![]() |
Cevap: Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı
[B][I]İnşallah bu sefer yönetim tercihini yabancı bir hocadan yana kullanır....[/I][/B]
|
İstifamı etti yoksa tazminatımı ödendi acaba ?
|
Mesut Bakkala yinede Teşekkür Ederiz Bizi Kümeye Düşmekten Kurtardı Bundan Sonraki T.Direktörlük Hayatında başarılar dileriz,Sivasspor için Doğru olanı Buydu
|
olacağı oydu hayırlı ne ise o olsun bu futbolcular daha kaç hocanın başını yiyecekler acaba hocayla olacak iş değil bu oyuncularla bu iş olmaz
|
çok iyi olmuş :D en azından geride kalan haftalarda kendimizi toparlaya biliriz :rolleyes: biraz zor olacak ama inşallah başaracağız bunuda :D . ama bu istifadan ne gazeteler nede tv de bahsetmişler gerçeklik payı nedir :confused: .. gerçi yazının altında yönetim kurulu yazıyor ama insan ister istemez terettüt ediyor :confused::confused:
|
benim en mantıklı favorim ismail kartal r.çalımbay falan m.bakkal ayarında td ler eğer o gelecekse niye m.bakkal ı gönderdik he sivaslı diyosanız bırakalım bu sivaslı ayaklarını dün i.dağaşan ı gördük ve daha niceleri...
|
Ben de birçok konuda Mesut Bakkal'a kızıyordum ama asıl gerçeği ısrarla görmek istemiyorsunuz. Bu çete teknik direktör öğütme makinesine döndü. Canları istediği zaman oynuyor istemediği zaman oynamıyor. Önemli olan futbolcuya dayalı sitemi yıkmak. Yönetimse tam tersini yapıp hocasının arkasında durmuyor ve bu çeteye taviz veriyor. Geçen sene kılpayı kurtulduk ama bu sene kim gelirse gelsin sonuç beli.
|
Allah'ım şükürler olsun sana..Kurtulduk sonunda.Buca maçının iki güzel yanı Ziya'yı kazandık ve mesutu gönderdik :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
[QUOTE=mishka;662603]Ben de birçok konuda Mesut Bakkal'a kızıyordum ama asıl gerçeği ısrarla görmek istemiyorsunuz. Bu çete teknik direktör öğütme makinesine döndü. Canları istediği zaman oynuyor istemediği zaman oynamıyor. Önemli olan futbolcuya dayalı sitemi yıkmak. Yönetimse tam tersini yapıp hocasının arkasında durmuyor ve bu çeteye taviz veriyor. Geçen sene kılpayı kurtulduk ama bu sene kim gelirse gelsin sonuç beli.[/QUOTE]
[I][B]Bu durumu bende düşünmüyor değilim aslında. Ki eğer böyleyse çok vahim bir durum. Bunu da en iyi yönetimin bilmesi lazım. Eğper öyle bir durum varsa en kısa zamanda bu ekip dağıtılmalı...[/B][/I] |
[QUOTE=50sekiz;662492][B]darisi devre arasi bir kac futbolcularin basina :D[/B][/QUOTE]
gardaş devre arasında en az 6 oyuncu takımdan kovulmalı.sezon sonunda ise apo,sedat,hayrettin ve mehmet inde içinde oldugu ez az 15oyuncu takımdan gönderilmeli |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:43. |