![]() |
Cevap: MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ KİM OLMALI??
[QUOTE=eyuphulagu3131;573836]Selamlar Gardaş.Evet Çorum/Alacalıyım.Ama diğerini bilmiyorum.Dünya küçük tabi isim benzerliği olabiliyor.Geçmişte bazı çalışmalarımız oldu tabi futbolda,ama bu yıllar nceydi.Şimdi sadece yazarak Türk futboluna hizmet veryoruz:) Önerin için teşekkürler biiz şımartmışsın:) mİlli takımın başna geçmelidir diyerek.
Benim nikimle yazan diğer arkadaş ise amlamsız bir gayret içinde bence.Saygılar....Çorum /Alacalı Öğretmen[/QUOTE] sizin namınızı çok duydum eyüp bey,sizin için herşeyi bilen adam,çok konuşan kişi gibi hoş olmayan şeyler de söylüyorlar ama ben inanmıyorum çünkü inanmak istemiyorum,sizin gibi bir futbol dehasına toz konduramıyorum belki de.sizi taklit eden arkadaşı da kınıyorum ama takmayın kafanıza,taklitler ancak gerçek olanı yüceltir.milli takım konusunda da söylediklerimi yabana atmayın,sizin fatih terimden neyiniz eksik,siz de çorum-alacanın imparatorusunuz.saygılar üstadım... |
[QUOTE=HOÇKDAHKBOÇ;574060]sizin namınızı çok duydum eyüp bey,sizin için herşeyi bilen adam,çok konuşan kişi gibi hoş olmayan şeyler de söylüyorlar ama ben inanmıyorum çünkü inanmak istemiyorum,sizin gibi bir futbol dehasına toz konduramıyorum belki de.sizi taklit eden arkadaşı da kınıyorum ama takmayın kafanıza,taklitler ancak gerçek olanı yüceltir.milli takım konusunda da söylediklerimi yabana atmayın,sizin fatih terimden neyiniz eksik,siz de çorum-alacanın imparatorusunuz.saygılar üstadım...[/QUOTE]
Eyvallah Gardaş,yine övgü dolu sözlerini gördüm,mahcup ve bahtiyar oldum.Tşekkürler.Ama beni asıl düşündüren Sivas'ımızın durumu..Gerçi lig 2.yarı başlar ama gidişat gerçekten çok kötü.İvedi önlemler almalı bence yönetim.Acil olarak bir B planı bulunmalı.Yoksa gerçekten kötü günle bizleri beklemekte.Saygılarımla Çorum/Alacalı Öğretmen |
[QUOTE=eyuphulagu3131;574753]Eyvallah Gardaş,yine övgü dolu sözlerini gördüm,mahcup ve bahtiyar oldum.Tşekkürler.Ama beni asıl düşündüren Sivas'ımızın durumu..Gerçi lig 2.yarı başlar ama gidişat gerçekten çok kötü.İvedi önlemler almalı bence yönetim.Acil olarak bir B planı bulunmalı.Yoksa gerçekten kötü günle bizleri beklemekte.Saygılarımla Çorum/Alacalı Öğretmen[/QUOTE]
Sivassporumuz inşallah ligi hakettiği yerde bitirecektir,siz rahat olun ve milli takıma yoğunlaşın eyüp bey,bütün takımları siz mi düşüneceksiniz.Sivassporumuzla ertuğrul bey,milli takımımızla da çorum-alacanın imparatoru eyüp hülagü yani siz başarılı olacaksınız,buna can-ı gönülden inanıyorum... |
[B]Ayrım yapılmaması için yabancı diyorum[/B]
|
YAA ARKADAŞ TAMAM İYİ GÜZEL ANKET YAPIYOSUNUZ AMA NE BİLEYİM YANİ BİRAZ DAHA ÜZERİNE ÇALIŞILMIŞ Bİ SONUÇ OLSA GÜZEL OLMAZ MI.
YANİ BU ÜLKEDE 3 TANE Mİ TEKİK DİREKTÖR VAR. BUNLARDAN ERTUĞRUL SAĞLAM TAMAM İYİ BİR HOCA AMA ZATEN BİR TAKIMIN BAŞINDA HEM BEŞİKTAŞTA ÇOK YIPRATILDI BİDE MİLLİ TAKIMA GELİRSE BİRKAÇ YENİLGİ SONRASI GÖNDERİLİR KİMSE FATİH TERİM KADAR ONA TAHAMMÜL ETMEZ. GÜVENÇ KURTAR ELLE TUTULUR BİR BAŞARISI OLMAYAN SADECE 90 LI YILLARIN BAŞINDA KOCAELİSPORLA BİR ÇIKIŞ YAPMIŞ KLASİK TEKNİK ADAM. BÜLÜNT UYGUNA GELİNCE O DA HOCA ÜNVANINA SİVASSPORDA SAHİP OLMUŞ BAŞARILI ANCAK MİLLİ TAKIM KAPASİTESİNE SAHİP OLMAYAN BİRİSİ. BU BENİM GÖRÜŞÜM KİMSE KATILMAK ZORUNDA DEĞİL AMA EN AZINDAN MİLLİ TAKIMA EN BÜYÜK BAŞARIYI KAZANDIRAN ŞENOL GÜNEŞ İN DE BU ANKETTE İSMİNİ GÖRMEK İSTERDİM.. YİNEDE EMEĞİNİZDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM.. |
[QUOTE=Abdullah DuMaN;575546][B]Ayrım yapılmaması için yabancı diyorum[/B][/QUOTE]
[B]milli takımın başına geçen hocalara bakın milli takımı dört takım üzerine koymuş yabancı gelirse hiç degilse formayı hak edene verir sırf dört büyüklerde oynuyor diye degil[/B] |
büLent hoca kaLdıramaz miLLi takımı bence yabancı geLmeLi
|
Yabanci................................
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:12. |