SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27934)

busan 13.12.2009 20:45

Cevap: Maçı Değerlendirelim

ilk golu attıranda 2.golu atanda sedat bayrak ,agbetu, defans bu maçın yıldızları başka söze gerek yok

stain 13.12.2009 21:09

[QUOTE=refikpura;588294]1980-1981 Bora Öztürk Adanaspor
2000-2001 ve 2002-2003 Okan Yılmaz Bursaspor
1984-1985 Aykut Yiğit Sakaryaspor
2001-2002 İlhan Mansız-Beşiktaş J.K,Arif Erdem .- Galatasaray

Burdaki isimler eski gol kralları..
Şimdi bu isimleri neden yazdıgımı anlatıyım..
1993-1994 Bülent Uygun-Fenerbahçe. Bu da eski teknik direktörümüzün gol kralı oldugu sezon. Ben bu bilgileri wikipedia denilen siteden aldım (Bilmeyenler için ansiklopedik bilgi veren bi site.). Şimdi en yakın zamanda gol kralı olan bi örnek okan yılmaz.. hatta 2 sezon gol krallıgı yaşamış bi isim. Şu an nerde ne yapıyo bilen var mı aranızda? 2.lig 2.grupta mücadele eden Tekirdağspor'da.. Yani varolma savaşı veriyo adı şimdiden unutulmuş durumda? ya da Arif erdem şimdi ne yapıyo kaç kişi biliyo.. Cogu eski gol kralına ansiklopedik bilgilerde ulaşabilrsiniz.. Biz Bülent Uygun'u tozlu ansikopedi sayfalarından aldık ona kariyerini açması ve yeniden ismini duyurması için bembeyaz bi sayfa verdik. Hiç teknik direktörlük deneyimi olmayan birine Süper ligde oynayan bi takım emanet ettik.. Bu bilgileri yazmamın tek sebebi.. kimi arkadaşların bizim bülent uyguna vefa borcumuz var demesi. Şimdi soruyorum size biz bülente o şansı vermeseydik en basiti bülent uygun beyaz showlara bilmemnelere çıkabilir miydi? Gazeteciler röpörtaj yapmak içinde peşinden koşarmıydı?? Vefa borcu olan Bülent uygundur arkadaşlar.. Çıkarın at gözlüklerinizi..[/QUOTE]

harika bir yorum...

sonuna kadar katılıyorum...

carizma5858 13.12.2009 21:14

ÖNEMLİ OLAN SONUÇTUR İYİ OYNAYIP KAYBEDEN KÖTÜ OYNAYIP KAZANAN VARDIR AMA SİVAS HAKLI BİR GALİBİYET ALDI

stain 13.12.2009 21:16

[QUOTE=Shan58;588311]Malesef çoğu arkadaş bunu anlamıyor.
Geçen sene ikinci devre Muhsin hoca bu takımın başında olsaydı 4 - 5 puan farkal şampiyon olurduk.
Enkaz devralmasına rağmen çok iyi işler yaptı ölüyü diriltti.
Bu kadar kalitesiz oyuncularla bile maç kazanabilecek duruma getirdi.

Ben şahsen bülent Uygun'un gitmesine çok sevindim. Takımı ve Seyirciyi çok geriyor rakip takım taraftarlarını bize sürekli düşman ediyordu.

Forumlarda, haber sitelerinde rakip taraftarlarla tartışmaktan Sivas taraftarı yorulmuştu ve sıkılmıştı.
Muhsin hoca'nın gelmesiyle çoğu şey değişti.
Belki zirvede değiliz ama Bülent Uygun'dan kurtulmuş olmamız ve Muhsin Hoca'yı kazanmış olmamız bence zirveye oynamak kadar önemli.

Geçmiş dönem istatistiklerinde bu sıralarda bulunan takımlar ligde kalmış hatta üst sıralarda bile tamamlayabilmiş.
İkinci devre iyi transferlerle, hem çok iyi yerlere gelecez hemde eski günlere geri döneceğiz.

Bülent Uygun kendini kurtarmak uğruna takımı yarı yolda bırakarak kaçmıştır.
Sadece kendini ve kendi duygularını düşünüp hisleriyle hareket ederek takımını bırakarak kaçmıştır.

Bülent Uygun, İkinci Devre Muhsin hoca'nın yaptıklarını görünce eminimki yaptığı şeyden kendiside utanacak, yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlayacaktır.[/QUOTE]

dünyanın hiçbir yerinde başarılı olmuş bir takım bu şekilde bir katliama uğramamıştı, bülent uygun bu katliamı gerçekleştirdi...

takımın omurgasını öyle bir kırdı ki, kendimizi beş aydır toplayamıyoruz...

ayrıca bu sitede çoğunluk bu duruma rağmen bülente destek verdi, ama o sivasspor taraftarını yüzüstü bıraktı ve kaçtı...

artık sivasta bilimsel futbol var, 6-8 yeriz, laylaylom saçmalıkları yok.

bence mecnun başkan sivassporu ve özellikle altyapısını muhsin hocaya en az beş yıl teslim etmeli, sivasspor harika bir temel üzerine inşa edilmeli...

tabi önce bu sene ligde kalmamız lazım. :(

refikpura 13.12.2009 21:23

[QUOTE=stain;588324]dünyanın hiçbir yerinde başarılı olmuş bir takım bu şekilde bir katliama uğramamıştı, bülent uygun bu katliamı gerçekleştirdi...

takımın omurgasını öyle bir kırdı ki, kendimizi beş aydır toplayamıyoruz...

ayrıca bu sitede çoğunluk bu duruma rağmen bülente destek verdi, ama o sivasspor taraftarını yüzüstü bıraktı ve kaçtı...

artık sivasta bilimsel futbol var, 6-8 yeriz, laylaylom saçmalıkları yok.

bence mecnun başkan sivassporu ve özellikle altyapısını muhsin hocaya en az beş yıl teslim etmeli, sivasspor harika bir temel üzerine inşa edilmeli...

tabi önce bu sene ligde kalmamız lazım. :([/QUOTE]

En önemlisi alt yapı bence geçmiş yıllarda alt yapıdan hiç oyuncu çıkarabildik mi Sivas paf takımının şampiyonluguna ragmen... Ancak Muhsin hocamızın sitede de yayınlanan röpörtajında söyledigi şey. Takıma alt yapıdan Yusuf ve Muhammet’i monte edeceği olmuştu. Sanırım bu yıl sıkıntılı bi sezon geçirecegiz ama olaya birde bardagın dolu tarafından bakarsak Muhsin hoca kadar bilgili tecrübeli ve gerçekten düzgün bi insanın takımımızın başına geçmesidir. Ne dersiniz acaba bizim bu sezona bu kadar kötü başlamamız hayrımıza mı oldu??

furky.b 13.12.2009 22:04

Bence Macin En Iyileri, Normalde EN Kotu Oldugumuz Yer; Defansimiz :D
Sedat Bayrak Bugun Bizi Kurtardi.. Helal Olsun !

stain 13.12.2009 22:09

[QUOTE=furky.b;588349]Bence Macin En Iyileri, Normalde EN Kotu Oldugumuz Yer; Defansimiz :D
Sedat Bayrak Bugun Bizi Kurtardi.. Helal Olsun ![/QUOTE]

sedat ve murat ikisi de gerçek yiğido olduklarını kanıtladılar....

ne varsa yine eskilerde var....

ama inşallah yenilerde takıma alışacaklar, mesela yasin bugün çok iyiymiş, inşallah devamı gelir...

metin_yilmaz 13.12.2009 22:43

MEHMET TAYYIP EFENDI

[QUOTE=mehmeTayyib;588115]bu takım düş-me-ye-cek!...............[/QUOTE]

belkide senin sevdiginden daha cok seviyoruz da.. bülent hoca hoca oldugu takimi cocuk gibi besleyip büyüttügü takimi üc kurus paraya tercih ETTIIIIIIIIIIIII ben onu degil o beni satti

carizma0658 13.12.2009 23:01

paşa sivasım macı paşalar gibi aldı allah bundan sonra utandrmasın forza sivas

sofularlı34 13.12.2009 23:44

BEnim anlamadığım ersen de neden bu kadar ısrar ediyoruz.hıç bir şeye gerek yok birde bu düşme muhabbeti niye.Çok keyfine düşkün olmayalım lütfen.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:59.