![]() |
Cevap: Şimdide Mondragon sesleri
Bizim yönetim alır arkadaş yeterki ucuz olsun yeterki bonservisi elinde olsun hemen alır yaşına başına bakmadan veeeeeee bir de yıldız oyuncu aldım diye hava atar.
|
Bize futbolda basariyi yakalamak isteyen,basariya ac oyunculara ihtiyacimiz var.Riza hoca yillardan beri futbolun icinde ,genclerle basariyi yakalamanin mutlaka bilincindedir.Iki yildan beri Sivas taraftari ölüp ,ölüp diriliyor.Düsme hattindan kurtulamiyoruz yapilan transferler yanlis.Artik bazi futbolculardan Sivasspor kurtulmak zorunda ,eskiye ragbet olsaydi bit pazarina nur yagardi.
|
İvedilikle iyi bir kaleci transferi yapılması kanaatindeyim.
|
Haberin ne kadar doğru olduğunu bilemiyorum ancak gönlümüzden geçen elbette ki Bılıca nın takıma katılmasının iyi olacağı yönünde bunun yanı sıra Sivas ın öz evladı olan Rıza hocanın takım için en iyi olanı tercih ederek takımımızı en iyi seviyeye getireceği inancındayım.
|
[B]mondragon ismi sadece bir söylenti ama başka yabancı kalecilerle görşüldüğü doğru[/B]
|
[QUOTE=taraf;671843]bu isim bence uydurma böyle adamlara boşuna para verilmemeli adamın ahı gitmiş vahı kalmış işimize yaramaz[/QUOTE]
arkadasim ben almanyada yasiyorum ben futbolun icinden biriyim alman futbolunuda türk futbolunuda iyi biliyorum mondragonun katagorisinde suanda ne almanyada nede türkiyed bi kaleci yok,yasi kac olursa olsun önemli olan refleks adam süper kaleci,ha bu kaleciyi bizim sivasspor alamaz,adam almanyada ve kulübünde cok seviliyo,bu yalan haberi kim yaziyosa iyi yaziyo mondragon sivasspora geliyoda siz kabul etmiyosunuz burda bu adami begenmiyenlerde futboldan anlamiyo demektir,keske haber dogru olsada mondragon gelecek sezon bizde oynasa,sivasspora daha öle bi kaleci gelmedi,sacmalamayin.adam süper,mondragon gibi kalecimiz olsaydi ligin ilk yarisinda 31 gol yemezdik,en fazla 15 gol yerdik,yedimiz golleri izleyin simdiki hep kaleci hatasi,defans hatasi saygilar bisey biliyosaniz yazin buraya bilmiyosaniz yazmayin mondragan gelirse sivasspora ikide sevinin,sivasspora böle bi kaleci geldi diye,saygilar |
Biz artık günü kurtarma işlerini bırakmamız lazım.Mondragon un kaleciliğine birşey diyemem ancak 39-40 yaşına gelmiş bir adamdan daha kaç yıl kalecilik yapmasını bekleyebiliriz.Bize lazım olan Ramoviç in arkasına genç yetenekli bir yerli kaleci Alişan a güvenemiyorum.Çünkü elinden çok top sektiriyor ayrıca bayağı bir boy dezavantajı da var.
|
eskışehirden adem sarı mutlaka alınmalı hem sivaslı hemde gol yollarında çok feci bir silah...modragon alınmamalı çünkü yası yuksek son kocası bız oluruz elımızde kalır..bilica ve gökhan alınmalı,ceyhun-mehmet nas, gönderilmeli...ve erman,kamanan,suarez e en az 3 yıl daha sözlesme imzalatılmalı çünkü bazı anadolu kulüpleri bu 3 futbolcu ile gizli görüşmeler yapıyor...
|
BİLİCA ve ADEM SARI çok güzel futbolcular Bizim bu takımı defansta adam edecek yeniden BİLİCA olacaktır.Adamın forması dahi 58 Numara gelde bu kadar Sivasspor sevdalısı adamı bu takıma yeniden kazandırma ayrıca ADEM SARI Sivaslı bi arkadaş Rıza Hocam Es es den çok iyi tanıdığı bir oyuncu ayrıca Sivaslı düşününsene hocamla ikisi ne işler başarır...Bu arada arkadaşlar MONDRAGON Gs deyken güzel bi kaleciydi bakın diii diyorum :))) Saygılar
|
[QUOTE=karen;672701]arkadasim ben almanyada yasiyorum ben futbolun icinden biriyim alman futbolunuda türk futbolunuda iyi biliyorum mondragonun katagorisinde suanda ne almanyada nede türkiyed bi kaleci yok,yasi kac olursa olsun önemli olan refleks adam süper kaleci,ha bu kaleciyi bizim sivasspor alamaz,adam almanyada ve kulübünde cok seviliyo,bu yalan haberi kim yaziyosa iyi yaziyo mondragon sivasspora geliyoda siz kabul etmiyosunuz burda bu adami begenmiyenlerde futboldan anlamiyo demektir,keske haber dogru olsada mondragon gelecek sezon bizde oynasa,sivasspora daha öle bi kaleci gelmedi,sacmalamayin.adam süper,mondragon gibi kalecimiz olsaydi ligin ilk yarisinda 31 gol yemezdik,en fazla 15 gol yerdik,yedimiz golleri izleyin simdiki hep kaleci hatasi,defans hatasi saygilar bisey biliyosaniz yazin buraya bilmiyosaniz yazmayin mondragan gelirse sivasspora ikide sevinin,sivasspora böle bi kaleci geldi diye,saygilar[/QUOTE]
kardes senin iyi dediyin mondragonuda gordum cok komik goller yiyor sakin sakin sivastan ozak dursun akin vardar bile mondragona 5ceker:D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:28. |