![]() |
Cevap: Eneramo'dan Şok Haber
şu adama yapılan vefasızlığa inanın çok üzülüyorum adam mis gibi goller atarken ses yok aslan kaplan gol kaçırdı diye defolsun yok işe yaramaz diyoruz nankörüz cidden...adam zaten her vurduğunu gole çevirse yanlış anlaşılma olmasın ama sivasta ne işi var?ayrıca eneramo ile sohbet eden bir arkadaşım soğuktan çok şikayetçi olduğunu söylemişti bir kaç ay önce gidermi dedim bilmem demişti korktuğum başıma geldi desenize....yerini umarım doldurabiliriz umutsuzum
|
[COLOR="Navy"]Sivas'ta Eneramo planı[/COLOR]
31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren yıldız futbolcusu Eneramo ile henüz bir görüşme yapmayan Sivasspor'un, gerçek planı ortaya çıktı Buna göre takımdan ayrılmak isteyen golcü oyuncuyla, eğer Avrupa Kupaları’na gidilirse mutlaka sözleşme yapılacak. Sivasspor eğer Avrupa Ligi Grubu’nu zirvede tamamlayamazsa, Eneramo gönderilecek. Yıldız futbolcu, bu sezon 12 gol atarken, 7 asist yaptı. |
Sivasspor TV
Sivassporda kalmak istemeyen Eneramo ile sezon sonu yollar ayrılıyor. En Güncel SİVASSPOR Haberleri SON DAKİKA: Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay seneye Michael Eneramo ile yolların ayrılacağını açıkladı. |
çok faydalı oldu oynadıgı dönemde inş yerini dolduracak bir futbolcu alınır... verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederiz yolu açık olsun
|
Yeri çok zor doldurulabilecek bir futbolcu. Adeta 2 kişilik futbol oynuyordu bizim taktiğimizde. Daha öncedende paylaştığım yazıyı ihtiyaca binaen tekrar paylaşacağım:
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showt...609#post781609[/url] Dakika 1:04'den sonra iyi dinleyin. 'Eneramo ligin en isabetli sut atan 4. futbolcusu!' Haydi görelim Eneramo'ya cok gol kaciriyor diyenleri!! Haydi gösterin kendinizi!! Istatistikler herseyi gösteriyor siz daha hala begenmiyorsunuz adami, asil seneye bizde kalsin diye dua edin!! |
grubu 1. bitirimezsek bunun bileti eneramoyo kesilecek bunun yapılması cok yanlış adam 1 sezon daha dursa olur:mad:
|
[QUOTE=koyu58;782869]grubu 1. bitirimezsek bunun bileti eneramoyo kesilecek bunun yapılması cok yanlış adam 1 sezon daha dursa olur:mad:[/QUOTE]
yönetim göndermiyor kendisi gitmek istiyor |
oooo iyi güzel gitsin bakalım.bu adamın tek becerisi gol pozisyonuna girmesi onun hariinde hiç bişey. bunun vefasızlıkla alakası yok adamı hiç beğenmiyorum 7 pozisyona girip 1 tane atıp yata hiç atamamak benim nezdimde futbolcu değildir.
her hafta lanet lig tv de eneramu bunuda kacırdı videoları izlemekten sezon boyunca bıktım |
allah ona o kadar vermiş yeteneği o onada birşey diyemem. valasıl kelam eneramı o bahsedildiği kadar kaliteli topcu değil bana göre. onu buralara getiren fiziksel yapısı, dayanıklılığıdır
|
[QUOTE=acizk;782883]allah ona o kadar vermiş yeteneği o onada birşey diyemem. valasıl kelam eneramı o bahsedildiği kadar kaliteli topcu değil bana göre. onu buralara getiren fiziksel yapısı, dayanıklılığıdır[/QUOTE]
sorun şu kardeş eneramo gibi bir topçu alacak olsan 3-4 milyon liraya mal oluyor bu oyuncu elimizden bedava gidiyor bizim derdimiz bu yerine alacağımız oyuncunun takıma uyumu şunu bunu diyene kadar yarım sezon geçer bu adam 1.5 sezondur bizde vede şu an takımın vazgeçilmezi eneramo giderde yeri doldurulamaz ise vay halimize bu sefer alttan dörde play off oynarız :confused: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:27. |