SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Süperlig de Transferler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34280)

Murad_Kelleci58 23.05.2012 21:22

Cevap: Süperlig de Transferler

Gekas mekas haberleri Sivasspor ile anilinca yok daha neler derler.. Gekas mekas haberler bizim disimizda baska takimlarla anilinca baliklama dalarlar.. Bizim paylastiklarimiz bu forumda bilgi kirliligine sebep olurken..!! kendilerinin haberleri bir muhabir haberi gibi deger kazanir.. yuruyunde ense trasinizi gorelim.. ANLAYAN ANLAMI�TIR..

babapiton 23.05.2012 21:29

[QUOTE=Murad_Kelleci58;788135]Gekas mekas haberleri Sivasspor ile anilinca yok daha neler derler.. Gekas mekas haberler bizim disimizda baska takimlarla anilinca baliklama dalarlar.. Bizim paylastiklarimiz bu forumda bilgi kirliligine sebep olurken..!! kendilerinin haberleri bir muhabir haberi gibi deger kazanir.. yuruyunde ense trasinizi gorelim.. ANLAYAN ANLAMI�TIR..[/QUOTE]

Altına imzamı atıyorum...

Murad_Kelleci58 23.05.2012 21:36

kargalar lese gelirler ama, bizdeki kargalar hem lese hemde belese geliyorlar.. dusundurucu olan da bu keza...

abdullahmkaya 23.05.2012 21:52

[B]Bazı kişiler burda çok bilmişlik yapıyor ön yargıyla yaklaşmayalım.Kıvanç Bank asyadan geldi ve güzel oynuyor aynı şekilde Kaleci Nihatta alt ligden geldi oda gelecek vaad ediyor.Bakarsın erhan güvende takımda çok iyi bir performans yakalar.Önce izleyelim adamı sonra yorum yapalım.Şimdiden adama atıp tutmayın.Rıza hoca transfer ettiyse bu adamı demek birşey var.Eneramo yu Grosicki. Cerny'i..... ben almadım Rıza hoca aldı.[/B]

eskibektaşlı 23.05.2012 21:53

[QUOTE=ünisivas;788090]1-gardaş ilk önce haberin başlığına bak( süperligde transferler)
2- benim paylaştığım haberlerin hepsine bak
3- benim ne gs ne fb nede bjk hiç biriyle işim olmas . beni çok ağır bi suçla suçluyorsun neden mi SİVASLI OLUPDA BAŞKA TAKIM TUTAN ŞEREFSİZDİR.. ÖZÜR DİLEMENİ BEKLİYORUM.
4- eğer yorum kalabalığı yapıyrsm yaptığım yorumları okumadan es geç .[/QUOTE]

Hatırlarsan Rıza Çalımbay'ında Beşiktaşla anlaştığını ifade etmiştin bende bu haberin gerçek olamayacağını asparagas haberlere itibar edilmemesi gerektiğini ifade etmiştim ...

Evet doğru söylüyorsun yorum kalabalığından dolayı es geçmem en doğrusu galiba...

Murad_Kelleci58 23.05.2012 22:00

y[QUOTE=abdullahmkaya;788139][B]Bazı kişiler burda çok bilmişlik yapıyor ön yargıyla yaklaşmayalım.Kıvanç Bank asyadan geldi ve güzel oynuyor aynı şekilde Kaleci Nihatta alt ligden geldi oda gelecek vaad ediyor.Bakarsın erhan güvende takımda çok iyi bir performans yakalar.Önce izleyelim adamı sonra yorum yapalım.�imdiden adama atıp tutmayın.Rıza hoca transfer ettiyse bu adamı demek birşey var.Eneramo yu Grosicki. Cerny'i..... ben almadım Rıza hoca aldı.[/B][/QUOTE

benim derdim, sizin bahsetmis oldugunuz konunun cok disinda..

engin2609 23.05.2012 22:33

Bobo Yeniden Türkiye'de

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Brezilyalı golcü Bobo, yeniden Türkiye'ye döndü. Ama adresi bu sefer siyah beyazlılar değil. Süper Lig'e geçtiğimiz sezon çıkan ve [COLOR="Red"]55 milyon TL transfer bütçesi ile yeni sezona hazırlanan Mersin İdman Yurdu[/COLOR], Bobo'yu kadrosuna katmak üzere.

Bobo transfer görüşmeleri için İstanbul'da Mersin İdman Yurdu yetkilileri ile bir araya geldi. Yüksek maliyetini düşürmeye çalışan yöneticiler, Bobo'yu Mersin İdman Yurdu'na kazandırmak istiyor.

Acunn.com spor servisinin ulaştığı Nurullah Sağlam görüşmeleri doğrularken, Bobo'nun maliyetinin düşmesi durumunda transferin gerçekleşebileceğini söyledi.

Haber: Alper Aslan

HALIL 23.05.2012 22:45

west ham'in biraktigi oyunculardan yararlanmaliyiz bence ama nerdee!

HALIL 23.05.2012 22:46

mersin 55 milyon turk lirasi mi ayirmis transfer için adamlar iyice uçmus bunun sonu ya aydinlik ya husran

şarkışla 58 23.05.2012 22:53

Transferde çok para harcamak başarılı olmanın garantisi değil.Mersin bu sezonda çok para harcadı ama sonuç..........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:29.