SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Karabük'e bekliyoruz... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35237)

HababamHa 16.12.2012 08:31

Cevap: Karabük'e bekliyoruz...

[QUOTE=sonüye;821325]Ben sanmıyorum Abdullah Yiğit'in gazete yazısında bu konuya değineceğini. Her zamanki gibi yine taraftarı eleştirir.[/QUOTE]

Gardaşıma aynen katılıyorum yazacak olsa cumartesi yazısında yazardı demekki yazmadı yazamadı bundan sonra yazarmı yazsada olur yazmasada olur.

adres58 16.12.2012 09:32

Evvela Nurullah kardeşimden özür diliyorum yanlarında olamadığımdan dolayı. Malum tayinim çıktı ve yerleşme doğalgaz derken yetişemedim maalesef... Tekrar özür diliyorum Nurullahım...

Bugün olaya vakıf olmam için tüm yorumları okuduğumda iki ayrı kutup oluştuğunu farkettim. Buda eğriyi doğruyu tartışmamız açısından çok güzel bir durum.

Bu çocukların bu organizasyonu ne şartlar altında yaptığını bilen biri olarak şunu söylemek istiyorum. Hiç bir yönetici, hiç bir futbolcu ve hiçbir antrenör taraftarın üzerinde değildir. Taraftarsız bir kulüp koskoca bir hiçtir. Bu tezden yola çıkarak bu çocuklara yapılanları tasvip etmiyorum. Kim olursa olsun. Yahu ne olurdu şöyle çocukları onure edecek jestler yapsanız. Altı üstü 15-20 kişiler... Yazık... Umarım bunun yansıması çok fena olmaz...

B.DUMANLI 16.12.2012 10:10

Bu site üzerinden malesef bazi arkadaslar Riza hocaya hitap ederken ölcüyü kaciriyorlar.Hal böyle oluncada yerden yere vurulan hocanin bu tutumu nasil olmaliydiki?Kendisine hakaret eden seyirciyi kucaklamalimiydi?Gecen hafta icerisinde Nail bey´in kupa özel programina katilan Riza hoca bayagi küskündü bunu ses tonundan anlamak mümkündü.Riza hoca seyirciye resmen küskün.Biz Sivas´lilar sabretmesini bilmiyoruz,bunun sonucundada karsimizdakini rencide ediyoruz.Sözlesmesi bu sezon sonunda bitecek Riza hoca su anda tavir koyduguna göre ayrilacaktirmutlaka.Riza hocaya (kendi hemserisine) tahammülü olmayan bir kisi bakalim yabanci birine nasil tahammül edecek bunu hep birlikte görecegiz.Kadir toplari kaybediyorsa bunun sonucunda kalemizde gol görüyorsak,Eneramo isteksiz oynayip 5 metreden toplari kaleye gönderemiyorsa ,Borjan zaman ayarlamasini iyi yapamayip kaleyi bosaltiyorsa ,Erman ve Grosicki cani istedikleri zaman oynayip ,cani istemediklleri zaman oynamazsa Riza hoca buna ne yapsin.Gecen sezon basi bir liste yapti ve o listeden Sivasspor bir santrafor bile alamadi Eneramo´ya dönüs yapti.Yapici olmak zor,kirici olmak cok kolay.Biz bunun ölcüsünü tutturamiyoruz.Bizki sehrimize yapilacak 25000 kisilik stadyuma seyirci kaliyoruz bunu kabulleniyoruz,elinde yönetimin bütcesi dogrultusunda yapilan transferlerle idare etmek zorunda olan bir hoca´ya karsi agzimiza geleni sayiyoruz.Sivasspor´dan ne nekleniyorki anlamiyorum.Sampiyonlukmu?Bu bütce ile zaten olmaz,olsa bile büyük takimlar her seferinde önümüze engel cikarirlar,sampiyon olmamamiz icin.Biz bu ligde kalici olup,Sivas´in sesini duyurmakda bence güzel bir olay.

sonüye 16.12.2012 10:25

Iki sene önce Karabük deplasmanına gitmiştik. Iki tane otomobil ( 9 kişi ) Karabükte bize katılanlarla beraber en fazla 20 kişiydik otelin önünde. Saatlerce takım otobüsünü bekledik. Otobüs geldi hiç bir futbolcu yüzümüze bile bakmadan kaçar gibi otele girdi. Daha sonra Mecnun başkan geldi yaklaşık 15-20 dk dışardaki taraftarlarla ilgilendi. Foto cekindi herkesle tek tek. Demekki değişen bişey olmamış.
Futbolcu dediğin Gökhan Bozkaya gibi Balili gibi olmalı.

ROMANTİK KATİL 16.12.2012 11:31

Hocaya laf söylemeyelim etmeyelim diyoruzda hoca hatayı en bastan yaptı. Ya kimse anlamıyormu anlamakmı istemiyor. Bu hoca senle anlasma yaparken bile ben giderim beni isterlerse diyor. Sözlesmeye böyle madde koyduruyor. Sivasspor yönetimi halkı taraftarı sana güvenecek senin isteklerin dogrultusunda hareket edip kendini sana göre ayarlayacak sen isterlerse giderim diyeceksin bu nasıl iş. 2. devre basladı diyelim. 2. devrenin 5.haftasında teklif geldi cekti gitti ne olacak ozaman. Hoca acık ve net tavrını zaten en bastan koymustur. Taraftarın bir bölümünün bunu kabullenmemeside gayet normaldir. Böyle hocaya kimse güvenmez. Sadece skor olarak degerlendirmiyoruz hocamızı her acıdan degerlendiriyoruz. Soguklugunun nedenlerini bir cok seye baglayanlarda oluyor. Babasının rahatsızlıgı diyenler oluyor kafası baska takımlarda diyenler oluyor sonucların iyi olmaması deniyor. Bunların hiç biri taraftara somurtma hakkını vermezki. Profosyenel olmak gerekiyor kısacası. Sanatcı bile sahnede cenaze haberi alınca işini tamamlayıp ondan sonra baska seylere bakıyor. Hocayı elestiriyolar küskün taraftara. Ozaman Dogaya yapılan harekette hocamız profosyonel olması gerek diyor kulak asmaması gerek diyor. Ozaman oda profosyenel olup elestirilere kulak kapasın. Onun dedigi gibi taraftar kendi işine baksın. Madem öyleyse profosyenelce davranıp taraftara sırt cevirmeyeceksin. Benim nacizane görüsüm budur. Hep söylüyoruz bu işin ucunda SİVASSPOR var SİVASSPOR için ciğ tavuk bile yenir. Biz hocaya tahammul edecegiz kaldıgı süre içerisinde oda taraftara elinden geldigince iyi niyetle yaklasacak.

yigidolar06 16.12.2012 13:14

Rıza hoca ankarada kaldıkları otelde ziyerete gitmek için saat belirleyip buluşup otele ziyarete gidecektik bizden önce otele giden arkadaşımızada biz taraftarlardan için kibarca gelmesinler demiş. Ama biz ne yaptık yoldan geri dönmedik Rıza hocaya inat otele gidip Sivassporumuzu ziyaret ettik ZORLADA OLSA GÜZELLİK OLUYORMUŞ onu biz taraftarlar yaşattık.

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38844&token=89575][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38844&token=89575[/img][/url]

ROMANTİK KATİL 16.12.2012 13:22

[QUOTE=yigidolar06;821372]Rıza hoca ankarada kaldıkları otelde ziyerete gitmek için saat belirleyip buluşup otele ziyarete gidecektik bizden önce otele giden arkadaşımızada biz taraftarlardan için kibarca gelmesinler demiş. Ama biz ne yaptık yoldan geri dönmedik Rıza hocaya inat otele gidip Sivassporumuzu ziyaret ettik ZORLADA OLSA GÜZELLİK OLUYORMUŞ onu biz taraftarlar yaşattık.

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38844&token=89575][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38844&token=89575[/img][/url][/QUOTE]

helal olsun DENİZ abi :)

yigidolar06 16.12.2012 15:51

Takımın morale ihtiyacı var Rıza hocayla bu iş yürümez takım içinde de huzursuzlıklar var guruplaşmalar hoca giderse bence düzelir

ROMANTİK KATİL 16.12.2012 16:19

[QUOTE=yigidolar06;821452]Takımın morale ihtiyacı var Rıza hocayla bu iş yürümez takım içinde de huzursuzlıklar var guruplaşmalar hoca giderse bence düzelir[/QUOTE]

Katılıyorum abi. Rıza hoca zaten isteksiz duruyor Sivassporda. Onun bu isteksizligi tarftara oyunculara sivaslı ve Sivassporlu olan herkese ve herseylere yansıyor. Bir an önce iş işten gecmeden kangıren olmus yeri kesmek gerek. Böyle giderse durumumuz daha vahim hal alacak yoksa.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:27.