![]() |
Cevap: Sivasspor'dan Song bombası
song'un senelik isteyecegi bedel verebilecegimizden cok üstün oldugunu düsünüyorum. o oyuncunun avrupa tecrübesi, dünya kupasi tecrübesi ve neleri var, gelmesi kesinlikle faydali olur, ama istedigi parayi kolayca baska yerde bulur.
|
ya brakin arkadaslar bos hayelleri adamin yasi olmus 33 ne yapacaksiniz bu adami bugün var yarin yok
a dersenizki paramiz cok nereye harciyacamizi bilmiyoruz en iyisimi song a verelim birakin ya allahin askina |
cok yanis bence,,
bu adami alipta emeklimi edecegiz sivasda !!! |
yası bası gecti bu adamın artk isi olmaz yanls bi transfer ve gereksiz olur bnce
|
[SIZE="4"]Bugun Kamerunun milli maci var Portekize karsi. Belki Song ilk 11de yer alir, ben bu maci izleyecegim. Bence Song iyi bir stoper adam biraz yasli gibi ama afrikali oyuncularin gercek yasini bilemessin. Arsenalda Sol Campbell diye futbolcu var adam bu sene 36 yasina girecek ve daha ilk 11lerde oynuyor. Bence Songda 2 sezon oynar ve bizim defansda olan problemlerimizi cözer. Insallah aliriz. Zaten yavas yavas sinirleniyorum, Yönetim ne zaman bu bölgelere transfer yapicak??? Mesut Hocamiz hic gelecek sezon Sampiyonluga oynamak istiyor mu?? Transfer Borsasinda hic düzgün calismalar yapmadigina göre bence gelecek sene en iyi ilk 10da bitiririk. [/SIZE]
|
Song hala ligi kaldırabilecek düzeyde ve bizimde acilen defansa takviye yapmamaız lazım.İlaç olur song defansa
|
su anda maci izliyorum ve Song cok süper oynuyor...adam süper yaa
Bu adam bize [B]SART[/B] |
duyduğuma göre yönetim gerçekten bu futbolcuyla ilgileniyormuş arkadaşlar.hem ne kadar yanlış olabilirki alınması,bülonun yaptığı transferlerden daha mı yanlış olur?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:32. |