![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=yigidolar06;846315][B]Dünyada tek örneği bizde[/B][/QUOTE]
RIZANIN YERINE SENMI GELECEN GARDAŞ |
[QUOTE=DOGU_BEY;846341][B]•Artık maç değerlendirirken olaya yorum katmak istemiyorum çünkü bazı arkadaşlara göre ben sürekli Çalımbay'ın aleyhinde konuşuyormuşum; üstelik bu arkadaşlar da beni uzun süredir takip ediyormuş(!)
Maç için sadece şunu söyleceğim ve zaten maçın kaderini tayin eden an da buydu: -Bugünkü maçta, ilk yarının sonunda yani rakip takım için hem de deplasmanda en öldürücü anda golü bulup skor üstünlüğünü yakalamışken ve de fena oynamayan bir Piech varken onun oyundan alınması ve üst üste baskı ve pozisyon yememizi bu maçı izleyen herkes görmüştür.Zaten ondan sonra da olanlar oldu ve birileri de en kötü 1 puanın gelebileceği bir maçı daha heba etti ve bunları sinema izler gibi izledi...Ondan sonra da maç sonunda dalga geçer gibi alışıldık laflar...Sıkışınca sürekli başa kalkar gibi biz bu takımı kötü günlerde devraldık deyip sanki başka hoca yokmuş gibi demeçler vermeler...Eğer gerçekten herşeyinizle bu takımı düşünüyor olsaydınız ve gönlünüzde Sivasspor sevdası bjkden önde olsaydı sırf yönetim aldı ben istemedim inadıyla Piech'i daha çok sahaya sürerdiniz hadi onu da geçtim bugünkü maçta en azından son 5 dakikaya kadar sahada tutardınız...Bunun adı kibir, ihanet ve burnunun dikine gitmekten başka bir şey değildir. NOT: Hayrettin olayının perde arkasını ve içerideki başka bilinmeyenleri de sezon sonu açıklayacağım...Bakalım 'Sivaslı' dediklerimiz, baş tacı yaptıklarımız neler neler yapmış! Ayrıca Çalımbay'la gelecek sezon için de anlaşılmadı..Bu saaten sonra kendisi de kalmaz ve başkan da onu tutmaz merak etmeyin...Yeni aldığım bir bilgidir, ona istinaden konuşuyorum...[/B][/QUOTE] Sen bosver camur atanlari bu kactir satasmalar yapiliyor sana bosver biz biliyoruz seni, aldigin son bilginin kaynagi saglammi? |
[QUOTE=karakaplan58;846350]RIZANIN YERINE SENMI GELECEN GARDAŞ[/QUOTE]
Gec bu fakir fukara edebiyatini futbol konus.. |
[B]Bu sezonki 13. maglubiyet ... daha fazla maglubiyeti alan sadece bir takim var o da küme düstü gözüyle bakilan Mersin I.Y.[/B]
|
HERKES HAKLI HAKSIZ RIZA HOCAYI AZINA DOLAMIŞ
VERİLMEYEN PENALTIDAN GÖRMEMEZLİKTEN GELİNEN KIRMIZI KARTTAN KİMSE SÖZ ETMİYOR. YAZIKLAR OLSUN BİR TAKIMIN KADERİYLE BU KADAR OYNANMAZ VEYSEL MAHKEMEDE YARGILANSA CANA KASITTAN YARGILANIR. HAKANI RAKİBİ YAKA PAÇA İNDİRİYOR BİZİM HAKEM REKLAMLARA ÖZENMİŞ OLACAKKİ ETİ ETİ ETİ DİYOR. TÜM ÇABALARINIZA RAĞMEN BU TAKIM SÜPER LİĞ DE MÜCEDELE ETMEYE DEVAM EDECEK... |
Hala Rıza hocayı savunun arkadaşlara hayret ediyorum. burada Bariz bir hoca hatası var Amatör ligin teknik direktörü bile iyi oynayan.basan ileride toptutan hereketli oyuncuyu sakatlık ,yorgunluk, gibi bir durum yoksa çıkarmaz, ama rıza hoca çıkardı bir bildiği vardırda çıkarmıştır diye düşünmek istedim sonuçta o teknik adam bizse sadece tarftar , ama sonuca bakıyosun hüsran yapılan bütün değişiklikler sivasın aleyhine olmuş sivas yenilmiş demekki bir bildiği yokmuş. Burada doğru hamleleri yapsa idi hoca ve yenilse idi kimsenin eleştirmeye hakkı yomtu en fazla bu kadro ile bu kadar derdi bizde tebrik ederdik lig Tv sunucusu ve yorumcusu Tunç KAYA cı bile maç sonunda PİECH ın neden çıktığı konusunda şaşkınlıklarını ifade ettilre ve yorgunluktan çıkmış olabileceğine kanaat getirdiler. rıza hocayı Eskişenir maçında yaptıklarından dolayı tebrik ediyorum..
|
düşmeyelim yeter...bu kafayla kupada ancak trabzonun çok kötü oyunu bizi finale çıkarabilir...artık gol attığımız zaman sevinemiyorum bile...nedense hemen aklıma "nasıl olsa yenileceğiz niye seviniyorumki" fikri geliyor...dün öndeykende paylaştım yanımdakilerle...inşallah maçı berabere bitirebiliriz dedim ama malesef olmadı...
|
Oyun çok güzel gidiyor Piech kendini kanıtlama maçında 1-0 öndeyiz 2. gole çok yakınız dedik tamam maç bizim bir düdük oyuncu değişikliği çıkan haksızlık giren malubiyet sonraki değişiklikleri sayesinde az kalsın fark yiyecektik
|
[B]Maçta göze çarpanlar :[/B] bu sezon ilk kez bu kadar eksik bir hücum hattıyla mücadele ettik. piech'in oynarsa çok daha iyi olacağı ve takıma katkı sağlayabileceği görüldü. sakatlık ve cezalı olmadığı müddetçe savunmadaki ikilimizin rajnoch ve navratil olduğuda bir kez daha görüldü.
[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] taktiksel hatalarla kaybedilmiş bir maç olarak görüyorum. akhisar deplasmanı ve eskişehir deplasmanlarında çok rahat 3 er puan çıkarabilecekken her iki maçtan da puansız ayrıldık. [B]Maçın en iyisi ve en kötüsü kimdi :[/B] takım halinde vasat bir oyun sergiledik. çok göze batan oyuncularımız yoktu. [B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :[/B]bir türlü anlamıyorum. hoca kenardan hücuma çıkın diye bağırıyor ancak hücum oyuncusu olan piechi oyundan alıp önce defansı düşünecek olan mehmet nası sağ kanada koyuyor. akhisar maçı ders olmadımı bize. erman ve aatıf çıktıktan sonra geriye yaslandıkda yaslandık ve kaçınılmaz mağlubiyet gelmişti. bu maçta da hoca skoru koruma adına takımı iyice defansif yapınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. mehmetin, kadir yada hakanın yerine orta sahaya takviye olarak oyuna sokulmasını bekledim. hem orta saha direncimiz artmış olacak hem de hücum anlamında güç kaybetmemiş olacaktık. sonuç olarak hediye edilen bir 3 puan daha. inşallah bundan sonraki haftalarda daha iyi olur. |
Değerli Arkadaşlar
Rakip takımın yardımcı antrenörü Rıza Çalımbay sayesinde saçmalamaya ve kim zor durumda ise, yazıktır deyip, puanları hediye etmeye devam ediyoruz. Ve de bu kadar saçmalayan birini takımın başında tutuyoruz. Sayın Başkan, korkma, oyuncular antrenörsüz de olsa bu rezil, şuursuz oyunu yine oynarlar. Dünkü oyun her iki takım adına da kör döğüşünden başka bir şey değildi. Ama maçtan sonra açıklama yapan dahi, her iki takımın da iyi oynadığını söyleyebiliyor. Gelelim sahadaki rezillere. İlk yarının sonunda bir gol bulduk ya, ikinci yarı ile yatmaya başladılar. Kaleciliğine bir şey demediğim Borjan Efendi başladı vakit geçirmeye, diğerleri de ona uydu. Bir de 45 dakikayı geçirebilseydik böyle, üç puanla dönmemiz işten bile değildi. Adamların üstümüze geleceği ortada. Lakin bizimkiler, önlerindeki rakibin bile üstüne gitmekten aciz. Topu alan rakip rahatça düzeltiyor, çok kolayca önündekini geçiyor, pasını atıyor, ortasını yapıyor ve golünü atıyor. Orta sahada rakibe basın kimse yok! Erman, Hakan dolanıp duruyor, akılsızca. Ziya kafa çıkacağı toplara ayakla müdahale etmeye kalkıyor ve goller geliyor. Sonuçta Rıza Efendi'nin dahiyane antrenörlüğü, kadrosu, oyuncuları ve taktikleri ile bir taraftan saçlara veda ediyor, bir taraftan da tımarhanelere doğru yol alıyoruz. Rıza Çalımbay ve ekibi, Uğur, Hayrettin (jübile) Erman, Kadir, Mehmet Nas, Grosiçki, Cerny, Hakan, Pedriel ve Eneramo'ya güle güle deyip, yüzümüzü güldürecek yep yeni yiğidolar bulmalıyız. Yoksa, ne forma satabilirsin Başkan, ne de tribünlerde kimseyi bulabilirsin. Sakın ha, aklındaki projeler için, bu ekip ve bu oyuncular düşünme Başkan! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:20. |