SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   M.Park Antalyaspor - Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29824)

samsa58 16.08.2010 15:00

Cevap: M.Park Antalyaspor - Sivasspor

gs karsısında gosterdıgımız mucadele ve ıyı oyunu bu macta da gosterırsek 3 puanı 5 golle alırız fb bızden cok ıı bı takum degıl ya:D

samsa58 16.08.2010 15:04

[QUOTE=sivastatlıbelam;644493]arkadaşlar antalya geçen yıl bizim yaptığımız hatayı yaptı.orhan ak,yalçın şenol fatih ceylan gibi stoper ve iyi oyuncularını gönderdi.şimdi takım olmaya öçalışıyorlar.onları yeneceğimizi düşünüyorum.ceyhunun performansı belirleyici olacak.[/QUOTE]

ceyhunun performansı belırleyıcı olur ama farkı belırleyıcı olur:D

eroltas58 16.08.2010 15:55

[QUOTE=güneşyurdu;644462]eskişehirdeki son maça gittim adamlar bize kümeye filan diye bağırmamıştı.
antalyalıların bağırma sebebi ise şampiyonluğa oynadığımız maç da sezerin gölü ile yenmiştik o maçda antalya kümeye diye bizimkiler bağırınca onlarda bize aynısının yaptı.
kayserilere hiç bir şey yapmadık 2-0 galipken gelip kendi sahamızda sivas kümeye diye bağırdılar.[/QUOTE]

guzel kardesim sen eskisehirin forumana girdinmiydi yuzde 80 bizi kumeye deyi yaziyorlardi.

MeXeS58 16.08.2010 16:06

[B] antalyanın bu kjadar farklı yenılmesı bıraz kotu oldu cunku tekrar kendılerını kanıtlamak ıcın var güçleri ıle bızım maca asılacak ama bız ğs oynadıgımız oyunu oynarsak ordan en kotu 1-0 galıp gelırız[/B]

Sivaslibey 16.08.2010 16:21

[QUOTE=sivastatlıbelam;644493]arkadaşlar antalya geçen yıl bizim yaptığımız hatayı yaptı.orhan ak,yalçın şenol fatih ceylan gibi stoper ve iyi oyuncularını gönderdi.şimdi takım olmaya öçalışıyorlar.onları yeneceğimizi düşünüyorum.ceyhunun performansı belirleyici olacak.[/QUOTE]

Katiliyorum. Iyi defans yaparsak onlari güzel bir skorla yeneriz. Mesut Bakkal gerekirse iki forvetle oynayip saldirmali bu maçta. Rakip takim defansi dah hiç oturamamis. Sadece forvet hatlari oturmus ama kimse kusura bakmasin hepsini toplasin bir Mehmet yildiz etmez.

noname87 16.08.2010 18:06

antalyayı da yenersek önümüz açılır ilk 5e girersek bu sene ileriki senelerde yeniden şampiyonluk hedefi koyabiliriz

HİLAL 16.08.2010 18:20

2-0 olsun bizim olsun....

ahbey 16.08.2010 18:32

Ayakları yere basan, yakaladığı havayı güzel kullanan, rakibi küçümsemeyen bir Sivasspor bu maçı alır. Aksini düşünmek bile istemiyorum.

oguzhan_1616 16.08.2010 19:51

inşallah bu maçı kazanırız bu maçta kaybedeceğimiz olası puan veya puanlar takımı ve taraftarı derinden etkiler.Antalyaspor'da Sivasspor'umuzda 3 puan için oynayacak umarım gülen taraf biz oluruz

yusuf_yusuf 16.08.2010 19:55

maç bıızm olsun da ne sekılde oplursa olsun yeterkı bız galıbıyele donelım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:28.