SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Önerge TBMM'ye Verildi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33872)

favori58 16.03.2012 08:56

Cevap: Önerge TBMM'ye Verildi

[QUOTE=fatih585858;774784]Bu önergede emeği geçen başta vekilimiz ve diğer insanları tebrik ederim. Sonuç elde edilir veya elde edilmez. Burada ki önemli husus şehrimizden seçilmiş bir vekilimizin, şehrimizin en önemli markasına verdiği değeri görmekti. Memlekete hizmet etmek için vekillik görevine talip olduklarını belirtipte, şehrin en önemli değerlerinden birinin hakkı gasp edilmesine rağmen diğer vekillerin hiçbirinden ses çıkmaması çok üzücü bir durum. İnşallah bir gün seçilmeden önce insanlara verdikleri sözleri seçildikten sonra da unutmayan vekillerimizide görürüz.[/QUOTE]

Bir ilavede ben yapıyım,emeği geçenlerden bahsedildi. bu olayın TBmm ye taşınmasına öncülük eden Abdullah yiğit ayrıca teşekkür etmek gerekir,ben biliyorum o tek başına bütün milletvekilerini arayıp bu durumu bildirdi haberlerini yaptı. diğer sivas gazetecileri sadece seyretti

Cley 16.03.2012 09:15

[QUOTE=favori58;774798]Bir ilavede ben yapıyım,emeği geçenlerden bahsedildi. bu olayın TBmm ye taşınmasına öncülük eden Abdullah yiğit ayrıca teşekkür etmek gerekir,ben biliyorum o tek başına bütün milletvekilerini arayıp bu durumu bildirdi haberlerini yaptı. diğer sivas gazetecileri sadece seyretti[/QUOTE]

Haklısın gardas ben de duydum Abdullah Yiğit'in girisimlerini. Kendisini basın sözcümüz olarak görmeyi cok istiyorum.

Rallim58 16.03.2012 09:15

[QUOTE=Rallim58;774694][B]Sokakta yürüyemez olduk, soran sorana:) Malik beyin bu davranışı yiğidoların sevgisini kazandı, oyunu kazanır mı? Onu bilemem:)

Olayın başlamasına vesile olarak, harekete geçilmesinde katkı da bulunan [COLOR="Red"]başta Abdullah Yiğit[/COLOR] kardeşimiz olmak üzere, Milletvekili Malik beyi ve emeği geçen tüm Sivasspor sevdalılarını tebrik ediyorum.[/B][/QUOTE]

[B]Dün akşam yazmıştım ama es geçilmiş, ya da gözden kaçmış galiba.

Emek denilince üzerinde durulması gereken konu Favori58 kardeş. Abdullah kardeşimizin ne yaptığının bazılarına şahit olanlardanım. Onun için akşam yazılan mesajda başta Abdullah Yiğit kardeşim olmka üzere diye belirtilmiş idi.[/B]

yigidolar06 16.03.2012 10:16

[QUOTE=Kibrisli;774664]Olayın Meclise taşınması Kuddusi Müftüoğlu'nun en azından Sivasspor Maçlarına verilmemesini sağlar... Soru önergeleri aslında önemli şeylerdir ama hükümetler genelde ya cevap vermez ya da kaçamak cevap verirler... Aslında cevap veremezler diyelim... Buradaki soru önergesi normal şartlarda maçın tekrar oynanmasına kadar götürebilir işi ama demokratik ülkelerde öyle olur Türkiyede değil:) Fakat bu soru önergesinin en önemli sonucu kamuoyu yaratmak olacaktır...[/QUOTE]Dün verilen bu önerge acaba bu gün basında yer aldımı bence burası önemli

favori58 16.03.2012 10:21

[QUOTE=yigidolar06;774816]Dün verilen bu önerge acaba bu gün basında yer aldımı bence burası önemli[/QUOTE]

Acı ama gerçek. Ulusal bazı internet sitelerinde okudum ama asıl acı olan Sivas basınında hürdoğanın dışındaki gazetelerde yok gibi,en azından baktığım 5-6 gazetede göremedim. İşte bizim asıl sorunumuz bu. Basın yalakalık yaptığı için akp'lileri kızdırırım diye yazmamış

ec58 16.03.2012 13:17

Emeği geçenlere teşekkürler.

eyupk 16.03.2012 15:44

ADAM GİBİ ADAM GERÇEK SİVASSPORLU YİĞİDO MALİK ECDER ÖZDEMİR SANA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

oNuR 16.03.2012 15:59

Sayın vekilimize ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.Eminimki Malik bey tüm Sivasspor taraftarının gönlünde taht kurmuştur

ahhguzum 16.03.2012 19:09

malik baba helal olsun sen chpli olamazsın özüne dönnnn:)))

erdaleren58 16.03.2012 19:14

Cevap: Malik Ecder Özdemir'i Ordu Maçına Davet Ede

[QUOTE=Rallim58;774721][B]Yerel Yönetim Bakanıydı. Sivas'a en büyük kaynak 70'li yıllarda olsa gerek, rahmetlinin zamanında gelmişti. Süleyman Çanka'nın Belediye Başkanlığı zamanında idi galiba.

Yapılanların unutulması mümkün olmaz, "eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri". Allah rahmet etsin.[/B][/QUOTE]

sivasda bir sohbetde duymustum mahmut özdemir o dönem bakanken sivasa gönderdigi kaynagi o dönemin sivas yönetimi o parayi kulanamamis hepsini bircogunu geri göndermis ve mahmut özdemir sivasa geldiginde cok üzülmüs demiski benim gönderdigim parayla sivasin kaldirimlarini bile altinla dösiyebilirdiniz neden kulanmadiniz o parayi.diye duymustum ve sivasa cok emegi gecmis diyorlar .tabiki bu arada abdul latif seneride unutmuyalim onun da cok emegi gecti sivasa ve sivasspora.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:14.