SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Aydın A Milli Takımda (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37176)

sivasfutbol 20.11.2013 08:27

Cevap: Aydın A Milli Takımda

Benim düşüncem şu ki takımında iyi oynayan oyuncuyu m.takıma cağırıpta 2 mactada oyuna almamak hazırlık maçı olmasına rağmen terbiyesizlikten başka bir şey değildir oyuncunun motivasyonunu bozmak için yapılmış kasti bir hareket olarak görüyorum yönetim bu konuya müdahele etmeli ve bir daha milli takıma oyuncu vermemesi gerekir bu yaptığı hareketi istanbul takımlarına yapamaz ama bu adamın sivasspora karşı bir art niyeti olduğunu düşünüyorum yönetim veya carlos aydını tekrardan motive ederek oyuncunun kazanılması gerekir yoksa göreceksiniz aydın eski durumuna zor gelir bir oyuncunun kaderi ile oynanmamalı yazıklar olsun

Yusuf Çevik 20.11.2013 09:56

Bizim oyuncumuz oynatılmadığı için dün bir o kadar kızdım Fatih Terim`e,adamı çağırıyorsun güzel,genel olarak bütün yeni çağırdığın adamlara şans veriyorsun anladık.Bizim Aydına neden vermessin hocam,şansı hak etmiyormu.

Hazırlık maçı,1 devre 2 devre oynatsan ölecen mi hocam.Ayıptır ya,as kadroda oynattığın adamı bir daha oynatıyorsun ben ne anladım bu işten.Bari çağırmasaydında antreman yapsaydı takımla.Madem oynatmicaksınız neden çağırıyorsunuz mantığınız mı yok anlamadım ya.

Salim58 20.11.2013 10:10

[B]Futbolcuyu çağırıp 180 dakikada 8 dakika bile forma şansı vermeyen teknik kadronun aklına şaşmamak elde değil..

Fatih hoca 5+2 yıllık anlaşma yaparak Milli takımın başında nasıl bir değişim gerçekleştirecek onuda merek ediyorum.

Maçın son saniyelerinde spiker bir futbolcu daha ilk kez milli formayla oyuna girecek dedi ismi veremeden son düdük çaldı, Bu isim ister Aydın olsun ister bir başka futbolcu olsun son saniyede oyuncu değiştirme fikri anormal birşeydi. İyiki son düdük çaldıda bu rezalet gerçekleşmedi..[/B]

sebasteia 20.11.2013 10:12

hala milli takım diye tutturanlar var. uzaktan bakıp gülüyorum. neyin milli takımı, kimin milli takımı? bugün bize milli takım diye yutturmaya çalıştıkları bu zamazingo istanbul karmasıdır, dün öyleydi, yarın da öyle olacak!

benim için varsa yoksa sivasspor. milli takımım da kulübüm de sivasspor! bu milli takım ne kadar ırak kürdistanı'nda yaşayan bir adamın milli takımıysa benim de en fazla o kadar milli takımımdır!

şimdi değdi mi, aydın antrenmanlardan geri kaldı, süre alamadı morali bozuldu. değdi mi yanİ?!?!?

Turan 59 20.11.2013 11:15

Milli takımdaki ilişkiler,her zaman dayı-yeğen ilişkisi olmuştur.

burak58as553 20.11.2013 13:41

[B]Fatih Terim adaletiymiş !

Tükürüyüm ben böyle adalete..[/B]

myyiğido58 20.11.2013 13:48

Aydın biraz daha çalışsa o formayı kapar ama ..

AmiRaLL 20.11.2013 17:47

[QUOTE=sivasfutbol;885365]Benim düşüncem şu ki takımında iyi oynayan oyuncuyu m.takıma cağırıpta 2 mactada oyuna almamak hazırlık maçı olmasına rağmen terbiyesizlikten başka bir şey değildir oyuncunun motivasyonunu bozmak için yapılmış kasti bir hareket olarak görüyorum yönetim bu konuya müdahele etmeli ve bir daha milli takıma oyuncu vermemesi gerekir bu yaptığı hareketi istanbul takımlarına yapamaz ama bu adamın sivasspora karşı bir art niyeti olduğunu düşünüyorum yönetim veya carlos aydını tekrardan motive ederek oyuncunun kazanılması gerekir yoksa göreceksiniz aydın eski durumuna zor gelir bir oyuncunun kaderi ile oynanmamalı yazıklar olsun[/QUOTE]

Aynen gardas dedin gibidir..bunlar hep ayak oyunlari zamaninda m.yildizada yapildi..su an tam adam yerine oturdu oynuyordu tas gibi nasil akli celinecek moral bozulacak..iste boyle..insallah o terim allah bildigi gibi yapsin adi herif insan son 5 dk oynatir adamin gnlunu alir gitmis genclerden hic duymadimiz birini soktu oyunaa..galatasaray maci oncesi resmen ayarli bi oyun..ama insallah Aydin bu oyuna ters cevap verirde guzelce ikitane asist yapar bide gol oda bazilarina kapak olurr.insaalllaaaaah..

ROMANTİK KATİL 20.11.2013 17:52

Daha öncede belirttim. Hatta futbol analiz programındada bu yönde endişelerimi söyledim. Bana Nail bey ve Murat bey duygusal davrandıgımı dile getirdiler. Böyle olacagı belliydi. Ya bu macta 90 dakka sahada tutup Galatasaray macına yorgun cıkaracaktı yada forma vermeyerek moralini bozacaklardı. Aydın icin üzülmedim desem yalan olur. Ama bu milli takımın basındakilerin ne kadar adi insanlar oldugunu gördügüm için ve taraftarımızın bunlara ne derece tepki verdigini gördügüm içinde mutluyum. Gözünü acsın herkes bizden oyuncu felan kolay kolay almazlar. Alıyorlarsada kesin bu işte bir capanoglu vardır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:48.