![]() |
Cevap: ÜÇ BÜYÜKLER DIŞINDA ASLA
Hayırlısı olacaksa kalsın hayırsız olacaksa baska bir takıma transfer olsun. Kendisine katkılarından dolayı tesekkürler.
|
Ben de kalmasından yanayım. Kişiliğiyle de camiamıza yakışıyor. Tabi bir iki yanlış demeci olsa da tecrübesizliğe vermek lazım. Bazen röportajlarda herşeyi söylememek lazım. Profesyonelliği o noktada da yaşamak lazım. Tabiki bizim için Sivasspor'un yerini hiçbir takım tutmaz ama futbolcuların profesyonelliği açısından aynı şeyi bekleyemeyiz.
|
bursa 1800 üvermeyince böyle olur tabi. hani bursa çok büyük klüptü tabiki oynamak isterdin ne oldu şimdi..şu takıma candan oynayan birileri çoktandır gelmedi yaa..
|
site yönetimi aynen şu başlığı değiştir ya. üç büyükmüş ne büyüğü üç sömürücü :mad:
|
no comment ...
basligi gordum yetti zaten |
[B]Kalmasini istedigim bir oyuncu ama bununkide Eneramo hikayesine döndü...
O dedigi 3 büyüklerden teklif gelmezse ve bizde kalirsa gelecek sezon ne kadar verimli olur bilemiyorum :rolleyes:[/B] |
Gidersen yolun açık olsun dur demeyiz durursan başımızın üstünde yerin var git demeyiz.şunu bilki kalırsan kendi menfatına çünkü bu camia seni bağrına bastı sen bu kulüpde Erman oldun hiç bir kulüp vasatın üstünde bu oyunla her maçda direk oynatmaz üç büyükler dediğin futbolcu harcama çarklarının içine girersen 2. ligde bile yer bulamazsın aklinı başına al Pirince giderken evdeki Bulgurdan olma sana büyük nasihatı
|
Iyi futbolcusun ama hicbir buyuk kulup almaz. Alsa da oynatmaz
|
arkadaş bi yrumlarımıza bakın rıza çalımbayı eneramoyu rajnochu erhanı pedrieli kadiri gönderdik ermanda giderse takımın temeliyle iyice oynarız
|
Cevap: Kılıç'tan Yalanlama
Galatasarayla anlaşmış 2+1 yıllık
kaynak: mynet |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:25. |