![]() |
Cevap: Yigido'da Transfer Atağı
bu takımı bozmadan takviyeler yapmak şart.gelen oyuncular öncelikle terini esirgemeyecek oyuncular olmalı.buna yetenekte eklenirse dahada güçlenmiş oluruz.mehmet nasla uğur kavuk yeni sezonda zor oynarlar.yerlerine daha genç oyuncular alınmalı.altyapıdan 2 oyuncu takıma alınabilir.aynı ayardaki oyuncuyu dışardan almak yerine alt yapıdan takıma monte etmek lazım.hem para kulubün kasasında kalır hem daha başarılı olurlar.sivasspor bu ligde şampiyon olacak takımı yeni sezonda kurabilir.bu takımın başarıları ortada.2-3 takviyeyle bunu başaracak güce sahip olacaktır.
|
[B]İsaac'in gelmesini cok isterim..[/B]
|
[URL="http://www.manisahabergazetesi.com.tr/v2/haber-1618-MAKUKULAYA-PARA--ARANIYOR.html"]http://www.manisahabergazetesi.com.tr/v2/haber-1618-MAKUKULAYA-PARA--ARANIYOR.html[/URL]
|
[QUOTE=noname87;782196]Fenerlinin önde gideni kaleciliğide yok zaten.[/QUOTE]
Ne yapalım fenerliyse,Korcan da bjk li,Rıza Hoca da her fırsatta bjk li olduğunu söylüyor.Eski Hocamız Bülent Uygunda fb liydi.Böyle mantıkla bu işler yürümez.Adam nir dönem fb de veya bjk de forma giymişse ne yapalımm yani.Biz topçunun bize yarayıp yaramadığına bakacağız.Sonuçta herkes bir takım tutuyor zaten. |
[QUOTE=şarkışla 58;782278]Ne yapalım fenerliyse,Korcan da bjk li,Rıza Hoca da her fırsatta bjk li olduğunu söylüyor.Eski Hocamız Bülent Uygunda fb liydi.Böyle mantıkla bu işler yürümez.Adam nir dönem fb de veya bjk de forma giymişse ne yapalımm yani.Biz topçunun bize yarayıp yaramadığına bakacağız.Sonuçta herkes bir takım tutuyor zaten.[/QUOTE]
o arkadas fener alt yapisinda yetistiginden oyle demedi gecen yil kayseri fener macinda bilerek gol yedigi icin fenerden dedi |
kesinlikle fenerbahcede yetişmiş,oynamış,kiralanmiş,antrenmana cıkmiş bir oyuncu istemiyorum kendi adıma...
|
bu 3 transferde faydalı olur. nizamettin mehmet güven ve ilker
[url]http://www.sivasrehberim.net/haberler-1271-1-Spor_Sivasspor_Sivasspor_Manisaspor_dan_3_Futbolcuya_Talip.html[/url] |
küme düşen takımdan futbolcu alınmaz gibi düz mantığı bir kenara bırakıp manisasporun yiğit incedemir, ahmet ilhan, mehmet güven ve nizamettin gibi genç ve çok başarılı futbolcularını kadromuza katmalıyız...yönetim bu isimleri alırsa takıma büyük oranda güç katmış olur...
|
[B][FONT="Arial Black"][SIZE="4"]Geçen hafta birinden duymuştum pek kulak asmamıştım demekki birazcıkta olsa doğruluk payı var.[/SIZE][/FONT][/B]
|
Nizamettin ve mehmet güven genç ve mücadeleciler iyi olur.Rıza hoca kaleci alacaksa ilker neden? ilkeri almak yerine yaşı daha genç ve çalışkan kaleci almak lazım.Rıza hocanın ilkeri alacağını düşünmüyorum saten rıza hoca kadronun yaş ortalamasını düşürüyor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:58. |