SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   AÇIKLAMA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31787)

YGTayfa 03.05.2011 19:40

Cevap: AÇIKLAMA

[B]neyi tartışıyorsunuz ya daha ne dememizi bekliyorsunuz Süleyman Abay gibi hakemler değil Sivassporu biz bu konuma getirdik bunu da diyelim mi hadi bakalım sanalcı provokatörler uzayın şurdan..[/B]

tavatir 03.05.2011 19:42

[QUOTE=|YigidoGenclik|;711242][B]bu olaylar eğer şampiyonluğa oynadığımız zamanda yapılsaydı biz emin olun şuan çoktan şampiyon olmuştuk, burda klavye delikanlıları öğreyin tavarit denen şahış kendini taraftar sanıp buralarda isim yapmaya çalışıyor eğer bizim kadar sevdalıysan Ankaragücü maçında senide Kale Arkası Gar'A bekleriz taraftarlık dersi veririz..[/B]

[B]Parası Olan Kapalı'ya,Çekirdeği Olan Maratona,Yüreği Olan Yiğido Gençliğe Gelsin ![/B][/QUOTE]

Tamam yaşınız küçük dedik bazı şeylere müsamaha gösterdik ama küçük de küçüklüğünü bilmeli ama demi ?

58alp58 03.05.2011 19:42

SANAL ALEM İŞ BAŞINDA......

velibircan 03.05.2011 21:11

sanki olayları bizim grubumuz yapmış gibi böyle Takıma yapılan sebebi ne olursa olsun bir faydası olmayan davranışı grup elamanları neden savunursunuz anlamış değilim...

sivasdergi 03.05.2011 21:29

Hey Allahım ya üsluba bakar mısınız ? Tam 12-13 yaş mahalle maçına çevirdiniz ortamı :)

YiğidoGençlik 03.05.2011 21:59

kimse buraya yazmak zorunda değil..

burakkova 03.05.2011 22:28

[QUOTE=Yiğiter;711416]Çok tuhaf sözler okudum bu başlıkta..
Kaç deplasmana geldin?
Adam kavgada,taraftar deplasmanda vb...Gerçekten tuhaf..
İnsanlar meslekleri icabı ya da aile sebeplerinden dolayı deplasmana gidemeyebilir,o kadar boş vakti olmayabilir..Ama içerdeki her maça gelip,kombinesini,formasını alıp takımına destek veriyorsa bu da hakiki Sivasspor'ludur..Ya da -35'te maça gelip sağlığını hiçe sayan insanlara Sivasspor'u sevmiyor diyebilir misiniz?İnsanların Sivas sevgisini ölçemezsiniz..Ortada yapılan bir yanlış var...Koltuk kırmak dünyanın her yerinde yanlıştır,cezayı gerektirir...Bizim stadımızda bu çok olmuyor..HAdi dedik bir defa öfkelerine yenilip kırdılar,bir özür işi sonlandırabilirken,çıkmış insanalrın Sivas sevgisini ölçüyorsunuz,tehdit ediyorusunz..Gerçekten tuhaf![/QUOTE]

şükür şu konu hakkında aklı başında bir yorum okudum...

sinan-58 03.05.2011 22:29

[QUOTE=YiğidoGençlik;711459][B]ÖYLE BİR YAZMIŞSIN Kİ SANKİ YÖNETİM HER HAFTA BEDAVA BİLET DAĞITIYOR NEYİN CEZASINI VERECEK SÖYLER MİSİN BANA PARASI İLE ALDIĞIMIZ KOMBİNELERİ Mİ VERMEYECEK VERMEZLERSE CANLARI SAĞOLSUN BİLETİMİZİ ALIR ASLANLAR GİBİ GİRER ASLANLAR GİBİ DESTEĞE DEVAM EDERİZ YÖNETİM KOMBİNE VERMEDİ DİE TRİBÜNÜ MÜ BIRAKALIM..?AYRICA YAKIN ZAMANLARDA BUNA BENZER Bİ OLAYINDA ANTEP DEPLASMANINDA SİZİN BAŞINIZA GELDİĞİNİ UNUTMA..[/B][/QUOTE]

yönetim isteyince ne yapacağını benden iyi biliyorsun şurada birbirimize düşmenin manası yok acaba antepte ne oldu söylermisin ??

*elli8*goksel 03.05.2011 22:42

[QUOTE=sivasdergi;711443][B]Adam kavgada taraftar deplasmanda belli olurmuş. Buyur burdan yak. Baştan sona kadar kimlerle burada yazıştığımızı gösteren bir cümle olmuş.

Kısacası bu küçük arkadaşlara şöyle bir açıklama yapıyım ;

Sizler belki yaşınız gereği hatırlamazsınız ama bizler Çarşamba, Bulancak, Hopa gibi deplasmanlara takımımız için gidip en zor zamanlarda takımımızı destekleyip geldikten sonra Sivasspor sadece bizim takımımız demezdik. Deplasmana gidenler olarak takımımızı bütün taraftarlarımız adına desteklerdik. Gelince de herkesle paylaşırdık. Deplasmana veya maça gitmedi diye kimsenin Sivassporluluğunu ölçmeye kalkışmazdık. Bilirdik ki onlar da en az bizim kadar Sivasspor sevdalılarıdır. Kısacası deplasmana gidip bunu defalarca başa kakmazdık.[/B][/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][B]belli o zamanlardan şehire ne kadar sivasspor sevgisi aşıladığınız şimdi herkes sağolsun fb gs bjk hatta ts formasıyla dolasıyor sizin neslin evlatlarının bir tanesinin kafasında sivassporla ilgili fikir bile yok...[/B][/FONT]

Yiğiter 03.05.2011 22:58

[QUOTE=*elli8*goksel;711490][FONT="Arial Black"][B]belli o zamanlardan şehire ne kadar sivasspor sevgisi aşıladığınız şimdi herkes sağolsun fb gs bjk hatta ts formasıyla dolasıyor sizin neslin evlatlarının bir tanesinin kafasında sivassporla ilgili fikir bile yok...[/B][/FONT][/QUOTE]

Bugünkü tarafatr grupları yeni nesile Sivasspor sevgisi aşılıyor mu?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:45.