![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
YA NEYİNİ DEER LENDİRECE İZ MALUM ÜÇ SIFIR YAZIK AYIP AMA AYIBI BİLENLERE SÖZÜM
|
manisa maçı ile birlikte takımın tüm futbolcuları ve bunun yanında teknik heyette bir istikrarsızlık, bir rahatlama sonucu takım yine geçen sene ki başlangıca dönmüştür. sadece bir GS galibiyeti ile sanki lig de büyük bir zafer elde etmişcesine hareket etmenin hiçbir haklı yanı yoktur.yönetim, teknik heyet çok acil tedbirler almaz ise geçen seneki günlerle aynı üzüntüyü yaşayacağımız aşikardır.bir yiğido olarak çok üzgünüm.
|
Cevap: Bu Kadronun Bu Ligde Yeri yok ?
BENCE ZATEN BAŞKAN İSTEMEDEN YAPI YOR İSTİFA ETSE İKİNCİ ADAM VARMI YOK YAZIK YEDİ MİLYON SIVAS VAY HALİMİZE YAZIK
|
[B][COLOR="Blue"]hangi takımı yeneceksiniz beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=equl58;655192]arkadaşlar kadroyu yönetim yapmıyor. Mesut Bakkal yönetimin tüm uyarılarına rağmen maalesef kendi bildiğini okumaya devam ediyor. Daha açıkçası kendini kovdurup para kopartmak için elinden geleni yapıyor. Ve her maça en az bir arızalı adamla başlayarak inadını sürdürüyor. Yöneticiler artık antremena bile gitmeye İLLALLAH ediyor!..[/QUOTE]
bU yÖNETIM DEGILMI,,NERDE PILI BITMIS,, kontrati fesh edilmis adamlari takima toplayan ,, buradan bizler parayi basalim kaliteli adam alalim derken ,,, nerde 50 000tl - 100 000tl lik kuruntular varsa bu takima topluyup dolduran ,, bakalda 3 tane transfer SART DIYE burada aciklama yaparken ,, bu yönetimden sesiz sedasiz, susturulup ortadan yok edilip transferleri kapatan.... yönetim bu YÖNETIM DEGILMYDI |
[B][COLOR="Blue"]bank asyada bile fark yer bu şşş...........ler
allah be... versin sizin[/COLOR][/B] |
[B][B][COLOR="blue"]bizi kahrettiniz...................................... herifler[/COLOR][/B][/B]
|
[QUOTE=57babasivas;655198]sezon başlamadan dedim mesut hocayla yolar ayrilmasini hiç bir giddi takimda dayanamamiş yolari ayrilmiş ben ilk 10 hafta içinde mesut hocayla yolar ayrilcak demiştim durumdaonu gösteriyor ne güzül hikmet kahraman boştaydi şimdi rıza var onuda yönetim getiremez paraya kiyipda bize bereberligi isteyen hocalazim deyil bize gerekirse 3 4 forvetle oynamiz lazim ama hoca hep tek forvet futbolculari yerinde oynatmiyor adam defas sol oynatiyor biri forvet arkasi oynuyor unu kanatta oynatip bitiriyor hiç bir futbolcusunu yerinde oynatmiyor kadir memet ikilini oynatiyor defas onu dahaki keita oynayana kadar sonra adami bölgesine çekti ilk defa suerezi oyuna koydu ikinci yari ilk defa 2 forvet oynadik anlamadim daha sirasi var diyordu ne olduda bu maçami geldi sirasi maden antiramanda güzel oynadi niye ilk 11 de almadin bize hep ayni futbolcularla oynayan hoca deyil perfonmasina göre 11 yapan hoca lazim milletin beyenmedi muhsin hoca bile admi oynatiyordu ben muhsin hocanin gitmesine üzüldüm ama yapçak birşey yokdu ben admin istesizne baktimda çok iyidi sivasda bir hocanin ala bilce puani almişdi 17 maçda 20 puam aldi süperligde ama millet sarbedemedi istafa istifa deyerek caydirdi adami şimdi o olsaydi biz 3 galibeyet 2 bereberlik 1 de yenilgi alirdik şimdi nerde bilceksin diyorsunuz adam kodroyu oturmuş olcakdi bide tanida genç ve yetenekli futbolcu taniyor bi rahmana o şans verdi başka hoca vermedi ben muhsin hocayi seviyordum tek alt yapidan birini çikardi oynatti mesut çikardi hiç oyuna almadi bize musun hoca gibi futbolculari iyi taniyan biri lazim hikmet kahraman da perfonmaslarina göre ilk 11 çikariyor ben takip ediyom hatta Orkun Uşak gi oynatti takim küme düşmeyi oynuyor adam birinci kaleciyerine oynatsam demiş millet bana ne yapar diye düşünmüş ama bi birinci kalecinin perfonmasina bakmiş birde Orkun Uşak perfonmasina bakmiş karani vermiş Orkun Uşak oynatmiş caseret edipde ama mesut ne olursa hep ayni 11 le oynuyor bize perfonmasini iyi anlayan hoca lazim[/QUOTE]
Arkadaşım hikmet Karaman'da Mesut Bakkal'dan farklı degil... Bunlar Anadolu da şehir şehir gezen hocalar... Kötü giden takım oldugunda piyasa yapan hocalar... Bize genç jenerasyondan lazım... Ertugrul Saglam, Şifo Mehmet , sevmem ama Tolunay Kafkas yani bu isimler olsun demiyorum bunun gibi genç jenerasyon... Benim düşüncem bi Sergene teklif götürülebilirdi... Yada Hakan Şükür'e ya da gelirse Tv baglantısını atarsa bi Rıdvana daha bi çok isim sayabilirsiniz... yani bu işin kaşarı olmamış isimler gelmeli takımın başına.. Zamanında Bülentte oldugu gibi o heyecanlı topculara verip yeniden yukarılara oynayan takım yapılamlıydı.. ama bunların hepsi sezon başı olacak işler.. Şu saatten sonra hoca getirsen kimi getireceksin işte Giray bulak Ziya Dogan Mesut Bakkal gibi anı kurtarma derdinde olan hoca gelir sezon ortasında takıma... Şunu üzülerek söylüyorum kii.. Oyuncu transferleri ve hoca tercihleri Sivassporumuzu sıradan bi Anadolu takımı haline getirdi... |
Cevap: Manisaspor 3-0 Sivasspor
sivasın bu hallere düşeceği transfer zamanında sos vererek başlamıştı.Zirve yapan takımdan en iyi adamları yolla.Şimdi düşmemeye çırpın dur.En çok transfere ihtiyacı olan takımda hayrettinin yerini bile doldurama.ilk yarı sonuna kadar puan almak bu oyunla hayal.şimdiden ikinci yarı transferlerle düşmeyiz inşaallah diyorum.
|
[B]Mesut Hoca artık yeter istifa et kurtulalım senden bu kadar yanlış kararları alan bir teknik adamın Sivas'ta işi yok. Nasıl bu takımın transfere ihtiyacı yok dersin ? Bu nasıl iş yeter artık üzüldüğümüz.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:21. |