![]() |
Cevap: Tebrikler Trabzon, bol sanslar Beşiktaş.
Takımlarımız az mı şerefli yenilgiler aldı birazda beleş yenelim.Kötü oynayıp kazanalım:D
|
[QUOTE=güneşyurdu;741630]sen şimdi farklı olduğunumu sanıyorsun...sende bir damla sivas kanı varsa desteklemezsin..ben idda ediyorum....burada destek yazısı yazanlar ya farklı olmak için yani şakşak için destekliyorlar...mert olun siz eger gerçeten destekliyorsanız...ALLAH sizden razı olsun...kalbinizin temiz duyguları nedeniyel siz muzzeffer etsin ...ama sanmıyorum....sizin duygularınız ve hafızanız yok...[/QUOTE]
Milletin duygusunu Sivaslılıkla bağlamak haddin değil.Kimsenin kanının değer ölçücüsü de sen değilsin..Madem mert ol diyorsun mertçe söyliyeyim..Trabzon gol atınca goool diye ayağa fırladım.Sivasspor dışında bir takım için ilk defa böyle sevinç yaşadım..Bu konuda bu kadar haddini aşan sözler sarfettiğine göre...Neyse.. |
Konu açılabilir.Her forumda özgürce takılma var.Ancak TRABZONSPOR söz konusu ise duygularımızı ve düşüncelerimizi paylaşamayacağımız anlamına gelemez.Beter olsunlar.Biz eleme oynarken yapılan ve açılan başlıkları unutmayan delikanlı YİĞİDOLARIZ.Perişan olur İnşallah TRABZONSPOR ve taraftarı şampiyonlar liginde.Ve gerek yoktu bu başlığa.Silinsin.Çünkü oran önemlidir.Lanet olsun.Bu konuyu gördüğüme inanamıyorum.Ama konu açılabilir işte.Ama açan kişi duygularımızı ve düşüncelerimizi anlamalı.
|
[B]Eğer biz böyle bir başarı yakalasaydık tslilerin aynı tutumu sergileyeceğine dair küçük bir inancım olsaydı ben de destek verirdim ama ....
kendilerinin ne kadar çirkef ne kadar hazımsız ve pislik olduğunu çok iyi bildiğimizden her ne kadar bir Türk olarak bayrağa saygımdan tebrik etmiş isem de karşındakinin kapasitesi bunu anlamayacak derecede olduğundan hem düştüğüm hatanın farkına vardım hem de artık bu başlığın anlam taşıdığını düşünmüyorum İyi niyet ve hoşgörü sadece hakedene gösterilir..Bunlar bu kavramlardan nasibini almadığından iyiniyet göstermeye de gerek yok O yüzden bence de bu konu kapatılsın ve başlık silinsin !!!![/B] |
Arkadaslar Bursa avrupada kötü sonuclar alinca alay konusu olmadi mi?
Anderlechten 5 gol yiyen Sivasspor alay konusu olmladi mi? Yunan Anortosis e lenen Trabzonspor alay konusu olmadi mi? Tromso'ya elenen Galatasaray alay konusu olmadi mi? Bu liste böyle devam eder gider. Takim secmezisin Türkiye'de yorumlar böyle yapilir. Basarili olunursa herkes tebrik eder gururlanir (fanatik rakip taraftarlari disinda) Basarisiz olunca herkes alay eder (kendi taraftarlari disinda) Trabzon kötü sonuc alsaydi herkes alay ederdi niye gittiniz keske sizin yerinize Fenerbahce gitseydi diye yorumlar yapilirdi.. Türkiye liginde her takim rakip ama Avrupa kupalarinda her takim önce Türkiye'yi sonra kendilerini temsil ediyorlar o yüzden bu ayrimi yapmasini bilmek gerekir. |
Trabzonspor'un İnter karşısında almış olduğu galibiyetten dolayı büyük üzüntü duydum. Beşiktaş'ın almış olduğu galibiyet ise beni ilgilendirmiyor. Aradaki fark önemli.
Sivassporum dışında başka takımların galibiyet ve mağlubiyetleri beni ilgilendirmiyor, yurtiçi yurtdışı hiç farketmez. Türk takımı deyince akıllarına sadece İstanbul takımları gelenler bir tarafta, kendileri ayrı dünyalarında yaşayıp kendileriyle yarışan herkesi düşman gören Trabzonlular diğer tarafta. Sivasspor Avrupa'da mücadele ederken bizi sahiplenmeyen Türk futbol kamuoyunun desteklediği İstanbul takımları, Trabzonspor ve milli takım dahil hiçbirisini sevmiyor ve hiçbirisini desteklemiyorum. Benim kulübüm de milli takımım da Sivasspor'dur. Bu kadar! |
arkadaslar ben kotu bir sey yapmak istemedim sadece turklerin birbirine dusman olmasi benim zoruma gidiyor herkez kardestir herkez essitir dedik ama olmadi malesef neyse o zaman konu kapatilsin
KONU KILIT admin lutfen hata silin |
hemen her spor sitesinde her sivasspor haberine olmsuz yorum yazan cıktıgımızdan beri dusmemizi isteyen trabzonsporlulara yalakalık yapacaklar varsa gitsin onların sitelerinde yapsın dinimizde bile kısasa kısas vardır sivasımız avrupa da oynarken hep rakıbımızı destekleyen trabzonlular degilmiydi
|
trabzon kötü sonuç alsaydıda üzülmezdm ben şahsen ama galibiyetinden dolayı ülke puanına katkıda bulundu o yüzden mutluyum
|
[QUOTE=Rallim58;741514][B][I]Uluslararsı futbol arenasında yapılan mücadelede hangi Türk takımı başarı gösterirse tebrik edilmesi erdemliktir. Yiğido erdemli insandır. Her koyun kendi bacağından asılır.
Trabzonsporu tebrik ediyorum. Atılan gol öncesi Hamit Altıntop'un şutunun gol olması daha keyf vercekti ama neticede 3 puan alındı, tebrikler Trabzonspor.[/I][/B][/QUOTE] [B]Deeetttttttttt[/B] :D:D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37. |