SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Antalyaspor maçını değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33572)

MeXeS58 24.01.2012 23:06

Cevap: Antalyaspor maçını değerlendirelim

[QUOTE=Metal Gear;763791]Gerçek neyse onu yaz o halde..

Bu arada Antep'in 4 oyuncusu cezalı duruma düşmüş bugün..Kimler bilen var mı?[/QUOTE]

[B] bekır ozan has cezalı duruma düştü onu bılıyorum ıkı kalecısı de sakatlandı. şenol can, dany de aynı şekılde sakatlandı. bızım maca yetişmez sakatlar inşallah[/B]

Metal Gear 24.01.2012 23:08

[QUOTE=MeXeS58;763792][B] bekır ozan has cezalı duruma düştü onu bılıyorum ıkı kalecısı de sakatlandı. şenol can, dany de aynı şekılde sakatlandı. bızım maca yetişmez sakatlar inşallah[/B][/QUOTE]

Dk. 29 Elyasa Süme, Dk. 39 Sosa, Dk. 79 Cenk Tosun, Dk. 86 Emre Güngör, Dk. 88 Mahmut Bezgin, Dk. 90 4 Turgut Doğan Şahin, Dk. 90 6 Bekir Ozan Has (Gaziantepspor)

Bunlar sarı kart görenler..Biri Ozan Has ise diğer üçü bunlardan üçü...

u4sivas58 24.01.2012 23:11

maç güzeldi stad da atmosfer harikaydı eneramo ve kadir biraz zayıf kaldı bence

asabibaba 24.01.2012 23:15

CEZALILAR : [B] ELYASA SÜME BEKİR OZAN TURGUT DOĞAN ŞAHİN EMRE GÜNGÖR[/B]

MeXeS58 24.01.2012 23:15

[QUOTE=Metal Gear;763794]Dk. 29 Elyasa Süme, Dk. 39 Sosa, Dk. 79 Cenk Tosun, Dk. 86 Emre Güngör, Dk. 88 Mahmut Bezgin, Dk. 90 4 Turgut Doğan Şahin, Dk. 90 6 Bekir Ozan Has (Gaziantepspor)

Bunlar sarı kart görenler..Biri Ozan Has ise diğer üçü bunlardan üçü...[/QUOTE]

[B] ben macı ızledım futbolcular sarı kart gorurlerse haftaya cezalı duruma duşerse yazıyor lig tv sadece sarı gorenlerden bekır ozan has ıcın yazdı haftaya cezalı dıye ben kacırmadıysam ama dedıgım gıbı sakatları cok kalecileri karcemarskars mactan once sakatlandı dıger kalecı de mahmut da macta sakatlandı sol bek ıvan, stoberlerınden şenol can ve dany sakat bunlar inşallah bızım maca yetişmez[/B]

MeXeS58 24.01.2012 23:16

[QUOTE=asabibaba;763796]CEZALILAR : [B] ELYASA SÜME BEKİR OZAN TURGUT DOĞAN ŞAHİN EMRE GÜNGÖR[/B][/QUOTE]

[B] ben kacırmışım ozamn cok ii haber bu adamlarda stober kalmadı eger sakatlar bızım maca yetişmezse:)[/B]

Metal Gear 24.01.2012 23:17

[QUOTE=asabibaba;763796]CEZALILAR : [B] ELYASA SÜME BEKİR OZAN TURGUT DOĞAN ŞAHİN EMRE GÜNGÖR[/B][/QUOTE]

[QUOTE=MeXeS58;763797][B] ben macı ızledım futbolcular sarı kart gorurlerse haftaya cezalı duruma duşerse yazıyor lig tv sadece sarı gorenlerden bekır ozan has ıcın yazdı haftaya cezalı dıye ben kacırmadıysam ama dedıgım gıbı sakatları cok kalecileri karcemarskars mactan once sakatlandı dıger kalecı de mahmut da macta sakatlandı sol bek ıvan, stoberlerınden şenol can ve dany sakat bunlar inşallah bızım maca yetişmez[/B][/QUOTE]

Abdullah Ercan basın toplantısında dedi 4 oyuncumuz cezalı düştü diye..
Elyasa ve Emre cezalı ise çok iyi haber.İkisi de defansın değişmezleriydi.

asabibaba 24.01.2012 23:17

[QUOTE=MeXeS58;763798][B] ben kacırmışım ozamn cok ii haber bu adamlarda stober kalmadı eger sakatlar bızım maca yetişmezse:)[/B][/QUOTE]

BENDE ŞANSALIN YALANCISIYIM KARDEŞ AZ ÖNCE SÖYLEDİ :D

COBANSARAYLI 24.01.2012 23:19

Hela olsun YIGIDOLARA zorlu bursa deplasmaninda alinan galibiyetten sonra, Antalya zaferi harika Tebrikler Yigidolar, Tebrikler Riza hoca
sivasspor ligin en formda ekibi,insallah devami gelir

dülger58 24.01.2012 23:22

GÜZEL MAÇ OLDU.TAKIMDA HAFİF BİR YORGUNLUK BELİRTİLERİ GÖRÜLÜYOR.
YAKINDA GOL KAÇIRMA REKORU KIRABİLİRİZ...NET GOLLERİ KAÇIRMASAK BU MAÇ ÇOK FARKLIDA BİTEBİLİRDİ.

SON DAKİKALAR BİZİ SIKINTI İÇERİSİNDE MAÇ SEYRETMEMİZE NEDEN OLDU....

AMA BU TAKIMA HELAL OLSUN.....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:12.