SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   John Utaka (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36435)

shang 15.01.2015 16:14

Cevap: John Utaka

çok umutluydum utakadan ama neredeyse hiç bir şer vermedi bu takıma sakatlıklar formsuzluklar 3 4 maç bişey oynadı başkada bi yolu olmadı

mustafa_kavak58 15.01.2015 17:32

geldiginden beri hic bir faydasi olmadi 3 mac iyi oynasa 4 maca cikamiyo bile hemen sakatlaniyo

Eger mümkünse anlasabilirsek karsilkli sözlesmeyi feshetsinler yerine daha iyi bir forvet buluruz

karamik 15.01.2015 17:43

Cam adam Lafı Gökhan zan için kullanılırdı ama bunu görünce Gökhan zan porselen adam kalıyor.

existence 16.01.2015 08:42

Ne Utaka ymış kardeşim bu adam maç yapıyor bakıyorsun hataya yok. Nerde sakatlanıyor kim sakatlıyor belli değil. Bizim forvet şansımız Birde Eneramo muz var döndü dolaştı geri geldi. Hiç yoktan iyimi dir? iyidir ama, onlara verilen parayla başkası alınıyorsa alınmalı yoksa yapacak bi şeyimiz yok kabul edeceğiz

B.DUMANLI 16.01.2015 21:07

Carlos Utaka´yi oynatamadi bakalim Sergen hocanin elinde nasil bir futbol sergileyecek bu merak konusu.

Sergen hoca ne yapmasi gerektigini biliyor.Hayatda insanlari anlamaya calismak ve onun is hayatindaki basarisini yükseltmek yöneticilerin elindedir.Sergen hocada bunu iyi tatbik ediyor.
Kim ne derse desin Utaka gercekten kaliteli bir oyuncu,Sergen hoca bunu Sivas´a gelmeden öncede biliyordu.
Ikinci yari gol ortalamamiz ilk yariya oranla cok yüksek olacaktir.

karamik 17.01.2015 11:17

Sağlam sözleşmesi varmış o Yüzden fes edemiyorlarmış Gönderin A2 Takımı'na izinleri de kesin bakın nasıl gidiyor cam adam

badof58 17.01.2015 11:26

5 maç dışında bu takıma yararlı olduğunu görmedim, maalesef beklediğimden çok çok kötü bir Utaka izledim maalesef .. Peki Utaka'daki sorun sadece onda mı maalesef hayır, adam Montpellier'i şampiyon yapıp gelmiş müthiş bir patlama yapmış ancak oynayamadı oynayamıyor, esas sorun mevkiisinde adam serbest takılan biri alacvak topu sürecek pas kanalı oluşturacak asist yapacak vs vs. ama biz gittik Carlos özellikle gel bize gol at adamda öyle uzaktan şut çekecek bir yapı yokki gelip sana gol atsın içeri dribling ederek pozisyon bulmaya çalışan bhir adam, artık Utaka'nın kanatlarda kullanılması her oyuncunun en iyi oynadığı yerde oynaması lazım riske gerek yok ..

ReFRaCToRY 23.02.2015 08:42

Sivasspor bu adamın zerre kadar umrunda değil aldığı 1 kuruşu bile haketmiyor benim nazarımda. Özellikle bizim için önemli maçlarda adamın hiç bir faydası yok takıma aksine rakip futbolcularla dialoga girip bize zarar veriyor. Bence devre arasında göndeilmeliydi gitsin nerde mutluysa orda oynasın. Bu adamdan nefret ediyorum ya attığı gole bile sevinmek gelmiyor içimden. Gs maçında bu adamın bir tane olumlu hareketini gören bana söylesin. Bunun yüzünden belki de galibiyetten olduk. Acilen gönderilmeli, Batuhan bile daha istekli bu kazmadan... Defol git bu takımdan gamsız Utaka!..

Travis Bickle 23.02.2015 09:42

[B][FONT="Comic Sans MS"]gecen sene 22 maçta 9 gol attı sakatıklarla bogusup gerçek mevkısınde oynamamasına ragmen bu sene suana kadar bır sey vermedı lıgın sonuna kadar toparlanmassa sözlesmesı uzatılmaz gıbı

bana gore ne olursa olsun sene sonunda yollar ayrılmalı daha genc ve daha ucuza oynıycak oyuncular bulabılırız yabancı sınırı 14 olmusken[/FONT][/B]

58YIGIDO58 23.02.2015 12:46

1 mac iyi oynasa 10 mac vasat oynuyor.
Surekli sakat ve oynadigi zaman sahada yürüyor.
10 Utaka olsa 1 Eneramo etmez.
Sezon bitince gitmesi gerek diye dusunuyorum.
Ayrica cok zayif sut cekiyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:57.