![]() |
Cevap: Peru'dan Yıldız Geliyor
--------------------------------------------------------------------------------
Bu süper transfer demektir Hayırlı olsun adam gibi adam seni seviyoruz Muhsin Ertugral |
Valla yine ortalık karıştı, kim geliyor, kim yolda, kim peru'da, kim antalyada kampta, kim imza attı, kim uçakta, kim acıbademde, kim gol kralı, ben kimim, siz kimsiniz, burası neresi ? ? ? ? ? ? ? ? ? ??
|
[QUOTE=ahbey;595164]Valla yine ortalık karıştı, kim geliyor, kim yolda, kim peru'da, kim antalyada kampta, kim imza attı, kim uçakta, kim acıbademde, kim gol kralı, ben kimim, siz kimsiniz, burası neresi ? ? ? ? ? ? ? ? ? ??[/QUOTE]
bunlarin hepsi yarin belli olacak, sabir, yarin.... dünde yarindi, bugünde yarin, yarinda yarin |
ingiltereden gelecek oyuncu Mohamed Shawky
|
herkes bi isim atıyo ortaya valla anlamış değilim kim geliyo kim gidiyo :confused:
|
Hayirli olsun insallah gurbetci oyuncu iyidir ve öbür oyuncuyu da insallah renklerimize baglariz
|
ARKADAŞLAR NEDİR BU ENGABELER BIRAKIN TRANSFERLER YAPILIR AÇIKLANIR HERKES BURDA YORUM YAZIP YÖNETİCELERE KIZIYOR KİM ELİNİ CEBİNE ATIPTA YARDIM YAPIYOR YİNEDE YAPILAN TESSİLEŞMELER YAŞATILAN SEVİNÇLER YETER YOK O İYİ BU KÖTÜ HOCANINDA BİLDİKLERİ VARDIR SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ BEKLEYELİM GÖRELİM
|
arkadaşlar bu hjarun toprak benim akrabam çocuk genç ve eçok yetenekli sivasa hayırlı olacandan kuşkunuz olmasın
|
[QUOTE]Mısırlı Mohamed Shawky Kayseri'de
Süper Lig takımlarından Kayserispor, 66 kez Mısır Milli Takımı forması giyen orta saha oyuncusu Mohamed Shawky ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.[/QUOTE] Biz sadece yazıyoruz.. onlar ise transfer ediyor. |
Arkadaslar kaac kere dediniz peru dan yildiz geliyo collantes contresas yolda oyuncudan bir haber bile yok bune böyle ya gereksiz yere insanlara ayaga kaldiriyorsunuz:mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:47. |