocuk ´lara olmadik küfürleri etiler ve el kol hareketleri yaptilar. Bu anlayisi destekleyenleri kiniyorum. saygilar[/QUOTE] Babası yaşındaki adamlara, hem de bu adamlar Sivasspor taraftarı, kadın, çoluk, çocuk demeden küfür eden bu insanların; sebebi ne olursa olsun affedilemeyecek bir davranışta bulunduklarını belirtiyorum. Eğer bahsi geçen kişiler buradan bu yazıyı okuyorsanız şunuda belirteyimki; sizinle aynı havayı solumaktan, aynı oksijeni tüketmekten, aynı canlı sınıfında bulunmaktan ve aynı trübünden oturmaktan İĞRENİYORUM !!! Tabi suç sizin kadar size bu terbiyeyi vermeyen, örf ve adetlerde büyüklerin yerini anlatmayan, ahlak kurallarını öğretmeyen anne ve babalarınızdadır. Sizler bu toplumun ve taraftarın üstünden beslenen asalaklarsınız !!! |
Bugünler takıma sahip çıkma zamanı, birlik beraberlik olmadan buradan çıkamayız, boştaki hocaları bir gözden geçirin yirmi yıldır bir o takım bir bu takım her biri en az 4-5 takımı küme düşürmüş, bunlardan mı medet umacağız. Şimdi birlik beraberlik içerisinde stada gidip takımı desteklemek lazım. İşler düzelince bugünkü durumu, transferleri, Bülent Uygun'un futbol dışında gereksiz konuşmalarını (Takım şampiyonluğa oynarken bunları yazıp eleştirdim. Ama şimdi sırası değil) yargılarız.
|
[QUOTE=GuVeN;566374]bugüne kadar bulent hocanın gitmesını istemıyordum ama artık barız olarak goruluyorkı bu takıma bır kan degısıklıgı lazım. kamanan neden oynamadı bana bunu bırı anlatsın? hiç formsuzdur hocadan ıyımı bıleceksın demeyın,ersen martın mı formda su an! anlamıyorum kamananla ne alıp veremedıgı var hocanın..[/QUOTE]
güven bülent hocamız aldığı futbolcuları oynatıyor neden yönetime ,basına,taraftara,birşeyler ispat etmeye çalışıyor yaptığım transferler yanlış değil dedirtecek ama olmuyor her hafta mağlibiyet aldıkcada sağlıklı düşünemiyor futbolcuya ,bazen taraftara, bazen yardımcılarına sinirleniyor bence bülent hocamızın piskolojik tedavi alması lazım hemde takım halinde en önemlisi futbolcularla hocamızın arası gitgide açılıyor bence aradaki saygı sevgide yavaş yavaş kayboluyor (birkaç kişinin dikkatine hocamızı hatalarından dolayı eleşetiriyoruz ama hala hocamız diye hitap ediyor gereken saygıyı gösteriyoruz körü körüne hatalarını göre göre kuru bir inat uğruna yanlışları savunmuyoruz ) |
BÜLENT HOCAYI SAVUNANLAR ARTIK YETER BIRAKIN ŞU İNADI...
|
[QUOTE=üçyıldız58;566392]güven bülent hocamız aldığı futbolcuları oynatıyor neden yönetime ,basına,taraftara,birşeyler ispat etmeye çalışıyor yaptığım transferler yanlış değil dedirtecek ama olmuyor her hafta mağlibiyet aldıkcada sağlıklı düşünemiyor futbolcuya ,bazen taraftara, bazen yardımcılarına sinirleniyor bence bülent hocamızın piskolojik tedavi alması lazım hemde takım halinde
en önemlisi futbolcularla hocamızın arası gitgide açılıyor bence aradaki saygı sevgide yavaş yavaş kayboluyor (birkaç kişinin dikkatine hocamızı hatalarından dolayı eleşetiriyoruz ama hala hocamız diye hitap ediyor gereken saygıyı gösteriyoruz körü körüne hatalarını göre göre kuru bir inat uğruna yanlışları savunmuyoruz )[/QUOTE] haklısın üçyıldız58 olmuyo artık. yönetım yapar artık umarım ustune dusenı.ustumuzdekı takımlar bızım gıbı durmuyo yerınde,fark acılıyo yavastan.. kan degısıklıgı gerekıyo.. |
Ben Geçen senenin sonlarindan itaberen bülent beyyy in istifasini istiyordum fakat diye diye yoruldum.
Bugün pozisyonlarimiz varmis fakat biri bana anlatsin neden kamanani oynatmiyor? Degisiklerine bakin : sen maça 1 puan için mi geldin ? Ibrahim sahinin yerine erseni sokuyorsun.Zita yi neden çikartiyorsun? Kadiri çikartmasi dogru fakat uguru neden sokuyorsun. Birtek dogru karari yasini oynatmamakta. Kamanani oynatsaydi, istifasini istemezdim belki, fakat yine her zamanki gibi yanlis kadro kurarak istifa diyenlerin yanindayim. Bulent uygun istifa tabiki ,onun yerine kim gelirse gelsin sanki onunla çok puan aldik da gelen hoca bundan kötü mü olacak. Siz devam edin desteklemiye Bulent babanizi, size basari üstüne basari getirir. Geçen sene Bülent degil oyuncular elde etti basariyi. |
[QUOTE=özsivasli1903;566267]niye noldu gecen sene iyki vardin bülent hoca simdi noldu...
bu takimi bu yönetim ve hoca getirdi... gerekirse onlarla yine küme düser... hic fark etmez... bülent hocamin sonuna kadar arkasinda durmaliyiz... sonucu birakin oynanan maca bakin kacan gollere bakin her mac en az 4 tane net pozisyon ama gol yok.. bülent hoca ne yapsin... hemen sil bastan yapain cok kolay dimi...[/QUOTE] bu takım zamanındada 3.lıgdeydı ozaman oraya gerı donsun bole bı zıhnıyet varmı bulent uygunmus suymus buymus kısıler gecıcıdır kalıcı olan sivasspor dur 7 haftada 1 puandan sonra istifasını vermelıdir olmuyor ıste degısıklık sart bülent uygun artıslıgının ben ne yapsam tutar tavrının sonuclarını cekıyor ve sıvasspora cektırıyor ISTIFAsını ıstıyoruz |
bulent hoca ıstıfa ederse kolayı yapmıs olur.sıvasspordan kazandıgı karıyerı ve hocalık sıfatınıde bırakır oyle gıder bu lımandan...
|
Ne olacak Bülent Uygun gidince sampiyon mu olacagiz?
|
[B][CENTER][SIZE="6"]bizim bu durumda olmamızın sebebi bülent hocanın sivassporu artık büyük klup olarak görmesiydi yani oyuncuları sattı ofansife yoneldi kendini büyük takım sanıp buda yanılttı ve halimiz ortada
asla kendini büyük gormeyeceksin ne oldum deil ne olucam diyeceksin...[/SIZE][/CENTER][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:33. |