![]() |
Cevap: Uygun: 'Eski günlere gideceğiz'
Ya hala konuşuyor eski günlere döneceğiz herifler 7 de 7 yaptı biz de hala 1 puan var
|
7 maç da 1 puan almışsın halen eski günlere dönecegiz diyorsun bu nasıl eskiye dönme olacak merak ediyorum
|
sen istifa et bak nasil eski günlerimize kavusuyoruz, gör ! Senin verdigin taktik bu dünyada ben ilk kez görüyorum. Takimin en iyi Forvet'ini 11'e bile almayan adami ilk kez, pessssss Böyle taktik olmaz olsun. Gecen sezon neden 2ci olduk? : Büyük Takimlarin Kadrolari cok kötüydü ve teknik heyetleride kötüydü biz o yüzden yükseye ciktik, gecen seneki kadroyla bu senede size 2ci olabilir miydi? Herkez gecen seneki kadro diyor, allahim ya sanki o kadroyla cok iyidikte.. son 3 haftayi niye kaybettik ozaman? hemde kücük takimlara karsi. gözünüzü acin bu bülent uyugn basarisi degil bu SANS !
|
[B]geçen seneki başarı bülent uygunun degil futbolcu kardeşlerimizin başarısıdır oturmuş bir kadro ne almak istedigini bilen bir takım vardı bülent uygun o kadar çok teknik direktörlügün süperdi gecen seneki istbld antep maçlarını alsaydın[/B]
|
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Bülent Uygun, yenilgiden dolayı üzüntülü olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti: "Bunca yıldan beri birçok başarı kazanan bu oyuncular takımı eski haline getirecektir. Bir an önce toparlanıp eski günlere gideceğiz. Suç varsa benimdir
|
hocam sizin gitmenizi isteyenlere anlam veremeyiyorum kim gelecek arkadaş ordan burdan kovulma hocalardan başka sivasa kimi getireceksin sanki gelen şampiyon yapacak getireceksin adamı takımın başına 3 5 mağlubiyette onada istifa diye bağıracaksın benim bu işe aklım ermiyor hocam size güveniyoruz
|
[QUOTE=mrkz_abi;566680][B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Bülent Uygun, yenilgiden dolayı üzüntülü olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti: "Bunca yıldan beri birçok başarı kazanan bu oyuncular takımı eski haline getirecektir. Bir an önce toparlanıp eski günlere gideceğiz. Suç varsa benimdir[/QUOTE]
[B]hep aynı masal bütün suç benim bülent hoca sende bu kafa varken bişey olmaz [/B] |
[B][COLOR="Red"]ARKADAŞLAR YORULMAYIN ADAM BULMUŞ SİVAS GİBİ ÇİFTLİĞİ GİDERMİ ADAM DÜNYALIĞINI KAZANDI SİVASDAN HALA DESDEKLEYENLER VAR ONA KIZIYORUM GEÇEN SENEKİ TAKIM HOCASIZDA KAZANIRDI BİZ GEÇEN SENE HATIRLAYIN 2 MAÇA MÜDAHELE ETTİ KAYBETTİK İ.B.B. VE G.ANTEP MAÇI TAKIM OYNUYORDU BAŞARI BÜLENTİN OLDU İYİ BİR HOCA OLSAYDI BU KADROYLADA AYNI BAŞARIYI YAKALARDI
[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Red"]BİRDE YÖNETİM DEMEYİN SİVASSPORDA YÖNETİM YOK SADECE YÖNETİCİ OLMASI GEREKDİĞİ İÇİN ONLAR ORDA BU TAKIM BÜLENTİN ELİNDE
[/COLOR][/B] |
inşallah hocam size güveniyoruz!!o olumsuz mesajları yazanlar futbolun içindeki gerçeklerden bi haber yasayanlardır!!o eski topçuların 200 bin dolara gelenin hemen 1 milyon istediğini oysa sivassporun bi futbolcuya yıllık 300 400 bin dolardan fazla vereceek parasınn olmadığını bilmezler kulubün muhasebesini ve geleceğini hesap ederrek transfer politikası izleyip her türlü kötü sonucu göze alarak kulubün menfeatni kendi basarılarının önüne geçiren bir hoca daha ne sivasspora ne de baska bi kulube gelir sen onlara bakma onların çoğu daha stat yüzü görmemiş [COLOR="Red"][B]BİZ SENİ SEVİYORUZ SİVASSPOR İÇİN[/B][/COLOR]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:45. |