![]() |
Cevap: sadece sivassporlular
[B]bizim derdimiz memleket davası sivasın olduğu heryerde biz varız....hala istanbul yalakalığı yapmak isteyenler devam etsin...siz etrafınızdaki yeni nesile sivasspor sevgisini aşılamaya bakın... ilk okul da okuyan bi akrabanız yeğeniniz varsa alın bi sivasspor forması tutun götürün sivasspor maçına o çocuk başka takım tutar mı o zaman .....[/B]
|
Cevap: Maçı değerlendirelim
korcanın ve defansın bazı hataları dışında bence sivas iyi oynadı...
|
[B]Öncelikle bütün futbolcuları tebrik ediyorum.
Ellerinden gelen mücadeleyi verdiler.Kimse bizi suçlayamaz. Biz maçta çok hata yaptık,pas atıyoruz bizim adama gelene kadar Fenerbahçe`li çıkıyor alıyor topu.Çok pas hatası yaptık.Topları Fenerbahçe`nin ayağına atıyoruz.Bu hatalara son vermek lazım. Fenerbahçe Ve Trabzonspor`u tebrik ediyorum. Hayırlısı olsun...[/B] |
Sadece Sivassporlular diyince Başlık yetim kaldı :confused:
|
Sanırım hala işin dalgasındayız.Keşke gerçek Sivasspor'luları ayıklamak bir başlıkla kolay olabilseydi.
Sivassporluluğumu,camia büyklüğümüzü ve bugüne kadar savunduğum Anti İstanbul davasını bu gece çok sorguladım,gözüme uyku girmedi.Sanırım kendi kendimizi kandırıyoruz. |
erman dün gayet iyiydi bide ofsayt diye durdurdular adamı
|
[QUOTE=YuSuF;716590][B]Öncelikle bütün futbolcuları tebrik ediyorum.
Ellerinden gelen mücadeleyi verdiler.Kimse bizi suçlayamaz. Biz maçta çok hata yaptık,pas atıyoruz bizim adama gelene kadar Fenerbahçe`li çıkıyor alıyor topu.Çok pas hatası yaptık.Topları Fenerbahçe`nin ayağına atıyoruz.Bu hatalara son vermek lazım. Fenerbahçe Ve Trabzonspor`u tebrik ediyorum. Hayırlısı olsun...[/B][/QUOTE] aynen katılıyorum kardeşim sana |
sivasspor hem kasasını doldurmuş hem de şaibeye yer vermeyecek kadar da güzel mücadele etmiştir. taraftarı da misafirperver davranarak herkese centilmenlik dersi vermiştir.
kazanan her halükarda sivas olmuştur kısacası. |
YA KARDEŞİM NE ŞEHİRMİŞİZ ANLAMADIM ŞURDA 50 100 KİŞİ anca çıkar Sivassporluyum diye ben bu yorumumda kızdıklarımı 3 gruba ayırıyorum
1 - sivasspor yönetimi : Para kazanacapız diye 50 TL kale arkası biletini fenerlilere satıp kendi taraftarına 250 400 TL rakam biçip çoğu sivaslıyı üzgün ve ezik bir biçimde kombinesini ve biletini satmak için caddelere attığı için 2 -sivas medyasına : tanıtım yapılacak diye fener yalakalığı yaptığı hatta el altınadan bilet satmaya kalktığı için 3 -Sivaslı olupda fener formasını giyen taraftara : her kesimden kaybeden şehrimiz soruyorum şimdi kazandımı yoksa KAYBETTİ Mİ? |
gerçek sivassporlu 3 yaşındaki çocuğuna hangi takımı tutuyorsun diye sorduğunda SİVASSPOR cevabını alandır....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:44. |