![]() |
Cevap: Sivasspor-Kayserispor maç saati
[QUOTE=ogi;817058]onu anladık da ankara'da-istanbul'da bir cafede maçı izlemek isteyeni düşün...[/QUOTE]
harikasın kardeşim. çok iyi düşünmüşsün. ben de dışarda okuyorum ve çoğu zaman bu ist takımlarının yüzünden sivassporumuzun maçlarını izleyemiyorum. bu maç için sivasa gelecem ama yine de gelemeyen kardeşlerimiz var. |
benim o maci izleme ihtimalim cok kucuk. o saatte trendeyim.
|
Cevap: Sivasspor-Kayserispor - 13. Hafta
Şota olsaydı çok rahat kazananırdık
|
[QUOTE=engin2609;817056][B]ligtv 2 de veya 3 de verir bizim maçıda ligtv vermeme gibi bir imkanları yok zaten [/B][/QUOTE]
maç lig tv 2 de yayınlanacak. taraftar paket ise 205 te imiş ve işin kötü yanı hd yayınlamıyorlar. arkadaş anlamıyorum bu adamları, haftada 2 maçı hd yayınlamıyorlar oda hep sivasspora mı denk geliyor. |
[B]Hangi konumda olursak olalım kayseri maçlarının önemi her zaman büyüktür. Bu maçı kazanacağımızdan şüphem yok inşallah yanılmam[/B]
|
Bizde Riveros-Steinsson-Cangele-Salih Dursun takımla birlikte Sivas'a götürülmemiş kalede Ertuğrul'un performansınıda düşünürsek galibiyet almamız zor gibi.
|
[QUOTE=buraqh;817292]Bizde Riveros-Steinsson-Cangele-Salih Dursun takımla birlikte Sivas'a götürülmemiş kalede Ertuğrul'un performansınıda düşünürsek galibiyet almamız zor gibi.[/QUOTE]
Hayırlısı bakalım kardeş. Bizim mutlaka almamız lazım bu maçı. Sonraki maçlarda size başarılar. |
Rıza çalımbAy 1 hafta boyunca tv lere gazetelere konuştun yarın inşallah yenecez gayseriyi,takımı ve stratejini düzeltmen deliğiyle
|
[b]takımların kalitesi arasında çok büyük farkyok öyle korkacak takımda yok karşımızda eğer uğur geçen hafta yaptığı gibi kazmalık yapmazsa gereksiz kırmızı kart sarı kartlarla takımı eksik kalmazsa galibiyete yakın taraf sivasspor maçın kilit adamları eneramo borjan atıf cleyton ve bobo olacaktır[/b]
|
ıyı başlarsak her zaman kı gıbı galıp gelırız ılk 5 dk çok ama çok onemlı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:42. |