SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35118)

adres58 25.11.2012 10:24

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

[QUOTE=H_Turan;817355]Bunlar sivası küçük gördüklerinden kaynaklanıyor inşallah stadı baştan savma yapmazlar[/QUOTE]

Evet aynen öyle.. Birde Trabzon lobisinin altında ezilmişliğimizde bunun ana nedeni.. Ne alaka demeyin, Daha dün kendini dev aynasında gören ne laf konuşmasını bilen nede davranışları müsait o sözde BAKAN kişi ''Sivası toplasan bilmem kaç edermi'' diyerek bizleri aşağılamadımı.. Peki bizden ne ses geldi ''TIK'' bile gelmedi. Söven sövdü diğerleri ise!!! adaaaam sende takılıp kalmayın dendi... Takılıp kalmayın dendi iyi okuyun. Biz aşağılandık ve bizim bir gönlümüz bile alınmadı. Demekki biz eziğiz, ezdiler bizi.. Bunun sebebi nedir biliyormusunuz. Biz dünyanın en pısırık milletiyiz. Evet kimsenin zoruna gitmesin kimse kızmasın ama öyleyiz. Mail yazdık cevap vermediler, bağırdık adam sende dendik... Şimdi neye geldi sıra biliyormusunuz. ''SANDIĞA'', ama ben gayet iyi biliyorum orda da ezileceğiz.

Varmısınız iddaaya????

Ricardo Pedriel 25.11.2012 10:43

25 bin yeter denildi geçiştirildi

MaXiMuM 25.11.2012 10:48

[QUOTE=adres58;817360]Evet aynen öyle.. Birde Trabzon lobisinin altında ezilmişliğimizde bunun ana nedeni.. Ne alaka demeyin, Daha dün kendini dev aynasında gören ne laf konuşmasını bilen nede davranışları müsait o sözde BAKAN kişi ''Sivası toplasan bilmem kaç edermi'' diyerek bizleri aşağılamadımı.. Peki bizden ne ses geldi ''TIK'' bile gelmedi. Söven sövdü diğerleri ise!!! adaaaam sende takılıp kalmayın dendi... Takılıp kalmayın dendi iyi okuyun. Biz aşağılandık ve bizim bir gönlümüz bile alınmadı. Demekki biz eziğiz, ezdiler bizi.. Bunun sebebi nedir biliyormusunuz. Biz dünyanın en pısırık milletiyiz. Evet kimsenin zoruna gitmesin kimse kızmasın ama öyleyiz. Mail yazdık cevap vermediler, bağırdık adam sende dendik... Şimdi neye geldi sıra biliyormusunuz. ''SANDIĞA'', ama ben gayet iyi biliyorum orda da ezileceğiz.

Varmısınız iddaaya????[/QUOTE]

[B]Bir yemeğine ben varım Atilla gardaş :)
Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
Sivaslı bu yapılanların hesabını soracak...[/B]

adres58 25.11.2012 10:49

[QUOTE=MaXiMuM;817368][B]Bir yemeğine ben varım Atilla gardaş :)
Sivaslı bu yapılanların hesabını soracak...[/B][/QUOTE]

Varım abi, Tatlı hoşaf pilavda benden fazlası...

Ama tayinim çıkması lazım-dı oda olmadı. Nasıl yapacuuuh hesap işini :D

Salim58 25.11.2012 10:50

[QUOTE=MaXiMuM;817368][B]Bir yemeğine ben varım Atilla gardaş :)
Sivaslı bu yapılanların hesabını soracak...[/B][/QUOTE]

[B]Yapma dayı ne hesabı.
Kimse hesap sormaz geçmişe bakmak yeterli.[/B]

58MUAMMER58 25.11.2012 11:21

[b]amacım asla siyaset gütmek birilerini aşağılamak değil sadece hemşerilerimin nasıl bir zihniyete sahip olduğunu söylemek:mad: şuanki iktidar sivasa istediği kadar kötülük yapsın tümtesisleri işletmeleri kapatsın üniversiteyide kayseriye kaydırsın askeriyeyide kapatsın üstünede bide sivaslılara güzelce bide simkaf çeksinler beğenmediğimiz 25 bin kişilik stadı 15 bine düşürsün sivas halkı yinede %70 destek olur adamların korkusu yokki sıkıyorsa trabzonun kapasitesini 40 binden 39 bine çeksinler 35 bindemiyorum 39 bin bak bakalım bu zihniyete mensup kim bidaha otopraklara ayak basabiliyor :mad:kıyaslanmak istemediğim fakat mecburen kıyaslanmak zorunda kaldığımız şehirler arasında çok büyük kültür adamlık insanlık enönemlisi millet olamamak farkımız var henüz millet olma şuuruna ulaşamadık maalesef :mad:yıllar önce 12 yasındaydım sivasın çıkışında şeker fabrikası arsası diye levha vardı paslana paslana bu güne geldik daha çivi çakılmadı cel atelyesi malatyaya kaldırıldı kapatıldı mesut yılmaz denen başbakan namı diğer [yavşak mesut]sivasa ayakbasmadı 13yıl tek çivi çakmadı yinede sivaslılar 6 vekil verdiler o zihniyete :mad:siyaseten değişecek birşey olduğunu sanmıyorum artık siyasilere şu mesajı vermişiz bikere[ deveye diken bu sivaslıları ..... yarar ]onlarda buna göre davranıyorlar en küçük korkuları yok maalesef deselerki ey sivaslılar biz sizi çok seviyoruz sizi toptan öpmeye üflemeye karar verdik bide size danışalım refandum yapalım dedik sizi üflemeye EVET mi HAYIR mı deseler %70 evet çıkar herkeslede istediği iddaya girerim böyle birmilletimiz var anlıyacağınız [/b]

kkemal58 25.11.2012 16:39

[QUOTE=eyuphulagu;817305]Dün Sayın Suat KILIÇ yaptığı basın toplantısı ile inşaatı süren ihalesi yapılacak 24 adet stadın tanıtımını yaptı...Bu tanıtımda beni en çok şaşırtan Sakarya ya yapılacak yeni stadın kapasitesinin 25000 den 33000 e yükseltilmesi oldu...Adamlara helal olsun yaptıkları politik çalışmayla herkese bu işin nasıl yapılacağını gösterdiler...Çünkü Sakarya stadının 25.000 kişilik olacağı basında yer almış,bakan tarafından açıklanarak kesinleşmişti...Sakarya miletvekilleri Kocaeli ye 33000 kişilik stat yapılmasını hazmedemiyerek yaptıkları politik kulis çalışmalarıyla işi bitirdiler;el aleme de bu işin nasıl yapılacağını gösterdiler..Ya bizimkiler?Hala birilerinin lafını örnek gösterip bu kapasite bize yeter,biz bu kapasiteyi dolduramayız v.b gülünç sebeblerle halkı uyutmaya devam ediyorlar..[/QUOTE]

Bizim "bakan"ımız vardı. öylece baktı zaten... Bi de face de yazmıştı daha herşey bitmedi diye. Karar değişikliğini basından öğreneceksiniz diye. Hayret. Siyaset yapamayacağın sözleri vermek olsa gerek!

kkemal58 25.11.2012 16:41

[QUOTE=Mete209;817349]Sakarya stadının 33.000'e çıkarılması gerçekten çok ağırıma gitti. Artık ciddi bir protesto gerekmiyor mu? En azından sistemli bir mail yağmuru.[/QUOTE]

Mete burdan yalvarmadık mı buna hep beraber tepki verelim diye. Kaç kişi katıldı. Ben sen bir iki kişi daha. Bundan sonra mail göndersen ne olur ki. İnşaat başlamış stada.

tavatir 25.11.2012 20:15

Stadyum alanında çalışmalar biraz yavaşlamış sanırım temel atma bahara kalacak gibi.

veysel 25.11.2012 21:02

[B][COLOR="Black"]Bu stad projesi bence cok önceden yapilmaliydi, cünki SIVAS'IMIZ spor potansiyeli ile bunu coktan hak etmisti, insallah en kisa zamanda biter Spor severlerin hizmetine acilir. Emegi gecenler ALLAH razi olsun...[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33.