![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Ligin gereksiz takımı ibb ye hep kötü zamanlarda takılıyoruz.bu onların suçu değil;bizim isteksiz futbolcularda..mağlubiyeti sonuna kadar hakettik.net pozisyonlar da gol olsa maç farka giderdi.ligde 55 gol atan forveti eleştirmek biraz acımasız olacak belki ama takım komple bitikti bu maçta.Adam gibi oynayıp talihsizce yenilseydik diyecek bir sözümüz yok ama ayağımıza gelen fırsatı cömertçe harcamak yakışmadı.samsun maçında konsantre olup yeneceklerini umuyorum.çünkü rahatlık bize batıyor.
|
Düzeltme: 55 golün hepsini forvet atmadı tabi,okuduktan sonra farkettim.
|
[B]bu takım neden her maça aynı konsantrasyon ile hazırlanmaz.
rıza hoca cerny i neden 11 de oynatmıyor? eneramo neden sorumsuz. sanki bizim galibiyete ihtiyacımız varmış gibi geride boş alan bırakarak hücum yapıyoruz. bu sorumsuzluk ve ruhsuzla kupada ve playofta bir şey yapılmaz...[/B] |
Hani herzaman teknik direktörler yenilgiden sonra mikrofonlara derler ya; bu yenilgiden ders almaliyiz,dersler cikarmaliyiz diye.Simdi iki takimin maliyetini kiyasliyalim,yabancilarini kiyasliyalim.Cevap kendiliginden cikar ortaya.Belediye takimi42 Milyon Euro ,Sivasspor ise 28 Milyon Euro degerinde olan bir takim.Buradaki fark iki kati neredeyse.Kadro uzun yillardan beri bir iki degisikle bu ligde kalmayi basariyor ve göze hos gelen bir futbol oynuyor.Abdullah Avci bir sistem üretmis bu takim icin bu sisteme devam ediyorlar.Yani ellerindeki kadroya göre bir sistem bu.Abdullah Avci takimdan ayrilmis degisen hicbirsey yok.Sistem gene ayni ,sistemin aksayan bir yönü yok.Yabancilarini bizim yabancilarla kiyasladigimiz zaman arada ucurumlar var.Hepsinde is ahlaki var.Ne gaye icin sahada olduklarini biliyorlar,daha dogrusu orada ne yapacaklarini biliyorlar.Ordu beraberligi,Manisa´da tesadüfü kazanilmis bir galibiyet ve ic sahada belediye yenilgisi.Ayrica Galatasaray´in Ziraat kupasina katilmak istemeyisi ve maci bos vermesi sonucu ceyrek finale cikisimiz .Iste Sivasspor´un özeti budur,üc assagi ,bes yukari.Seneye bu takim birseyler yapmak istiyorsa kadroda büyük degisikliklere gitmek zorunda ,yoksa bu kaleciyle,bu defansla ve bu forvet hattiyla ligde nal toplar.Bu kadronun futbola olan bu isteksizligi anlasilir gibi degil.Adamlar resmen kafalarinda ligi bitirmisler,böyle birsey ne ile izah edilebilir anlamak cok güc.Bu oyuncularin mesleklerine karsi saygilari kalmamis.
|
[B][COLOR="red"]Hocam lütfen bana bunu aciklama getir......
KAMIL NEDEN OKADAR ERKEN MACA CIKARDIYON????[/COLOR][/B] |
Eneramo bu takımın forveti değil..otuz maçın 3 ü iyi gerisinde saç baş yoldur, iyi bir forvetimiz olsa bu maç en az 3-4 golle biterdi.
|
[QUOTE=MaXiMuM;777774][B][I]Murat Akça ve Kıvanç'ı hemen yollayın diyen zihniyete şaşıyorum. Yav siz nerenizle izliyorsunuz maçları ? Bu kadar mı futbol bilginiz ? [/I][/B][/QUOTE]
sana tek kelimeyle katiliyorum |
artık ENERAMO oynamasın yeter artık bukadar kacırılmaz
|
Sogukta ,karda,yagmurda antremanlarini yapacaksin,-17´lerde icabinda mac yapacaksin ,sonra ilk sekiz sansini eksik belediye´ye karsi yenileceksin.Bu hangi mantiga sigar.Mac sonrasinda haftaya Samsun´u yenecegiz diyeceksin.Cünki Besiktas´ín yenilecegini hesaba katmadin.Simdi ayikla pirincin tasini,bu saatden sonra ilk sekize girmek artik bizim elimizdede degil.Samsun bu saatden sonra mac vermez,ama ligde kalirmi buda Antalya´ya bagli.Antalya´nin Fenerbahce´den alacagi bir puan ,Antalya´yi ligde birakir.Samsun´un yenmeside birsey ifade etmez.Olan gene bize olur.Sayet Sivas, Samsun´dan galibiyetle dönerse olaylar cikar.Bu deplasman macina hic bir Sivas´linin gitmesini tavsiye etmem.
|
Yorumların hepsini okudum.Bu kadar yorumun içinde aklı başında,olumlu,yanlışları açıklayabilen yorum sayısı 10 u bulmaz.
Ligin 5. haftasında bu sezon ligde kalabilirsek iyidir diyenler,bakıyorum şimdi 7. liği begenmez olmuş.Kupa da gs yi eleyince havalara giren,işte biz adamı böyle eleriz diyenler,bugün bu nasıl takım der olmuş. Hele bazı arkadaşların bazı topçuları gönderme kabiliyetlerine de bayılıyorum.Uğur gitsin.....Murat gitsin.....yok yok yetmez Hoca gitsin.....Asıl siz gidin.SİVASSPOR un böyle seyircilere ihtiyacı yok. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:50. |