![]() |
Cevap: Sivasspor - İst. Belediye
[QUOTE=erdaleren58;614884]neden ya bizim hocamiz cok kibar göndermiyelim)))))[/QUOTE]
haklisin kardesim ama nerdeyse fazla kibar gibime bu sivastan bi b... olmaz |
getirdigi uyuncularda cok kibar nazik manken gibiler topa cok yumusak vuruyorlar kosmuyorlar yürüyorlar bizi kahr edenleri allah kahr etsin diyorum,baska birsey demiyorum
|
Diyarbakir-Bursaspor maci ertelendi Diyarbakirdan bir arap diyorki Sivas 1-0 Yeniliyor hadi seyirciler yardim edin bize
|
[QUOTE=turka58;614885]hadi ordan futbolcularin cogu odunsa hoca napsin
hoca kaliteli cogu futbolcularda is yok.[/QUOTE] futbolcularin bi kismi gecen sene sampiyonluga oynadi öbür kisminida hoca kendisi transfer etti hangileri kazma simdi yeni transferlermi eski oyuncularmi |
onlar geçen maçta son dakkada 1 gol atıp 1-0 yenmşlerdi bizi hadi şimdi de son dakkada 1 golü biz atıp 1 puanı kurtaralım seninleyiz yiğidoooooooooo
|
arkadaslar kendimizi kandirmiyalin sivasin bu ligde yenecegi takim yok yok hangi takimi yenebiliriz hepsine kayip ederiz
|
kayseri attı 2-2 oldu bizimkilerde tık yok hainler aldınız para bi erinizden çıkar inşllh
|
offf be yine gitti puanlar.......
|
önemli bi 3 puan gitti bank asyadanda inşllh düşmeyiz.Bu futbolla orada tutnmak bile zor.Geçmiş olsun hepimize
|
lanet olsun bitti..........
bu işte iş var, bu takım oynamak istemiyor..... yönetim zaten uykuya yatmış.................. başkan tek başına herşeye el koy artık, işe taş koyanlar kimse acıma artık..... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:57. |