![]() |
Cevap: Rakibimiz Belli Oldu
rakibimiz bursa yine hakem olacaktır salatasaray macının öcünü almak için
|
Daha önce yazmıştım yineleyeyim..Birkaç sene önce Kayserispor gibi ıvırı zıvırı yenerek değil,en dişlileri yenerek alalım kupamızı.İstanbullular elendiğine göre en zorlu geri kalanalrı,yani Bursa,Eskişehir ve Fener'i yenerek alalım kupamızı..
|
Tarafsız dedikleri saha eğer Ankara olursa bu işin içinde taraf war demektir.Her ne kadar benim işime gelsede Ankara bu uygun olmaz..Şunuda belirtmeliyim Bursaspor tarafsız sahada maç oynayacaksa bu ya Sakarya oluyor yada Çanakkale...Ama bu cezalı durumlarda gerçekleşen bi olay...Marmarada olmaması lazım bence...Bana göre en uygun yer İzmir...Çünkü uzun süredir şehirlerinde süper lig takımı göremediler..we tahmın edıyorum her ıkı takımında seyırcısı bu bölgede çok az...Ama demedi demeyin TEXAS yer neresi olursa olsun tam kadro yerını alacaktır....
|
Erzurum'da oynansın hacı..:)
|
Cevap: Kupada Rakibimiz Bursaspor
[QUOTE=yigidolar06;776234]Ankara güzel olur[/QUOTE]
Ankara hiç güzel olmaz.Ankaragücü taraftarı Bursaspor u destekler ve taraftar üstünlüğü otomatikman Bursaspor a geçer |
Cevap: Kupada Rakibimiz Bursaspor
[QUOTE=myway;776250]tahminimi değiştiriyorum sivasspor bursa maçı istanbulda oynanacak :) ve de harika olur bu..[/QUOTE]
Bence de süper olur,stadın yarısını onlar,yarısını biz dolduralım |
[QUOTE=migroArmis;776423]Tarafsız dedikleri saha eğer Ankara olursa bu işin içinde taraf war demektir.Her ne kadar benim işime gelsede Ankara bu uygun olmaz..Şunuda belirtmeliyim Bursaspor tarafsız sahada maç oynayacaksa bu ya Sakarya oluyor yada Çanakkale...Ama bu cezalı durumlarda gerçekleşen bi olay...Marmarada olmaması lazım bence...Bana göre en uygun yer İzmir...Çünkü uzun süredir şehirlerinde süper lig takımı göremediler..we tahmın edıyorum her ıkı takımında seyırcısı bu bölgede çok az...Ama demedi demeyin TEXAS yer neresi olursa olsun tam kadro yerını alacaktır....[/QUOTE]
Maç büyük ihtimalle Çarşamba akşamı oynanacak,bu durumda her 2 takımında seyircisinin kendi şehrinden o maça gitmesi kolay olmayacak,ama haftasonu olursa nerde olursa olsun o stat dolacaktır |
Normalde geçmemiz lazım ama Rıza hoca'yada hiç güvenemiyorum.
İnşallah bizi yanıltır ve finale kadar gider diyecem ama Rıza hoca'nın aklında final oynamak olduğunu sanmıyorum. |
evet niye erzurumda oynanmasın ki...kış olimpiyatlarından dolayı harika bir stat yapıldı oraya...ve dadaşlar bizi sever, bizi destekler...çanakkalede sakaryada olacağına bursada olsun bari...
|
konyada oynanma olasılığı var mı sizce?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:26. |