SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Muhsin Ertuğral istifa etti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28869)

nuri_58 21.03.2010 22:25

Cevap: Muhsin Ertuğral istifa etti

[QUOTE=NETLOG;619446]CEMALETTİN ÇİTİL GELİYOR!!! Beyler yarın öbür gün istanbula incek önsözleşme imzalancak... son dakika bilgileri böyle.........[/QUOTE]

adını ilk defa duyuyorum biraz bilgi verebilirmisiniz.hangi takımları çalıştırmış.nereli...?

GuNaY 21.03.2010 22:26

[B]Diyarbakır maçında bağıranların hemen yan tarafındaydım. Tutturmuşlar bağırtılar, organize edilen kişiler falan filan... Kimseyi buna inandıramazsınız! Maç sonucuna göre doğaçlama olarak bağırdılar...[/B]

yigido_sampiyon 21.03.2010 22:27

[B][COLOR="Red"]süper ligi bilen bir teknik direktör gelsinde başka bişey istemiyorum...[/COLOR][/B]

EfSaNeSiN SiVaS 21.03.2010 22:29

ASLINDA SENİN Bİ SUÇUN YOK AMA BU TAKIMIDA DÜZELTEMEDİN VE BEKLENENNİ YAPTIN GÜLE GÜLE MUHO

ŞİMDİİİİ HİKMET VEYA MESUT YADA SAMEY GÖREVE GELMELİ İŞ ŞİMDİ YÖNETİMDE EFSANEYİ GERİ GETİRİN

yigido_sampiyon 21.03.2010 22:30

[QUOTE=GuNaY;619463][B]Diyarbakır maçında bağıranların hemen yan tarafındaydım. Tutturmuşlar bağırtılar, organize edilen kişiler falan filan... Kimseyi buna inandıramazsınız! Maç sonucuna göre doğaçlama olarak bağırdılar...[/B][/QUOTE]

kardeşim bende o diyarbakır maçında vip-b de izliyordum maçı...kale arkası d bloktan az sayıda kişi istifa diye bağırdı...bizim taraf olduğu gibi istifa diyenleri yuhladı...bülent uygun istifa diyenleride duydu ama istifa seslerini yuhlayan taraftarın sesini duymadı...

mustafatas58 21.03.2010 22:31

hocam adam gıbı adamdın.sana bu konuda kımse elıne su dokemez.ama olmayınca olmuyor zorlamadın ve bızlerın gonlunde adam gıbı adam muhsın ertugral olarak kalacaksın.
hersey ıcın sagol hocam hayaında basarılar dılıyorum.
bıde ınsallah hoca secerken dıkkatlı davranırız.cunku bu saatten sonra hatanın telafısı olmayacagı zamanlara gırıyoruz.gercı dustuk gıbı bır seyde yınede ben umutluyum

frkceran 21.03.2010 22:31

yazık bu takıma baskan uyan bu takıma sahip cık gelecek hocayı iyi seç sivas seni bagrına bastı utandırma baskan
!!!UyanBaskan!!!:mad:

mühendisburak58 21.03.2010 22:33

helal muhsin hoca seni hiç unutmayacağım sende suç yok bütün suç oyuncularda bunu da yapan bülent uygundur.

yigidomustafa58 21.03.2010 22:33

[I][B]hayırlı uğurlu olsun ne diyelim ..[/B][/I]

oner162 21.03.2010 22:35

istifa etse ne olurki. yeni gelecek teknik direktör de bişey yapamayacak. takımda ruh diye bir şey kalmamış. takımı adam etmek lazım önce...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:28.