SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bir Yıldız Daha mı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36420)

Serdar63972 29.07.2013 13:06

Cevap: Bir Yıldız Daha mı?

[QUOTE=yorumyapıyombenya;868882]Yıldız ouncunun kısaca açıklamasını yapacak olursak ihtiyaca cevap veren her oyuncu yıldızdır romaricte bizim takımın ihtiyacını karşılayacak yetenek ve tecrübe var cicinho dan sonra en tecrübeli 2. oyuncu olacak yani bu adam bizim için yıldız değil galaksi bile olur[/QUOTE]

Ağzına sağlık kardeşim. Teşekkür ederim. Öyle diyorsan öyledir.

Murad_Kelleci58 29.07.2013 13:16

[QUOTE=Serdar63972;868869]Mecnun Bey veya yönetimden birilerinin siteye girmesi durumunda MAVİ BONCUK takacağı arkadaş sayısıdı da hiç az değil. Her halde boncuğu takıp şunu da der, yaptığımız isabetli veya hatalı tüm işlerde avuçlarınız patlayana kadar yaptığınız alkışlama çalışması sonucunda bu MAVİ BONCUKLARI hakettiniz...

Ne demişim; yıldız futbolcunun bir tarifi yapılsın... Karşı yorum yapacaksan tarifini yaz? İsmi geçen oyuncuyu tanımıyorum. İsmini duymadım. Maçını izledim biliyorsan deki bu adamda şunları şunları yaptı şöyle vurdu böyle kaçtı yıldızdır...[/QUOTE]

Romariç ile fikrimi bu konu açıldığında yazdım.. Zahmet edip okursan fikirlerimi de öğrenmiş olursun.. Mavi Boncuk takılsın diye bir niyetim ve merakım yok.. Biz her yapılanı beğendiğimiz kanısında bir fikir taşıyorsan külliyen yanılıyorsun..

Murad_Kelleci58 29.07.2013 13:19

[QUOTE=Serdar63972;868869]Mecnun Bey veya yönetimden birilerinin siteye girmesi durumunda MAVİ BONCUK takacağı arkadaş sayısıdı da hiç az değil. Her halde boncuğu takıp şunu da der, yaptığımız isabetli veya hatalı tüm işlerde avuçlarınız patlayana kadar yaptığınız alkışlama çalışması sonucunda bu MAVİ BONCUKLARI hakettiniz...

Ne demişim; yıldız futbolcunun bir tarifi yapılsın... Karşı yorum yapacaksan tarifini yaz? İsmi geçen oyuncuyu tanımıyorum. İsmini duymadım. Maçını izledim biliyorsan deki bu adamda şunları şunları yaptı şöyle vurdu böyle kaçtı yıldızdır...[/QUOTE]

Ha unutmadan, uluslararası arena'da kariyeri ve ismi hatırı sayılır bir yerde olan bu futbolcuyu'da bu zamana kadar izlemediysen, sana yıldız futbolcu tarifini yapmak yada anlatmakta deveye hendek atlatmakla eşdeğerdir..

Serdar63972 29.07.2013 15:04

[QUOTE=Murad_Kelleci58;868891]Ha unutmadan, uluslararası arena'da kariyeri ve ismi hatırı sayılır bir yerde olan bu futbolcuyu'da bu zamana kadar izlemediysen, sana yıldız futbolcu tarifini yapmak yada anlatmakta deveye hendek atlatmakla eşdeğerdir..[/QUOTE]

Senin yorumuna yorum yapmadım ben... Konuya yorum yaptım. Onun için atlamana gerek yoktu... Romariç diye bir yıldızda, bir futbolcuda benim futbol bilgimde yok. Olmayabilirde.
Yıldızın Romariç'in verileri
2012 - 2013
Oynadığı maç sayısı 12
Oyunda kaldığı dakika 471 (küme düşen tkımda ortalama 40 dk. oyunda kalmış)
Attığı gol 0
Yaptığı asist 1

2011-2012
Oynadığı maç sayısı 28
Oyunda kaldığı dakika 1883 (Ortalama 67 dk.)
Attığı gol 3
Yaptığı asist 1

2010-2011
Oynadığı maç sayısı 26
Oyunda kaldığı dakika 1558 (Ortalama 60 dk.)
Attığı gol 1
Yaptığı asist 3 (bu sene avrupa liginde 1 golü var)

Bu mu yıldız...

Bu yıldızsa Eneramoya, hiç beğenmediğim erman'a, hatta doğa'ya bile yazık etmişiz...

Serdar63972 29.07.2013 15:08

[QUOTE=Murad_Kelleci58;868888]Romariç ile fikrimi bu konu açıldığında yazdım.. Zahmet edip okursan fikirlerimi de öğrenmiş olursun.. Mavi Boncuk takılsın diye bir niyetim ve merakım yok.. Biz her yapılanı beğendiğimiz kanısında bir fikir taşıyorsan külliyen yanılıyorsun..[/QUOTE]

fikirlerini dikkate almadığım için okumamış olabilirmiyim? Böyle bir hakkım var mı sence?

Murad_Kelleci58 29.07.2013 15:21

[QUOTE=Serdar63972;868907]Senin yorumuna yorum yapmadım ben... Konuya yorum yaptım. Onun için atlamana gerek yoktu... Romariç diye bir yıldızda, bir futbolcuda benim futbol bilgimde yok. Olmayabilirde.
Yıldızın Romariç'in verileri
2012 - 2013
Oynadığı maç sayısı 12
Oyunda kaldığı dakika 471 (küme düşen tkımda ortalama 40 dk. oyunda kalmış)
Attığı gol 0
Yaptığı asist 1

2011-2012
Oynadığı maç sayısı 28
Oyunda kaldığı dakika 1883 (Ortalama 67 dk.)
Attığı gol 3
Yaptığı asist 1

2010-2011
Oynadığı maç sayısı 26
Oyunda kaldığı dakika 1558 (Ortalama 60 dk.)
Attığı gol 1
Yaptığı asist 3 (bu sene avrupa liginde 1 golü var)

Bu mu yıldız...

Bu yıldızsa Eneramoya, hiç beğenmediğim erman'a, hatta doğa'ya bile yazık etmişiz...[/QUOTE]

bu adam 3 sezondur futbol oynamıyor ukala efendi.. Senin futbol anlayışın ancak bu kadar olur.. Tüm futbol kariyere bakıpta öyle uğraş.. Dediğim gibi deveye hendek atlatırım daha iyi..

Ben herkesin yorumlarını dikkate alırım.. Sen karşındakine değer verdiğin ölçüde varsın..

Serdar63972 29.07.2013 15:33

[QUOTE=Murad_Kelleci58;868911]bu adam 3 sezondur futbol oynamıyor ukala efendi.. Senin futbol anlayışın ancak bu kadar olur.. Tüm futbol kariyere bakıpta öyle uğraş.. Dediğim gibi deveye hendek atlatırım daha iyi..

Ben herkesin yorumlarını dikkate alırım.. Sen karşındakine değer verdiğin ölçüde varsın..[/QUOTE]

Üç sezon top oynamayan adam yıldızsa senin yıldızındır. Artı ben kişileri ve fikirleri ayırtedebilen insanların yorumlarını dikkate alırım. Bir genelleme yapmışım. Kimseyi tenkit edici, aşağılayıcı (senin yaptığın gibi) bir diyaloğa girmemişim... Yazdığım şu, bir daha yazayım oku, [B]biri yıldız tarifi yapsa[/B]... Kaldıki bu kişiden kişiye değişir. Adam üç sene boyuca top oynamamışsa bana göre en fazla eski yıldız olur. sana göre yıldız. Bırakında bu sitede istediğimiz gibi yorum yapalım. Bari buna karışmayın. Her yazdığım senin fikir yapına uyacak diye bir kaide yok. geçen sezonun ortasında da benzer şeyler yapıp diyaloğu buraya getirmiştin.
Lütfen sen benim yazdıklarımı dikkate alma bende senin yazdıklarını almayayım.

Murad_Kelleci58 29.07.2013 15:43

[QUOTE=Serdar63972;868912]Üç sezon top oynamayan adam yıldızsa senin yıldızındır. Artı ben kişileri ve fikirleri ayırtedebilen insanların yorumlarını dikkate alırım. Bir genelleme yapmışım. Kimseyi tenkit edici, aşağılayıcı (senin yaptığın gibi) bir diyaloğa girmemişim... Yazdığım şu, bir daha yazayım oku, [B]biri yıldız tarifi yapsa[/B]... Kaldıki bu kişiden kişiye değişir. Adam üç sene boyuca top oynamamışsa bana göre en fazla eski yıldız olur. sana göre yıldız. Bırakında bu sitede istediğimiz gibi yorum yapalım. Bari buna karışmayın. Her yazdığım senin fikir yapına uyacak diye bir kaide yok. geçen sezonun ortasında da benzer şeyler yapıp diyaloğu buraya getirmiştin.
Lütfen sen benim yazdıklarımı dikkate alma bende senin yazdıklarını almayayım.[/QUOTE]

DEVE VE HENDEK...

Serdar63972 29.07.2013 16:10

MAVİ BONCUK ve HER DEVRİN ADAMLARI

50sekiz 29.07.2013 16:23

Romaric ve Mehti su an kulüpsüz futbolcular.
Kamp görmemis iki futbolcu.
Gecen sene Gs'in Melo'yu gec transfer etmesi ondan ilk 6 ay verim alamamasina sebep oldu.
Transer sezonun bitimine yaklasik 6 hafta kalsada 3 hafta sonra ligler basliyacak.
Bu saaten sonra transfer olacaksa kendi takiminda oynayan, kamp yapan futbolcular alinmali. Ramoric, Mehti gibi oyunculardan kisa vadede verim almak cok zor. Ülkeye alisacak, sehre alisacak, takima alisacak, antrenman eksigini giderecek.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:17.