![]() |
Cevap: Hernán Rengifo
Sivas'ımızda bir söz vardır. 'Olmuşla ölmüşe çare yok ' deriz. Rengifo temmuz 2015'e dek sözleşmeli oyuncumuzdur ve ciddi bir maliyeti vardır. Yani onu kazanmak zorundayız. Bu bir. İkincisi Rengifo, Marcio Nobre tarzı bir oyuncu, kariyeri belli ama yırtıcı bir santrfordan ziyade fırsatçı ve dönen topları ya da yapılan ortaları kovalayan bir golcü.
Öncelikle Mehdi,Aydın,Kadir gibi pas dağıtan oyuncularımızla bütünleşmesi, onlarla beraber fazlaca maç yapması gerek. İstediği pasları ala ala faydalı olacak. Gollerine bir başlarsa devamı gelecektir. Şu an pozisyonların içinde olmasını önemsemeliyiz, ortalarda zamanlama hatası yapmasını bir süre görmezden gelmelidir. Refik Cabbar bizim 1. santrforumuz olacak muhtemelen. Peşinden Utaka gelecek . Duruma göre Rengifo da süre alacaktır. Benim endişem tribünde homurtuların ve yuhlamanın olabileceği ki bu oyuncumuzu daha da demoralize eder. İlk yarı sonuna kadar en azından ona kredi açmamız gerek diye düşünüyorum. Sonuçta önemli bir maliyeti var ve göndermek değil kazanmak daha karlı olur. Daha da yararlanamazsak işte o zaman fayda-maliyet hesabı ile yönetim gerekeni yapar. |
Rengifo elimizde patlayan bir bombadır.
|
Tff 3lige yabancı hakkı koysa da 4eylül belediyeye yollasak. En aZından birkaç gol atar
|
adam kütük çıktı. kocamış galiba
|
ELİMİZDE PATLADI cümlesi kadar Hernan Rengifo transferini iyi özetleyebilecek başka bir açıklama yok. bu transfer sezon başında çok büyük bir acele ile bitirilmişti. Acele işe şeytan karışır derler ya aynen öyle oldu. Utaka ve Djebbour gibi 2 kaliteli forvet oyuncusu aldık. keşke Rengifo için bu kadar acele etmeseydik. Artık yapılacak tek şey kadroya giremiyorsun diyip adamın bonservisini eline vererek göndermek
|
seni alanında seni izleyeninde carlosun hatasıdır bu oyuncu artık kimin nesiyse rızayı eleştirenler carlosu neden eleştirmiyor anlamıyorum rıza eneramo-kamil-aatıf-navratil gibi süper adamlar aldı carlos rengifo denen kazmayı kimle izledi nerde izledi gerçekten merak ediyoruz çaycıyı koysak o pozisyonları atardı be bu nekadar kötü bir adamdır futbolcu bile demiyorum
|
Rengifoyu eneramo gibi topu önde tutan gibi oyuncu zannetmistim ama maclarda hem amatör takima karsi topu ellemiyo bile.elimizde patladi bu transfer
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:39. |