![]() |
Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!
YA BEYLERHAKSIZLIK YAPMAYALIM HERŞEYİ HOCAYA YÜKLEMEYİN AYIPTIR YÖNETİM NERDE BELIK BAŞTAN KOKAR NEYAPSIN ADAM OYNAMASALAR DİMİ
|
HER MAÇ TA GOL YENİR Mİ?
28 Mart 2010 Gaziantepspor : 2 Sivasspor : 2 5 Nisan 2010 Sivasspor : 1 Galatasaray : 1 12 Nisan 2010 Kayserispor : 2 Sivasspor : 2 24 Nisan 2010 Beşiktaş : 2 Sivasspor : 2 2 Mayıs 2010 Sivasspor : 1 Kasımpaşa : 1 9 Mayıs 2010 Eskişehirspor : 1 Sivasspor : 1 15 Mayıs 2010 Sivasspor : 3 Ankaragücü : 3 14 Ağustos 2010 Sivasspor : 2 Galatasaray : 1 21 Ağustos 2010 Antalyaspor : 1 Sivasspor : 1 28 Ağustos 2010 Sivasspor : 0 Bursaspor : 2 13 Eylül 2010 Trabzonspor : 6 Sivasspor : 1 18 Eylül 2010 Sivasspor : 1 Eskişehirspor : 1 26 Eylül 2010 Manisaspor : 3 Sivasspor : 0 Yukarıda Mesut Bakkal yönetiminde çıktığımız lig maçlarının skorları görülmekte. Görülüyor ki oynadığımız 13 maçın tamamında da gol yemeden maçı bitiremedik. 13 maçtaki yediğimiz gol ortalaması 2. bu durum akıllara şu soruyu getiriyor. HER MAÇ TA GOL YENİR Mİ? Sivasspor takımı süper lige çıktığı günden beri oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin aklında şu cümlelerle kalmıştır. “Sağlam defansları var. Kalecileri çok iyi. Zor gol yiyorlar… vs.” Gerçekten de hem Lorant zamanında hem de Bülent Uygun zamanında Sivasspora gol atmak o kadar kolay değildi. Bunun sebeplerinden biri o zaman ki hocaların takıma oynattığı oyun sistemiyle alakalıydı. Yani önce defansımızı sağlama alalım, gol yemeyelim, nasıl olsa atarız veya atamazsak en azından yenilmeyiz diye bir düşünce vardı. Bunda da ne kadar başarılı olduğumuz ortada. Ama bugüne geldiğimizde son iki sezondur takım ne kadar üst düzey mücadele etse bile bir şekilde gol yememiz kaçınılmaz oluyor. Bunun ilk ve en önemli sebebi olarak teknik direktörün takıma defansif anlamda bir katkı sağlayamadığını görüyorum. Yani bence Mesut Hoca Sivasspora sürekli olmasa da zaman zaman çok mücadeleci futbol oynatsa da takım defansı anlamında şimdiye kadar takıma yaptığı bir katkı olduğunu düşünmüyorum. Özellikle topun kaybedildiği yerde gerekli baskının yapılmaması, en uçtaki oyuncumuzla en gerideki oyuncumuz arasındaki mesafenin daraltılamaması ve rakibe hep geniş alan bırakmamız çok gol yenilmesinde başrolü oynayan noktalar. Şimdi Sivassporun çok kolay gol yemesine herkes birçok sebep gösterebilir. Mesela, kalecimiz iyi değil, defansta bireysel hatalar yapıyoruz, stoperlerimiz iyi değil, bekler iyi değil, takım yaşlı fazla koşamıyor, bazı futbolcular güçsüz yeterli mücadeleyi yapamıyor gibi. Ben bunları takımın gol yemesine ana sebep olarak görmüyorum. Bence esas sıkıntı takımın defansif anlayışına Mesut Bakkalın katkı sağlayamaması. Yani Hoca bu yönde yetersiz. Herkesin Mesut Bakkalı istifa çağırdığı bir durumda ben kalsın diye bir ısrarda bulunmayacağım. Ama illa da gitsin ve Sivasspor bulunduğu bu durumdan hemen kurtarır diye de bir şey düşünmüyorum. En azından önümüzdeki Gaziantep maçını da beklemekten yanayım. Saygılarımla… |
selamün aleyküm mesut hoca sana iyi günlerrr
|
yok kardeşim yok gitsin artık yaaa bu adamdan hoca olmaz yaa arkadaşlar 40 yılda bir gelir derler yaa gs galibiyetide 13 maçta bir geldi şans eseri diğer alınan beraberliklerde rakip takımların beceriksizliğinden geldi yoksa 13 maçta 13 mağlubiyet olurdu heralde
|
böyle gidersek kötü.haftayada galibiyet alamazsak mesut hocanın kredisi bitecek ....
|
[QUOTE=Yusuf-58;655530]böyle gidersek kötü.haftayada galibiyet alamazsak mesut hocanın kredisi bitecek ....[/QUOTE]
kredisimi kaldı birader? |
[I][B]Koğulmadan giderse alkışlarım zannetmiyorumki kendi isteği ile ayrılsın Koğulana kadar bekler. Eğerki takımı seven bir yönetim varsa biran önce yollansın ve takım üzerinde radikal kararlar alınsın.Bi takım bu kadar boş bırakılmaz.Yazık bu vefakar taraftarın çektiklerine yazık.
Mesut hoca bırak gel Ankaraya sana bir nargile söyleyeyim oda benim ikramım olsun..[/B][/I] |
Olmuyor Mesut hoca.. boyle hic olmuyor.. tek suclu sen degilsin tabi ki biliyoruz.. hatta belki en az suclu bile olabilirsin.. ama bu isin kanunu bu.. isler duzelmezse.. ilk sen gideceksin.
Benim nacizane dusuncem Samet Aybaba' nin faydali olabilecegi yonunde. |
takımın havasını bence ceyhun bozdu mesut hoca gitmeli rıza çalımbay gelmeli en azından paradan cok kendi memleketi için gruru için caba harcar hiç bir oyuncu koşmuyor ya kafayı yedim bunlar antiraman yapmıyorlarmı eziikler reziller yazık yazık bakıyorum anadolu taraftarı git gide azalıyor kim gelip bu takımları türübünde izler hiç oyun yok koşmak yok mücadele yok aldığınız paralar haram olsun
|
Ali Erdal Keser
Ali Erdal Keser, 1961 doğumlu Türk futbolcu. Borussia Dortmund, Sarıyer ve Galatasaray'da futbol oynadı. Galatasaray'ın unutulmaz kaptanlarından oldu. Türkiye Birinci Ligi'nde sahaya çıktığı 202 maçta 64 gol kaydetti.
Borussia Dortmund formasını giydiği 5 sezonda ise 106 maçta 27 gol kaydetti. İngilizce ve Almanca bilen Keser, uzun süre yurtdışında Türkiye Futbol Federasyonu için gurbetçi Türk futbolcularını izledi ve birçok gurbetçi futbolcuyu milli takımlara kazandırdı. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nin ilk kez düzenlendiği ve Galatasaray'ın ilk defa katıldığı 1993-1994 sezonu Şampiyonlar Ligi kura çekimine kulubü temsilen Erdal Keser katılmıştır. 2005-2007 yılları arasında, bir zamanlar kaptanlığını yaptığı Galatasaray'da Eric Gerets'in yardımcılığını yürütmüştür. aslen sivaslidir hemserimizdir acaba bu bizim hocamiz olamazmi |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:06. |