SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mağlubiyeti Haketmedik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35701)

HababamHa 04.03.2013 16:57

Cevap: Mağlubiyeti Haketmedik

üç haftada sıfır puan hocamız mağlubiyeti hakedmedik diye hala aynı nakaratta devam ediyor

58MUAMMER58 04.03.2013 17:06

[b]kasımpaşa ve bjk maçlarında yenilgiyi asla hakedecek oyun oynamadık bursa maçını izliyemedim çalışıyordum altttaraf iyice kızıştı maalesef sivassporda potaya girdi ben oyundan ziyade sahaya çıkan ve değiştirilen oyuncu yanlışlıkları yüzünden yenilgi aldığımıza inanıyorum rıza hoca takımın bi dişlisiyle oynadımmı dırrık tutmuyor kaç haftadır iyi oynayan erhanın yerine uğuru oynatıyor onun yüzünden yeniliyoruz kasımpaşa maçında oldukça istekli olan pieci oyuna çok geç alıyor tam oyunu rakip yarıya yıkıyoruz buseferde zaman yetmiyor bursa maçında mademki grosecki çıkmış yerine girecek oyuncu mehmetnas piech pedriel adem olur ama hayrettin olmaz bunu bilmek içinde illede hoca olmak gerekmez rızahoca birazda kendi hatalarına bakmalı takım yardımlaşmadan uzak bireysel oynuyor nezamanki takım halinde oynanır sivasspor puanları toplar hakan 1 maç oynadı sonra ortada yok henüz bu ligde oynayacak kapasitede değil ademle mehmet nası değiş tokuşlu oynatması gerekiyor ortasahadan top daıtamıyoruz bunu adem yapar kadiride çalıştırır takım biran evvel toparlanmalı acil toplantı yapılıp gereken önlemler alınmalı yoksa yenilmeyi haketmedik diye diye sonra küme düşmeyi haketmedik diye dövünürüz [/b]

yigidolar06 04.03.2013 19:07

[B]Kasımpaşa, BJK, Bursa maçlarında hep oyunun son yarım saatinde gol yedik ve üç maçtada atak oyun sergiledik. Burdan Rıza hocaya soruyorum oyun 0 - 0 iken neden defansa çekilip 1 puana yatmadın. 3 puan almak akıl işi be Rıza hocam[/B]

SIVAS58FOREVER 04.03.2013 19:41

[QUOTE=58MUAMMER58;839952][b]kasımpaşa ve bjk maçlarında yenilgiyi asla hakedecek oyun oynamadık bursa maçını izliyemedim çalışıyordum altttaraf iyice kızıştı maalesef sivassporda potaya girdi ben oyundan ziyade sahaya çıkan ve değiştirilen oyuncu yanlışlıkları yüzünden yenilgi aldığımıza inanıyorum rıza hoca takımın bi dişlisiyle oynadımmı dırrık tutmuyor kaç haftadır iyi oynayan erhanın yerine uğuru oynatıyor onun yüzünden yeniliyoruz kasımpaşa maçında oldukça istekli olan pieci oyuna çok geç alıyor tam oyunu rakip yarıya yıkıyoruz buseferde zaman yetmiyor bursa maçında mademki grosecki çıkmış yerine girecek oyuncu mehmetnas piech pedriel adem olur ama hayrettin olmaz bunu bilmek içinde illede hoca olmak gerekmez rızahoca birazda kendi hatalarına bakmalı takım yardımlaşmadan uzak bireysel oynuyor nezamanki takım halinde oynanır sivasspor puanları toplar hakan 1 maç oynadı sonra ortada yok henüz bu ligde oynayacak kapasitede değil ademle mehmet nası değiş tokuşlu oynatması gerekiyor ortasahadan top daıtamıyoruz bunu adem yapar kadiride çalıştırır takım biran evvel toparlanmalı acil toplantı yapılıp gereken önlemler alınmalı yoksa yenilmeyi haketmedik diye diye sonra küme düşmeyi haketmedik diye dövünürüz [/b][/QUOTE]

Kardeş, maçı izlemedim diyorsun, onun icin ben bazı konulara açıklık getireyim ondan sonra daha iyi yorum yapabilirsin, Grosicki nin yerine Hayrettin i aldı zannetmişsin, normaldir çünkü maçı izlemedin ve bu sitedeki yanlış yorumlara aldanıp öyle zannettin ki Grosicki çıktı onun yerine de Hayrettin girip sol açık oynadı. Ancak bu dogru degil, Grosicki sakatlanınca kanat oyuncusu alması gerekiyordu, Ziya Erdal i Grosicki nin yerine kaydırdı, Ziya bin yerine de Hayro yu aldı ve ınan bana fena oynamadılar, yani Ziya sol kanadı otobana çevirdi, bir ileri çıktı bir geri döndü Hayro ya yardım etti, ama maalesef Hakan hatalı bir pas verdi ve Hayro da boş bulundu, yoksa Bursa iyi oynamadı. Diyeceksin ki Grosicki nin yerine Mehmet Nas yada Adem koçak alınsaydı, ama orta sahanın ortasında oynayan oyuncular, Piech, Sercan ve Pedriel ise santrafor, belki Pedriel olabilirdi, ama Ziya Persembe gunu oynanan Kupa maçında sol açık mevkiinde denendi ve tam not aldı. Dar bir kadromuz oldugu icin o perşembe bu tip varyasyonlar denendi, herhangi bir sakatlık yada ceza durumunda kim nereye alternatif olabilir diye ve Ziya orada cok iyi bir sol açık olabileceğini gösterdi.

neyse, demissin ya Kasımpaşa ve Beşiktaş maçında kötü oynamadık diye, Bursa maçında da kötü oynamadık, şanssız bir gol yedik

sefilix 04.03.2013 20:00

Yiğidolar!
Zaman eleştirmek yermek zamanı değil..
Şimdi Destek Zamanı...
Son maçlarda kötü oynamadık şansızdık ve hakem hataları vardı.
Şimdi önümüzde zorlu bir periyot var...

Sivasspor - M. P. Antalyaspor
Akhisar Belediyespor - Sivasspor
Sivasspor - Orduspor
Eskişehirspor - Sivasspor
Sivasspor - Gençlerbirliği
Kayserispor - Sivasspor
Sivasspor - İstanbul B.B.S.K.
Galatasaray - Sivasspor
Sivasspor - K.D.Ç. Karabükspor
S.B.Elazığspor - Sivasspor

Gördüğünüz gibi çoğu maç 6 puanlık maç.
Bu maçları özellikle evimizde oynadığımız maçları alırsak süper olacak.
Bunun için şehrin havaya girmesi lazım.
Ne olursa olsun Tam destek Hep Destek.
Hem kupa maçları için hemde lig için.
Haydi Sivaslı Takımına Sahip Çık...
ANTALYA maçı Çıkış maçımız olsun....

(Formda hala konu açamadığım için buradan yazdım. Konu açabilen varsa bu içerikte konu açarsa güzel olur.)

SIVAS58FOREVER 04.03.2013 20:08

[QUOTE=sefilix;839974]Yiğidolar!
Zaman eleştirmek yermek zamanı değil..
Şimdi Destek Zamanı...
Son maçlarda kötü oynamadık şansızdık ve hakem hataları vardı.
Şimdi önümüzde zorlu bir periyot var...

Sivasspor - Orduspor
Kayserispor - Sivasspor
Galatasaray - Sivasspor

Gördüğünüz gibi çoğu maç 6 puanlık maç.
Bu maçları özellikle evimizde oynadığımız maçları alırsak süper olacak.
Bunun için şehrin havaya girmesi lazım.
Ne olursa olsun Tam destek Hep Destek.
Hem kupa maçları için hemde lig için.
Haydi Sivaslı Takımına Sahip Çık...
ANTALYA maçı Çıkış maçımız olsun....

(Formda hala konu açamadığım için buradan yazdım. Konu açabilen varsa bu içerikte konu açarsa güzel olur.)[/QUOTE]

Eline sağlık kardeş, işte tam destek zamanı, ortada kötü oyun yok, ben Antalya maçıyla galibiyet serisi yakalayacagimiza inanıyorum

holigan 04.03.2013 21:17

Sivasspor - Orduspor
Kayserispor - Sivasspor
Galatasaray - Sivasspor

Bunu herkes aklında tutsun haftaya antalya maçı zor yenebilirizde. Ondan sonra galataşaray maçına kadar bu takım maç kaybetmez. Üç hafta sonra havlu atanlar başlar.ama sivas. hakkında hoca hakkında ileri geri yorum yazanlarda unutmasin bu takım dizeleri ya ben ya onlar alıp kapak yaparlar.

SIVAS58FOREVER 04.03.2013 21:42

[QUOTE=holigan;839988]Sivasspor - M. P. Antalyaspor
Sivasspor - Orduspor
Kayserispor - Sivasspor
Galatasaray - Sivasspor

Bunu herkes aklında tutsun haftaya antalya maçı zor yenebilirizde. Ondan sonra galataşaray maçına kadar bu takım maç kaybetmez. Üç hafta sonra havlu atanlar başlar.ama sivas. hakkında hoca hakkında ileri geri yorum yazanlarda unutmasin bu takım dizeleri ya ben ya onlar alıp kapak yaparlar.[/QUOTE]

Bence Galatasaray i da yenebiliriz, yeterki inanalım ve gerekli desteği verelim, ilk yarıda Galatasaray elimizden ucuz kurtuldu, Rajnoch a faul verilmedi gol attılar

DOGU_BEY 04.03.2013 22:47

Cevap: Rapor Zamanı!!!

[B][QUOTE=DOGU_BEY;839911][B]•Takımın şu an ligde bulunduğu durum bazıları rahat konuşsa da çoğumuza göre oldukça kritik...Bu seneki lig tablosunda hem alt hem üst sıralar arasında fazla puan farkı yok...Takımımız da şu an tam ortada ama son haftalardaki daha doğrusu bu sezonun genelinde gösterdiği İSTİKRARSIZ tabloyla küme düşme potasına daha yakın...

•Bu takımı zorlu süreçte hiç düşünmeden korkmadan teslim alıp önce ligde tutan daha sonra da geçen yıl play off oynatma başarısı gösteren Rıza Çalımbay'dır...Bunu hiçbir Yiğido unutmaz ve inkar da etmez...

•Aynı şekilde bu sezon başında sözleşmesini uzatırken o sözleşmeye bjkden teklif gelirse maddesini koyduran, daha sonra bjk ile adı geçip bir anda o kulube gitmeye can atan ve bu yüzden de ilk geldiği sene gibi ne takıma ne de transfere gereken önemi veren ve ilk yılındaki gibi transfer için yönetime baskıda bulunmayan da RIZA ÇALIMBAY'dır.

•Geldi geleli ben transfer konusu dışında hocadan bir bilgi veya rapor istendiğini hatırlamıyorum..Şu anki istikrarsız ve kritik tabloya baktığımızda ise eğer hemen bu yaraya neşter vurulmazsa lig sonunun karanlık olabileceği hepimizi endişelendiriyor...

•Çözüm: Bu aşamada kısa vadede sonuç getirecek en mantıklı yol yönetimin daha doğrusu sayın başkanımızın acilen hocadan RAPOR istemesi, teknik kadro ve oyunculara gereken soruları sormasıdır...Hoca değişikliği ise bence de şart ama artık bu iş, şu aşamada fayda sağlamaz, sezon sonuna kalmalıdır. Burda isim vermeyeceğim zaten hepimiz kimlerin bu formayı hakettiğini veya ne diye oynatıldığını biliyoruz...İşte bu konularda başkanımızın devreye girip gerekirse bu takıma artık zarar vermeye başlayanlara kadro dışı veya para cezası vermesi ve teknik kadrodan da ayrtıntlı bir rapor istemesi şart olmuştur...Çünkü ligimizde bazen böyle kritik dönemlerde başkanların devreye girip olaya el atması genelde olumlu sonuçlar vermiştir..İş işten geçmeden hocasından futbolcusuna hatta yöneticisine kim bu takıma zarar veriyor ve bu takımı haketmiyorsa gereken hesap sorulmalıdır..Bazıları hala rahat davransa da şu anki lig tablosu ve hakemlerin son haftalarda bize aldığı tavrı ve perde arkasında dönenleri düşünürsek hiç de rahat değiliz!

•Unutmayalım isimler ve kişiler geçicidir kalıcı olan SİVASSPOR'umuzdur...Bu şehrin tek umudu bu takımdır, başka SİVASSPOR yok!!![/B][/QUOTE]

benim açtığım bu konuyu kapatıp mesaj olarak maçı değerlendirelim konusuna taşıyan site yönetimini ve bu SANSÜRCÜ anlayışını protesto ediyorum..yazıklar olsun sanki hakaret ettik küfür ettik!!![/B]

SIVAS58FOREVER 04.03.2013 22:57

Cevap: Rapor Zamanı!!!

[QUOTE=DOGU_BEY;840011][B]

benim açtığım bu konuyu kapatıp mesaj olarak maçı değerlendirelim konusuna taşıyan site yönetimini ve bu SANSÜRCÜ anlayışını protesto ediyorum..yazıklar olsun sanki hakaret ettik küfür ettik!!![/B][/QUOTE]

Actigin o konuda yazdıklarınin hiçbirisine katılmayan bir kişi olarak sansurlenmis olmasini kınıyorum. Bu tip forum sitelerinde insanlar düşüncelerini hakaret ve kufur içermediği sürece özgürce aciklayabilmelidir ki adı forum sitesi olsun, aksi halde bi esprisi kalmaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:44.