SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Benim işim gol atmak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31097)

cihat14535858 23.01.2011 13:21

Cevap: Benim işim gol atmak

Arkadaşlar Galatasaray maçında oynuyormu...Eneramo...
İnşaalah oynar... Gollerini bekliyoruzz...

slasher//z 23.01.2011 13:44

biz de emenikemizii bulduk sonunda.. [B]welcome to sivasspor fc[/B]

kadirakin58 23.01.2011 20:58

gol atamasa da direk döndü kafa vuruşu, bir dahaki sefere eneramonun gollerini göreceğiz inşallah. bir de eneramo ile maça başlayalım bir dahaki sefere, mehmet yıldız'ı bir de klübede deneyelim. belki oradan isabetli paslar yapabilir.

:cool: 24.01.2011 11:56

Ben hiç beğenmedim bu adamı.Bakmayın topun direkten döndüğüne,o pozisyonda bomboştu ve o vuruşu yapamadı.Zaten geri kalan kısımda da kendini hemen belli etti.3 Metre önündeki topa bitarafını çekip yetişemedi.Bu adamın nasıl o kadar gol attığına dün anlam veremedim.Umarım ilk maçı olduğu içindir.
O net golleri kaçıran ve maçı tek golle kaybeden bir takımın taraftarı olarak bu eleştirimde haklı olduğumu düşünüyorum

PARTNER58AHMET 25.01.2011 20:06

ENEROMAS TAKIMIN OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİNDE HIZLI GİRDİ VE GS KALESİNDE TEHLİKE YARATTI BEĞENDİM KENDİDE DİYORYAS BENİM İ,ŞİM GOL ATMAK DİYE İNŞALLAH ÖYLEDİRDE BİZİMDE SEVİNCİMİZ YARIDA KALMAZ YOLUN AÇIK OLSUN DERİM

abdullahmkaya 25.01.2011 20:17

[B]Takıma Isınsa Çok Yararı Olacagını Düşünüyorum.[/B]

MaXiMuM 25.01.2011 20:29

[I][B]Uyum sorunu olduğu görev aldığı kısa sürede bile çok net belli. Bir pozisyonda kamil le verkaç ta anlaşamadı. Ama en fazla 2 hafta sonra patlamaya başlar son yiğido kara boğa :)[/B][/I]

Celtic Pride 25.01.2011 22:52

valla bu adamı nerden bulduklarını anlamadım, çok fazla oynamadı ilk maçta ama kağnı gibiydi köşe direğine giden bir pozisyonda. Mehmet yıldız bile o topu yakalardı. Ayrıca müsait pozisyonda topu gitti direğe nişanladı.

Kamil grosicky kalitesini belli etti ama bu adamdan pek emin değilim. Umarım zamanla toparlar ve beklenen katkıyı yapar ama ilk izlenimler pek olumlu değil.

DoomsDay58 25.01.2011 23:03

[QUOTE=Celtic Pride;686974]valla bu adamı nerden bulduklarını anlamadım, çok fazla oynamadı ilk maçta ama kağnı gibiydi köşe direğine giden bir pozisyonda. Mehmet yıldız bile o topu yakalardı. Ayrıca müsait pozisyonda topu gitti direğe nişanladı.

Kamil grosicky kalitesini belli etti ama bu adamdan pek emin değilim. Umarım zamanla toparlar ve beklenen katkıyı yapar ama ilk izlenimler pek olumlu değil.[/QUOTE]

Sadece 15 dk. oynadı oynamayacaktı mecburen oynatıldı kilo fazlası + uyum sorunu ve birazda antrenman eksiği var ilk maç için çok bişey beklememek gerekir 2-3 hafta sonra %100 hazır hale gelicektir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:55.