![]() |
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Eskişehirspor
Acil puana ihtiyacı olan takım sivas o yönden biz avantajlıyız bi aksilik olmassa kazanırız buyuk ihtimal dostca bi mac olsun
|
biz bu yil cok büyük firsatlari teptik,eger gecen sezondaki kadromuz olsaydi simdi kayserispor yerine acik ara biz liderdik.rakiplerimiz kadrolarini korumasini bildi ve dahada güclendiler onlar biz gibi bir kac kurus icin iyi oyuncularini satmadilar.gecen sezon maci kac kac yeneriz diye konusuyorduk simdi ise kactane yeriz diye konusuyoruz.INSALLAH ara transferlerini isabetli kulanirizda ligde kalmayi basaririz.
|
Maç öncesi Sivasın taraftarları maç hakkında ne düşünüyor? bizim hakkımızda ne düşünüyorlar diyerek bu sayfayı okudum dayanamadım üye oldum. Ya arkadaşlar bu kadar karamsarlığa gerek yok. Hem bizim için Sivasın yenmesi Eskişehirin yenmesi yada maçın berabere bitmesi çok önemli değil. Önemli olan dostluk kazansın Anadolu kazansın. Antibizans duruşumuz kazansın. Gönül isterki her Anadolu takımı başka bir Anadolu takımı ile karşılaşma yaptığında taraftarlar el ele kol kola o şehri beraber turlasınlar bizansa inat kardeş olmalıyız. İlk önce içimizdeki (Allaha şükür benim şehrimde yok denecek kadar az) bizanslıları yok edelim sonra tüm Anadoludakileri. Bir aksilik olmazsa maça geleceğiz. Yine bir aksilik olmazsa sizinle beraber el ele kol kola şöyle kısa bir Sivas turu yapmak isteriz. Kolleksiyonumda Sivasspor atkısı yok kolleksiyonunda ESES atkısı olmayanlara duyurulur. Maça gelince dostluk kazansın iyi oynayan kazansın.
|
[QUOTE=KaradenizESES;587041]Maç öncesi Sivasın taraftarları maç hakkında ne düşünüyor? bizim hakkımızda ne düşünüyorlar diyerek bu sayfayı okudum dayanamadım üye oldum. Ya arkadaşlar bu kadar karamsarlığa gerek yok. Hem bizim için Sivasın yenmesi Eskişehirin yenmesi yada maçın berabere bitmesi çok önemli değil. Önemli olan dostluk kazansın Anadolu kazansın. Antibizans duruşumuz kazansın. Gönül isterki her Anadolu takımı başka bir Anadolu takımı ile karşılaşma yaptığında taraftarlar el ele kol kola o şehri beraber turlasınlar bizansa inat kardeş olmalıyız. İlk önce içimizdeki (Allaha şükür benim şehrimde yok denecek kadar az) bizanslıları yok edelim sonra tüm Anadoludakileri. Bir aksilik olmazsa maça geleceğiz. Yine bir aksilik olmazsa sizinle beraber el ele kol kola şöyle kısa bir Sivas turu yapmak isteriz. Kolleksiyonumda Sivasspor atkısı yok kolleksiyonunda ESES atkısı olmayanlara duyurulur. Maça gelince dostluk kazansın iyi oynayan kazansın.[/QUOTE]
[B]istanbul yalakalarına inat anadolu diyorum [/B] |
[B]Ümit Karan, Mehmet Yılmaz ve Serdar Özbayraktar'dan sonra takımın sağ kanattaki etkili ismi Burak Yılmaz'ın da sakatlığı sebebiyle Sivasspor maçında forma giyemeyecek. El saka'da cezalı.
Bizdede Sezer ve İbrahim kart cezalısı, Mehmet aylardır sakat Kamanan ve İbrahim Şahin ise oynayıp oynamayacağı belli değil. Her iki takımda da Ciddi eksiklikler var İlk golu atan bu maçı alır gibi görünüyor.[/B] |
[QUOTE=KaradenizESES;587041]Maç öncesi Sivasın taraftarları maç hakkında ne düşünüyor? bizim hakkımızda ne düşünüyorlar diyerek bu sayfayı okudum dayanamadım üye oldum. Ya arkadaşlar bu kadar karamsarlığa gerek yok. Hem bizim için Sivasın yenmesi Eskişehirin yenmesi yada maçın berabere bitmesi çok önemli değil. Önemli olan dostluk kazansın Anadolu kazansın. Antibizans duruşumuz kazansın. Gönül isterki her Anadolu takımı başka bir Anadolu takımı ile karşılaşma yaptığında taraftarlar el ele kol kola o şehri beraber turlasınlar bizansa inat kardeş olmalıyız. İlk önce içimizdeki (Allaha şükür benim şehrimde yok denecek kadar az) bizanslıları yok edelim sonra tüm Anadoludakileri. Bir aksilik olmazsa maça geleceğiz. Yine bir aksilik olmazsa sizinle beraber el ele kol kola şöyle kısa bir Sivas turu yapmak isteriz. Kolleksiyonumda Sivasspor atkısı yok kolleksiyonunda ESES atkısı olmayanlara duyurulur. Maça gelince dostluk kazansın iyi oynayan kazansın.[/QUOTE]
[FONT="Century Gothic"][B]Keske her eses'li sizin gibi dusunse, Malesef Sivas'ta 3 buyutulmuslerlere ilgi cok, ama bunlarida asacagiz. Istedigimiz dostca ve adil bir mac olmasi dilegiyle..[/B][/FONT] |
[B]Bizim Her macimiz Final Niteliginde...Bundan Sonra Kendinden Emin Bir Sivasspor Izlemek Dilegiyle...Sivasimiz Kazansin[/B]
|
bu hafta diyarbakır-kasımpaşa maçı var...
tarihi fırsat şu an ayağımızda... bu maçı alırsak sadece üç puan değil en az artı 3 puan daha alacağız.... yoooooook bu maçı alamazsak, artık bütün ruhsuzların Allahım belasını versin, artık onları oynatmamak kovmak gerekir, eh biz de yavaş yavaştan bank asyanın yoluna düşeriz... bakın buraya yazıyorum: ya çıkacağımız ya da düşeceğimiz maç bu maççç |
HİÇ KARAMSARLIĞA GEREK YOK TELAŞ ETMEDEN RAKİBE BASARAK TOP ÇEVİREBİLİRSEK MAÇI ALIRIZ KASIMPAŞA MAÇINDAKİ HATALAR YAPILIRSA İŞİMİZ ZOR...***
|
vay anasını be geçen sene eskişehir maç topiğini bir okusalar es es lilerle ne hemgame ne fırtınalar kopmuştu.bizim havamızdan geçilmiyor bize yan bakılmıyordu.Eskişehirli kardeşlerimizde kendi sevdalarından bizimle çok sert tartışmalara giriyorlardı.Şimdi biz kendi takımımızdan ümidimizi kesmiş es es liler bize moral veriyorlar.
O zamanda söyledik bu zamanda söylüyorum.Anadolu kardeşliği puan da yalandır.Taraftar olarak çok samimi ilişkiler olabilir ama maç günü geldiğinde kimse kimseye acımaz.Es es li kardeşlerimiz şehrimize hoş gelir sefalar getirir.Erken gelsin şehrimizde gezsinler.Soğuk havalar biraz tedbirli gelin.İnşallah şehirde gezerken karşılaşırsak görüşürüz. Şimdiden deplasman tayfaya allah yollarını açık etsin kazasız belasız gelmeyi nasib eylesin... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:44. |