![]() |
Cevap: Trabzon Başkanı Şener'de Gözaltında
BURASI HER YER DEĞİL SİVAS !!! :)
|
Trabzonun Şampiyonluk hayalleri suya düştü :)
|
Arkadaşlar nasıl başkanımız ve Sivasspor'umuz suçlandığında bu duruma inanmayarak gerçeklerin ortaya cıkacagını dusunduysek,bugun bızım dısımızdakı takımların da suclu olup olmadıgına karar veremeyız! Bakalım cıkacak kım ak koyun kara koyun. O yüzden ben trabzonsporlu dengesızlerın bıze yaptıkları karalama kampanyalarına onların sevıyelerıne ınerek karsılık vermeyecegım! Bizleri yorumlarıyla asıp kesen ts liler gerek kendı forumlarında gerekse gazete vs yayın organlarında kıvır kıvır kıvırıyorla rşimdi. Buna sasırdım mı sasırmaadım,adamlara kıvırmak yakısıyor :) ! Ama ben dava sonuclanana kadar ne bızım suclu oldugumuza ne de herhangı bır kulubun suclu olduguna ınanmak ıstiyorum!
|
TFF baskani 6 ila 7 takim bu olaylara karismis dedi.
Kaynak Kanalturk |
trabzona heryer ikinci lig olmasin birden bire....
|
[QUOTE=GuVeN;731793]Arkadaşlar nasıl başkanımız ve Sivasspor'umuz suçlandığında bu duruma inanmayarak gerçeklerin ortaya cıkacagını dusunduysek,bugun bızım dısımızdakı takımların da suclu olup olmadıgına karar veremeyız! Bakalım cıkacak kım ak koyun kara koyun. O yüzden ben trabzonsporlu dengesızlerın bıze yaptıkları karalama kampanyalarına onların sevıyelerıne ınerek karsılık vermeyecegım! Bizleri yorumlarıyla asıp kesen ts liler gerek kendı forumlarında gerekse gazete vs yayın organlarında kıvır kıvır kıvırıyorla rşimdi. Buna sasırdım mı sasırmaadım,adamlara kıvırmak yakısıyor :) ! Ama ben dava sonuclanana kadar ne bızım suclu oldugumuza ne de herhangı bır kulubun suclu olduguna ınanmak ıstiyorum![/QUOTE]
Çok güzel bir mesaj. Aynen katılıyorum. Bir şeyi de ilave etmek istiyorum. Şu süreç gösterdiki her an herkesin başına birşeyler gelebilir. Futbol için kalp kırmaya, kavga etmeye gerek yok. Bundan sonra herkesle iyi geçinmek ve hoşgörülü olmak için belki bir vesile olur bu olaylar. Futbolun güzelliğini ve birleştirici unsurunu yaşarız. Kimseyle didişmeden, camialara kötü olayları genellemeden sporun güzelliği için kendi işimize bakarız. |
bence federasyon boyle bir aciklama yapacak:
"turkcell super lig ve bank asya 1.lig yer degistiriyor" :) |
[B]Gaziantepspor ve kayserisporda acilen araştırılmalı iddaada çok maçımı yatırdılar :)[/B]
|
[B]Federasyon başkanı kanal Türk'te yaptığı açıklamada " 6- 7 takımı ilgilendiren bu işin içinde hiç ismi geçmeyen bir takım daha var" dedi. Bence bu takım Antep...[/B]
|
bence daha cok takim girecek bu isin icine hele antep
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:17. |