SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36812)

museboy 19.08.2013 23:14

Cevap: Maçı Değerlendirelim

bir kez daha görüldü ki Kamil artık oynamak istemiyor.. Ziya-da Costa-Ümit- Cicinho 4lüsü harika maç çıkardı yalnız Cicinho bek oynamanın verdiği çekingenlikle hücuma çıkmak isteyip de alanını terk edemedi, sağ açıkta da kesinlikle denenmeli..Kadir Adem hep bildiğimiz gibi.. Utaka hiç hazır değil resmen hareket etmeden oynadı.. Burhan çok iyi işler yapacak.. gelelim Aatif a, çok istekli çok arzulu ama bugün kritik noktalarda bildiğimiz Aatif dan uzak kaldı belki de kaybetmemize neden olan şey buydu.. ha unutmadan Borjan kaleyi bulan ilk şutu içeri aldı tutabileceği bir toptu zamanla adapte olmalı..

myyiğido58 19.08.2013 23:21

kayserıye yenılmek dahada kotu oluyor ama yınede genel anlamda gecen seneden ıyı gıbı

GurbetciYigidom 19.08.2013 23:21

bence cok iyi futbol oynadik nerdeyse tek kale mac yaptik cok ümid vaadeden bir macti üc puani verdigimiz icin cok üzülüyorum,ama diger maclara özellikle evde hic mac vermeyecegimizi düsünüyorum.utaka cicinho ,burhan ve da costa cok iyi transferler ,bence bu takimla ilk bese adayiz.

selimdelen 19.08.2013 23:29

her yenilgimiz boyle olsun tek kale mac oynayıp deplasmanda rakibe neredeyse hic pozisyon vermeden ev sahibi edası ile pres yaparak ayaga iyi pas yaparak oynayalım takım cok can yakar suphesiz utaka nın takım a uyumu zamanla gecerse vay hallerine bu takımda guzel seyler olmus bunu gormemek mumkun degil

Sivasli010 19.08.2013 23:31

Pepenin futbol stili da Costanan aynisi

Utaka fazla top gelmedi ama duruslarindan belli ne kadar kaliteli futbolcu oldugunu

Cicinho daha hazir degil ama hatasiz oynadi

Aatif her zamanki gibi mukemmel oynadi ne yazakki golunu atamada ve atletindeki yaziyi gosteremedi malasef

Burhan eser cok iyi oynadi

ziya, grosiscki, adem, kadir sanki oglova yutmuslar bu ney arkadas

ozelikle kadir neyin pesinde arkadaslar???

Roberto Carlos tribunde degil kulubede olsaydi biz bu maci farkli yenerdik

ama biliyiorsunuzki ilk hafta yenenler gelecek haftalar kotu performans sergiliyiorlar ;)

Bu oyunla Sivasspor ilk 4e girer insallah

elmali58 19.08.2013 23:32

Bu sene takim cok iyi ve kayseriden daha üstündük. Ilk 20 dak. mükemmel di.
Da Costa hic bir pozisyon vermedi. Utaka eneramo dan daha iyi topu iyi aliyor, daha hareketli. Ziya Aatifle iyi oynuyor ama grosiecki ziyayida öldürüyor.
Adamlarin bir pozisyonlari var o da gol.
Bencede ademin yerine mehdi veya hakan.
Insallah bir dahaki macta fark atariz...

selimdelen 19.08.2013 23:37

costa sivassporun yeni bilica sı sanırım neredeyse hatasız oynadı ve bu gercekten defans bloguna guvenle bakmama sebeb oldu orta alanda mehdiyi bekliyorum ermanın yerini alabilecek gibi utakada kendini gostermeye basladımı tamamdır

cılgınsivas58 20.08.2013 00:00

takım beni yanılttı açıkçası güzel bir oyun beklemiyodum sadece bazı eksiklerimiz var bunlar
1.çok panik yapıyoruz onun için hemen pas kaybı var
2.forvet yetersiz takviye şart
3.orta sahayada bir tane adam alınabilir

cılgınsivas58 20.08.2013 00:02

maçın en kötüsü:ziyaydı hiç hosuma gitmedi goldede onun hatası var sol kanatta bekleyecegi yerde gider defansın ortasında bekler ziya o hatayı yapmasaydı biz bugün beraberliği konusuyor olacaktık
ah be ziyaaa

cılgınsivas58 20.08.2013 00:03

işallah konyayı yeneriz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:17.