![]() |
Cevap: Sivas'ta biletlere büyük ilgi var
Bu maç Aatıf Chahechouhe'mizin maçı olacak içimde böyle bir his var, Gerçi kazanalım da Hayrettinin maçı olsun hiç fark etmez.
|
size katılıyorum arkadaşlar fener yalakaları diyeceklerine kötü taraftar desinler iyidir fenerli görünce dalın görsünler ne olduğunu:mad:
|
[QUOTE=bozkurt187;804380]Sivas ta FB maclarina her zaman baska bir ilgi oluyor.[/QUOTE]
mustafa ateşe ilginç gelir belki ama teklif etsek de o kapıdan maç sonunda çıkanların görüntülerini yayınlasa gör bak sivasa sivaslıya küfür edenler arasında kimler çıkacak |
Maça gidenlerin yaklaşık %40ı takımı desteklemeye değil....FENEVBAHÇŞEYİ seyretmeye gidiyor...YALAKALAR asıl diğer maçlara gelin her zaman stad dolsun...
|
[B]Fener yalakası olupta bizim tribüne giren karaktersizlere müsade edilmemeli.Önce görevlilere temizlik yapılması söylenmeli onlar görevini yerine getirmiyorsa taraftar halletmeli.. [/B]
|
takımınız sat üçte özel uçakla havalanacakmış fb yalakaları koşun karşılayın koşarken uzun iple güzel ses çıkması için kemerlerinize kola kutusu bağlayın.;)
|
Vallah ben Sivasspordan baska takim tutmam.
Baska takim tutan sivaslilara yaziklar olsun. Ibret alalim bursa trabzon gibiler baska seyirci sokmuyorlar aralarina. Sivasspor da büyük ve iyi takim tabi 3 büyükler kadar büyümesine kac sene var ama yine de az transferlerle parayla yeniyoruz herkesi!!!! |
kac bilet satildi??
|
Cevap: Biletler satışa çıktı
[QUOTE=Ricardo Pedriel;803881]bilet alanlar içinde yalakalrda var
2 nisan 2011'deki sivas 1-0 bjk maçı golude uzatmada cihan atmıştı yıldırım demirören kalabalığı görünece bizim yıldızlarımızı görmeye geliyorlar demişti doğrusunu söylemek gerekierse bjknin yıldızlarını görmek istiyenler vardı geçen sezon sahamızdaki en kalabalık maç gs maçıydı.o maçtaki kalabalığın bir ksımı gs'yi görmek için gelmişti.benim rakiplerde futbolcularıda umrumda değil benim tek umrumda olan şey SİVASSPOR benim son sözüm BJK,GS,FB YALAKALARI EĞER ONLAR İÇİN GELİYORSA MAÇA ONLARIN TRİBÜNLERİNDEN İZLESİNLER[/QUOTE] yani bnce de bazıları çıkıp bazıları sivasspor için geliyorum derse ayıp eder çünkü bu kişiler hala FB ' yi tutuyordur bakın maçta stat fuul çekecek ! maça giden adam için Rakip fark etmez tabii her zaman gelenlere lafımız yokk.. |
Miy maçında da vardık bu maçta da varız bizim rengimiz KIRZIMIZI BEYAZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:04. |