SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Burhan Eşer Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36188)

34yigido34 04.06.2013 19:55

Cevap: Burhan Eşer Sivasspor'da

iyi bir futbolcu sivasımıza yararlo olcagını düşünüyom

58SİVASIM BENİM 04.06.2013 19:55

valla ortalıkta BAPTİSTA,LUGANO,LUCHO VE RONALDİNHO :D gibi isimler dolanırken bu transfer bana çok sönük kaçtı :D
şaka bi yana yerli açısından çok iyi oldu ermandan sonra takımaki en kaliteli yerli şuan

kiNgSiZe58 04.06.2013 19:56

Turan 59 rica etsem güzelim transfer haberin icine limon sikmasak ve kavganizi özelden devam etseniz :confused:

etlidöktürek 04.06.2013 20:07

camiamıza hayırlı olsun..geçen sezon tamamen duygusala bağlayana burhan bu sezon için uyanık davrandı ve Sivassporumuzu seçti bunda en büyük faktör tabikide Carlos ve teknik heyeti olmuştur..

eyuphulagu 04.06.2013 20:12

Sıradan bir oyuncu aldık..Son yıllarda dşüşe geçen bir oyuncu..G.birliğinde en iyi dönemini geçirdi..Eskişehirde zaman zaman parladı;yedeklikten öteye gidemedi..Süratli ama tekniği zayıf bir oyuncu...Sivasspor için yedek kulübesi için alınan bir oyuncu...M.Nas dan hiçbir artısı yok...Takıma girip giremeyeceği bile tartışılacak bir oyuncu..Lig uzun bir maraton ilerki haftalarda şans da bulabilir..Bence sivasspora Burhan'dan daha iyi doymamış ,başarıya aç, genç oyuncular lazım...

münihli_58 04.06.2013 20:31

[B]Kesinlikle memnun degilim bu transferden. Gecen sene bizi reddetti para icin, Ligin dibine demir atmis Mersin IY'na imza atti. Simdi baktiki ortada kalacak Eskisehir istemiyor, hazir Roberto Carlos gelmis takimin basina, kosa kosa geldi. Bizim böyle oyunculara ihtiyacimiz yok, Sivasspor'da forma giymeyi gercekten cok isteyen Hakan Arslan'lar lazim bu takima. Bu adami simdiden sevmiyorum ama Sivassporlu olarak desteklemeliyim takim icin. Bu benim fikrim.[/B]

ozledımeskıyı 04.06.2013 20:54

Ya adam 2 gol atar tribüne koşar her şeyi unutursunuz merak etmeyin. Ayrıca adam Sivaslı değil Yiğido değil babasının hayrına mı gelecek? Şimdi Allah bilir daha az paraya gelmiştir önceki teklifimizden.

A.Turan Korkmaz 04.06.2013 21:15

Yorumların bazılarına hayret ettim. Biz bir sezon boyu sağ kanadımız çalışmadığından(Grosicki'nin formsuzluğu ve Uğur'la anlaşamamasından), tek kollu boksör gibi kala kalmadık mı? Garibim Aatıf,bir o kanada,bir bu kanada koştu. Bu sezon transferde aklıma ilk gelen isimdi,kaç defa da yazmışlığım vardır. Bence yerinde bir transfer oldu. Çalım atmak falan hikaye. O mantıkla şimdi görüştüğü Ç,Rizespor'a da çalım mı atmış oldu? Ayrıca, Mersin'den 100bin dolar fazla verseydik, geçen sezon adam bizdeydi. O parayı o zaman vermeyenlerde suç olmasın? Aldığı parayı da asist ve golleriyle eminim helal ettirirdi.
Herneyse, dua edelim, sakatlık falan olmasın da sağ kanadımız için rahat bir nefes alalım. Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun. Allah mahcup etmesin.

cemahmety 04.06.2013 21:17

Yiğidolar bu takımın başında Carlos olduğuna göre 4 büyükler (ve belki Bursa) takımları istemediği takdirde istedğimiz yabancı oyuncuyu alabiliriz işte bu yüzden ince eleyip sık dokumalıyız ve doğru transferler yapmalıyız

B.Demirci 04.06.2013 21:19

Hayırlı olsun, takıma faydalı olacağına inanıyorum. Yerinde transfer. İstedikte gelmemişti kırgınız küskünüz gibi çocukca yorumlara gerek yok. Özbeöz sivaslı olupta Antalya Spora 3 kuruş için kaçan. beşiktaş maçlarında sivassporlu futbolcuların üzerine yürüyen futbolcuların olduğu yerde bunların lafı bile edilmez.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:47.