![]() |
Sükürler olsun Yarabbim
Sükürler olsun Yarabbim, bize ilk deplasman galibiyetimizi nasip ettin.
Takimi yürekten kutluyorum, Insallah basarilarmizin devami gelir. cok mutluyum :)) |
Cevap: Maçı değerlendirelim
[B]Allahıma şükürler olsun sonunda 2 maç üst üste kazanabildik.. :)[/B]
|
Bu maçın en süperi korcandı... Eğer korcan kötü olsaydı bu konuştuklarımızı konuşamayacaktık...
|
Bu galibiyet için Yönetimin en başındaki başkanından en alttaki malzemecisine kadar hepsine sonsuz teşekkürler.Ayağınıza-yüreğinize sağlık teknik heyet ve futbolcular.Sağolasın Rıza hocam.İnşaallah bozulmadan şımarmadan büyük bir disiplin içerisinde sezon sonunu getirirsiniz ve şanlı SİVASSPOR hakettiği yerde ligi bitirir.;)
Bu galibiyeti ayrıca Tolunay Kafkas'a ve Gaziantepspor'a hediye ediyorum eğer uygun görürlerse.:rolleyes: |
İlk kez deplasmanda kazanabildik...
ilk kez deplasmanda 4 gol attık.. ilk kez düşme potasına 4 puan fark attık.. İlk kez Bucayı yendik.. İlk kez üst üste 2 maç kazandık.. İlk kez deplasmanda gol yemedik.. Teşekkürler Yiğidolar.. İlkleri yaşatmaya devam.. |
kamil gorsicki maç 1-0 iken bir posizyon var enemaroya vermedi.verseydi maç o anda kopacaktı.bundan sonra penlatıyı erman kullanmalı.takım olarak eksiklerimiz hala var..enemaro bekldiğim gibi yırtıcı santrofor değil ancak maç içinde bir iki şık harekatı vardı.ama bayagı çabalıyor.pedrile hava toplarında rakibi bozuyor..
gol yemediğimiz maçları kazanabiliriz..hayırlısı. |
YA BUGUN BIR RAHAT UYKU UYUYURUZ.
|
MACIN EN IYISI ENERAMO
MACIN KOTUSU HAYRETTIN |
[QUOTE=eroltas58;702577]MACIN EN IYISI ENERAMO
MACIN KOTUSU HAYRETTIN[/QUOTE] Hayrettının neresı kotuydu be kardesım,gayetde basarılı bır oyun sergıledı.Eneramo konusunda sıze katılıyorum. |
teşekkürler başkanım vazgeçmeyip direndigin için .... bence konu budur
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:13. |